Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu stiu, pisigri, poate m-am defectat de la o vreme, am avut perceptii denaturate, nici nu mai stiu ce naiba a declansat asa un sentiment de tristete si revolta absurda in ceea ce te priveste, faza aia cu neintelegerea glumei (asa proaste cum o fi fost) m-a bulversat rau si de acolo am reinterpretat aproape tot "trecutul" si probabil in paranoia mea am vazut chestii care nu exista, nu stiu sa spun ceva foarte concret, poate am luat-o razna fiind excesiv de sensibila si usor de ranit cateodata si chestii pe care tu le-ai zis pe un ton neutru (ca aia cu melemeurile) mie mi s-au parut intepaturi sau chiar atacuri la adresa mea
Bebe-shtrumf, io n-am inteles cine-i acuzatoru' care face pe blandu' Ben si in realitate-i mut da' pe forum are logoree acuta...e un "personaj colectiv" sau te-ai referit la ceva concret si la o persoana anume?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

subscriu la tot ce a scris Novusica aici

Citat:
citat din mesajul lui novus
No, ..... ma bucur ca s-au linistit apele la suprafata cel putin

Andiaroro, sanatate multa va doresc tuturor si tie la cat mai multi admiratori !

Simonapro, sanatate si voua si vesti rele cat mai putine !!

Anaan, si voi cu febra ?! multa sanatate si sa nu fie nimic major !!

...eu ,de fapt noi(a se citi Isabella cu maica-sa),l-am dus pe Bogdi la scoala...ufff si era asa de ger dimineata si batea si vantul in rafale(nu ca acum ar fi altfel ),a trebuie apoi dupa sedinta de fiecare marti de la scoala,sa ajung la asist sociala apoi cu huna acasa.Ea se pare ca fusese imbracat corespunzator ...eu m-am resimtit o perioada.La pranz am repetat figura.

Apoi dupa ceva odihna am stat langa Bogdi sa-si faca tema la romana,caci din cauza dislaliei trebuie sa pronun accentuat r,l,... si am vazut ca asa stie sa scrie corect.In schimb daca-i obosit e posibil sa nu-i iasa nik daca-i spun pe litere.Apoi fisa de la matematica i-am citit enunturile iar el(aici ma surprinde) da rezultatele chiar isi permite sa se hlizeasca...

Acum i-am pus iar praslea cel viteaz.... ca eu sa va citesc...

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Simona, multa sanatate si aveti grija de voi. Of, vesti d-astea restructurante ma cutremura.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Floric imi lipsesti de pe pc.....

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Simona, poate se razgindesc . Si noi am fost amenintati cu reduceri de salar, dar vad ca inca nu s-au aplicat. Eu sper sa fi uitat

Ilinca, multumesc pentru rapuns. Neintelegerea aia eu am si uitat de la ce a plecat imi amintesc ca o saptamina nu am avut nici o tragere sa mai scriu pe forum. La faza cu MLM-urile am crezut ca m-ai "taxat" in contul neintelegerii anterioare.
ma rog, o sa ne rearanjam penele ciufulite si mergem mai departe. Si cu asta chiar am terminat, ca iar stric(am) atmosfera flower power

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

pisigri ceva ideei de scrisori /depesa de la iepuras pentru copii ,ai?
Daca da,vrea sa "vaza" si ochiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am tot citit pe sarite, dar nu m-am prins deloc unde v-ati suparat. Poate o sa am maine capul mai limpede.
Clar, maine la 3 jumate sunt la dr. Oricum, de data asta m-am intrecut pe mine insami ca, de obicei, dupa primul bolnav in fam, urmam eu. Acu vad ca eu inchei bucla.

E cumva normal, sa ne imbolnavim des, ca astia intra fiecare in contact cu toate natiile pamantului pe la scolile lor, iar linia de metrou; in care ne suim aproape zilnic este cea mai circulata din Europa (in medie peste un milion de calatori zilnic) http://fr.wikipedia.org/wiki/Ligne_A_du_RER_d%27%C3%8Ele-de-France . Nu ne pupam noi pe bot cu tot milionul ala, dar respiram ac aer.

Mai, eu am zis ca nu m-as face prostituata, da' sa stiti ca nici patroana nu m-as face. Ca mi-ar fi mila si frica in ac timp si de angajate si de clienti. Asta, fara sa mai pun in discutie partea morala a problemei. Nu mi s-ar potrivi de nicio culoare.
Si ca sa va sochez (poate) si sa deturnez nitel discutia, ca n-am apucat sa va mai zic, patroana de pompe funebre m-as face. Nu-s o natura morbida, departe de mine (am zis patron, ca sa nu fiu eu nevoita sa manipulez persoana decedata), dar consider ca e un moment in care oamenii au nevoie (cei ramasi in viata) de un suport, de ajutorul cuiva cu capul limpede in organizarea unui eveniment plin de respect pentru cel care a parasit fizic lumea noastra. Poate gandesc asa si pentru ca, intr-un anumit context, am participat la multe inmormantari in copilarie, si am realizat cum singurul echilibru pentru cei din familie era gasit in ritualuri. Oricat de retrograde par unele obiceiuri, oamenii simt nevoia sa faca ceva in momentele alea.

Asa...acu, revenind la subect, cred ca Pisigria ar fi o buna patroana (sper ca nu va supararati taman de la chestia cu patronatu' si fac o gafa), dar io mi-o inchiûi in costum din ala cu bici si cu masca de .....pisica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Andiaroro, ai fost fan "Six Feet Under"?;)) Ca io da, si-mi placea cum conduceau fratii aia afacerea de familie. Cu "matronatul" recunosc cistit, ca mai in gluma, mai in serios, in primul an de predare, la un liceu cunoscut drept "liceu de c@rve" (cam pe buna dreptate:))), ma surpindeam gandindu-ma:"bai, ce de bani as scoate de m-as gandi sa le organizez pe gasculitele astea, sa le fiu "peshte", la cat de proaste, vulgar-aratoase si fara scrupule sunt unele fatuce":)))
Ulterior mi-am dat seama ca unele practicau chiar fara ajutor peshtesc:))) Saracele...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ha, s-au mai linistit apele!?

Anaan , sanatate la pitic!

Sanatate si piticilor Simonei , si curaj, ca le treceti voi, toate!

Roro, sanatate si tie! Ce bine ca aparusi!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

De asemeneaa ma uimeste cum internetul asta face"minuni" sa zic asa, ce usor e sa acuzi si apoi sa faci pe blandul Ben, cum poti fi mut/a in viata de zi cu zi, iar pe forum sa ai logoree acuta. Parerea mea.

Bebestrumpf, nu vreau sa fiu rautacioasa da' oare cate fete de pe forum ai cunoscut tu in real life astfel incat sa tragi concluziile de mai sus ??!! cred ca le-ai cunoscut pe Mada si Olga iar de ele sigur nu poate fi vorba in acest context

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput