Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Six Feet Under- E prima oara cand aud, dar vad ca are critici bune.
Edit: am facut totusi pt serv un studiu de piata in vederea unei afaceri cu monumente funerare (n-are nicio leg cu "obisnuitele" mele) intr-o anumita tara...Le era frica ca o sa refuz, dar eu am invatat o groaza de chestii despre tara resp cu ocazia aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Six Feet Under- E prima oara cand aud, dar vad ca are critici bune.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mie mi-a placut la nebunie cand s-a dat la noi pe ceva post, tare ma prinsese, desi normal ca era sumbru pe alocuri...
Si eu astept sa ne lamureasca bebe-strumf cine-i "mutu' care f@te tot pamantu'"
Azi n-am zis nimic de Phiphi: a facut ce stiam ca va face: nu mai vrea sa dea blugii cei noi jos. O mai las o zi doua si apoi bag o strategie la inaintare

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, nu zici tu rau cu matronatul tau, cred ca ai fi buna de pus pe rana
Si ma distrasi tare cu costumatia lui Pisigri, sper sa nu se supere

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, in ceea ce priveste intelesul si acceptatul ai mare dreptate. Ele nu merg intotdeauna mana in mana. De exemplu, eu nu pot pretinde ca inteleg optiunile Pisiciigri, ca nu am trait pe pielea mea acele experiente, astfel incat sa pot judeca in completa cunostinta de cauza, dar pot accepta ca, pentru ea, acele experiente au semnificatia lor.

Mi-a placut mult ce ai scris mai sus Anaan

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Novus- Pisigria ma iarta de data asta, ca am circumstante atenuante ....is intr-o ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Novus- Pisigria ma iarta de data asta, ca am circumstante atenuante ....is intr-o ureche.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Recunosc ca cele care s-au cunoscut LIVE au o bila, 100 in plus, tocmai dupa aceste criterii m-am ghidat in explicatie si dupa caracterizarile voastre...
dar nu inteleg de ce dc toate avem posibilitatea si dreptul sa vb egal si sa ne zicem pasul, de ce unele favorite sau nu, li se permit sa-si bage p*** la orice ora si sa fie nervoase si oripilate de nu stiu ce subiecte, iar altele cum nu gandesc ca turma, sa fie luate pe sus.
Tocmai d-asta unele se abtin ca imediat sunt atacate.
si cu asta inchei, ca se vede ca scrisul afecteaza, fiecare intelege ce vrea, si interpreteaza, asa cum am interpretat si eu la randul meu, poate gresit.

ILinka la tine ma refeream, ca da esti timida si in poze si mereu recunosti ca ai prea mult bun simt, refuzi delicat si etc iar pe net esti gen"sppune lucrurile pe nume", mereu apreciata ca spargi gheata si esti vulcanica. Cel putin mie asa mi s-a parut. UN fel de Mutulica. Gresesc?poate.
imi asum injuraturile.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Floric imi lipsesti de pe pc.....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Si mie imi lipseste forumul la serviciu. Asa cum spunea Ana maria eu imi serveam cafeaua la propriu cu voi.Si sunt convinsa ca multe dintre voi faceti la fel. Ori de cand nu mai am acces e asa de...diferit. Bine ca eu tot nu ma dedic 100% muncii cat servesc cafeaua si pana ma trezesc...ci am descoperit niste jocuri. Asta e...imi recunosc dependenta.

Pacat ca pe net mai faceam si altele, citeam presa, cautam una alta. Asa acasa...parca nu are farmec. E altceva. Dar rezist. Mai am momente cand bag Linuxul insa tot stau cu teama ca nu cumva atunci sa vina sa solicite sefa ceva, sau sa imi psuna ca nu sunt retea, etc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si mie mi-a placut "Six Feet Under", personajele mai toate erau intr-o ureche, dar nu din cauza otitei

Ar trebui sa ma dedic tradusului, dar n-am niciun chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Roro, sa stii ca m-a distrat copios ipostaza. Costumatia mi-ar placea la nebunie, numa' ca nu ma vad cu biciul in mina, ca io-s mai submisiva asa, de felul meu. Da' ...sa te faci bine repede, totusi !

Mie nu mi-ar fi frica nici de fete nici de clienti, dar as avea un stabiliment mai de 4-5 stele, asa, nu o...spelunca ordinara si l-as vedea organizat mai pe model "gheisesc", asa. Cu fete culte si manierate si cu clientela selecta. Si as fi buna cu fetele, n-as fi o peshtoaica naspa . Cred ca pe la 15 ani incepusem si un roman pe tema asta :)))) Chiar, trebuie sa imi caut "romanele" din vremurile alea....cred ca m-as strica de ris.

Dodo...idei pot sa imi vina :).Miine mai am o zi nasoala la serviciu, apoi bona pleaca la un concurs de catarare in Belgia si intru in "concediu" fortat 2 zile, incerc atunci sa compun ceva.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput