Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Seara buna! Topicul vad ca a scos din voi cele mai spicy detalii, dar si intrebari rautacioase, mi se pare normal sa fim diferiti si fiecare cu bagajul ei de experinete si trairi. De asemeneaa ma uimeste cum internetul asta face"minuni" sa zic asa, ce usor e sa acuzi si apoi sa faci pe blandul Ben, cum poti fi mut/a in viata de zi cu zi, iar pe forum sa ai logoree acuta . Parerea mea.![]() www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Ai mare dreptate, esti un fin psiholog!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
bebe_shtrumf spune:
cu pompele funebre sunt de acord cu Roro, consider ca nu numai ritualurile pentru cei ramasi ii linisteste, dar sa faci ceva frumos si pt cel care ne paraseste, gen machiat/a, imbracat cum ii placea, sa fie totul organizat, sa cante nu stiu c einstrument la ceremonie, sau sa ia cuvantul "X"; nu fiecare aduce bujori, lalele sau garoafe(pe care le urasc eu personal), ci asa ca in filme - fiecare cu un buchetel de cale sau ma rog niste flori imaprtite grupului, niste coroane frumos si cu mesaje interesante, sa fie in detalii organizat evenimentul si nu o apasare pentru familie, griji aoleu ai luat lumanari sau ai dus coliva la popa...grija familiei sa fie cea de durere si atat, sa imparta amintiri ce-i leaga si mai stiu eu ce.
Nu stiu dc la inceput i-as" machia eu" sau asa angaja persoane care se pricep, ce-i drept cunosc niste fete care au afacerea mostenire de familie si chiar isi fac bine treaba. Toata lumea e multumita.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Multumesc "dragutza si pentru apelativele ce te caracterizeaza inca o Data!
1) N-am de unde sa te stiu total, insa asa pari...
2)Scuza-ma ca imi dau cu parerea, vai cum de mi-am permis, nu?
conflict n-am avut cu Shasa, te aberezi bine de tot.
3)Agramat? esti deplasata total. Jignesti bine, se vede ca ai exercitiu.
4)Nu sunt avocata nimanui, judec cu ce am si crede-ma ca logoree am, nu cum ar trebui, pacat. nu sunt la competitie.
5)Raporteaza-ma la moderator, vai eu zic sa faci o petitie, cum mi-am permis eu sa ma bag in seama? te ataci bine de tot. Nu suporti sa te contrazica careva.
NU-mi amintesc sa te fi sunat sau intrebat:"pot sa scriu si eu aici?imi dati voie, d-na profesoara?"
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Mai sa fie!
Am intrat si eu sa vad daca s-au calmat spiritele si ce vad? 
Dar un motiv de bucurie tot am.
E cineva pe fir?
Floric spune:
Apropo de pompele funebre...si la noi in oras sunt multe firme, firmulitze de profil, mai dar una are un logo tare de tot..."Noi ducem mortu' cu tot confortu'". De cate ori trec pe langa magazin ma bufneste rasul.
Maine dau cu Agheazma Mare pe laptop poate se linsitesc spiritele. Las noaptea caci cred ca e un sfetnic bun.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Ina, eu sunt. Caut modele de martisoare sa dau la fata muncitoare cu maini de aur ceva de lucru. Sa nu se plictiseasca si sa o tin departe de forum.![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Eh, asta nu e un conflict. Ceci n'est pas une pipe!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dragutza, si asta e chiar ultima data cand ma adresez tie, in sperantza ca ti se va mai ridica pacla de pe creier: - tu nu ti-ai spus o parere, si da, e deplasat sa vii tu sa spui cum iti par, de cand se discuta persoanele, nu ideile exprimate? Jocul cu caracterizarile a trecut, trebuia sa te dai rotunda atunci si sa scrii ca iti par o "muta". De cand a face pe cine "muta" = "a-ti spune parerea"? Asa puteam si eu din start sa spun ca imi pari proasta, de la primele postari, dar stiu ca asa ceva nu se cade si unele opinii e bine sa le tii pentru tine, dar vad ca tu nu ai simtul masurii si al ridicolului, tu pui etichete (absolut aiurea) crezand ca "faci conversatie", "iti spui parerea" etc. Nu, tu doar ai fost deplasata la faza aia, atata tot. - ma mai faci si mitomana, ca aberez, ca inventez povesti. Shasa mi-a spus in pm de acum cel putin un an ca ai fost grosolana cu ea si sunt convinsa ca daca va mai citi pe aici va confirma oricand, sigur nu a uitat ce mi-a spus, ca a fost marcata de grosolania ta (recunosc ca la vremea aia am tot intrebat-o daca nu i s-a parut, ca eu nu vazusem nimic suspect, credeam ca poate e ea mai sensibila). - imi pare rau ca pentru tine e o noutate sa afli ca esti agramata dar da, dupa toate definitiile cuvantului, chiar esti (si asta nu e doar "o parere", ca si parerea ta ca as fi "o muta" - sa te raportez la moderator?! sa fac o petitie?! Hai mai, e sub demnitatea mea, cum sa lupt cu asa munitie cu o drosophila melanogaster?! Pe bune...la revedere, drum bun, n-ai decat sa bati campii in continuare, stiu ca oricum n-o sa pricepi nimic din tot ce am zis, asta e, am avut si eu un pic de timp si ti l-am dedicat tie, n-o sa se mai intample, promit I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eh, asta nu e un conflict, e o rabufnire plina de frustrari a unui personaj prea nebagat in seama si caruia i s-a parut ca prea am luat eu tot caimacu' pe forumul asta, cine stie de cand imi poarta sambetele de a rabufnit asa azi, a gasit si ea prileju', vezi Doamne...ca pana azi numai cu gulu-gulu ma lua, cum ne ia pe toate de altfel:))) Cuscra, spune repede motivul de bucurie!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai ca doua tufete dragi mie au facut lumina!
Poate parea exagerata reactia mea dar eu nu suport certurile; nici sa ma cert eu dar nici sa se certe persoane dragi mie; asa e si in "real life" si habar nu am de unde mi se trage "sensibilitatea" asta -care-mi displace profund-
No, ce povestim?

. Parerea mea.