Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

xdidi la capitolul asta nu ii pot pacali ca e dr meu si cel mai bun medic ginecolog din sibiu

o sa ma mai gandesc ce o sa fac

yna
merci

pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Eu as zice sa schimbi doctorul, Lore.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

multumesc fetelor pt raspuns. cred ca imi place cafeaua mea de dimineata prea mult ca sa renunt la ea la cea din timpul zilei as mai putea face cumva dar cea de dimineata cu greu dar pt facem orice!

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

lorena, hai sa-ti spun cum am patit eu la primul loc de munca. e intr-un fel asemanatoare povestea cu a ta...
tocmai terminasem facultatea si am mers la primul interviu (de fapt cred ca era al 2lea, ca mai aveam o optiune). am trecut de prima etapa iar peste o saptamana m-au chemat la a2a. dupa al 2lea interviu mi-au spus pe loc ca ma accepta. chiar in ziua aia, desi eram in ziua a 10a dupa ovulatie, pt ca stiam ca exista o sansa sa fie (nu ne-am propus, dar stiam ce se intamplase cu 10 zile inainte si eram pregatita sa se intample) pe drum spre casa mi-am luat si un test de sarcina, am zis ca daca am primit o veste buna pe ziua de azi, probabil voi mai primi inca una. am ajuns acasa, am facut testul si... surpriza, a 2a liniuta f palida era prezenta deci eu cand am inceput lucrul aveam 4 saptamani de sarcina.
faza si mai tare era ca in primele zile cand am inceput sa lucrez am aflat ca mai e o colega gravida in 8 saptamani dar pana la urma a fost super ok, am asteptat pana la 13 saptamani si atunci am anuntat. dar eu am avut si noroc cu un sef super de treaba si toata lumea s-a purtat frumos cu mine... am asa emotii acum cand imi reamintesc, a fost frumos, desi atunci aveam niste emotii...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Azi am avut mult de munca la servici si nu am putut sa scriu...
Lore, deja s-a zis tot ce era de zis, eu doar adaug asta: timp de 2 ani am tot stat acasa si asteptat sa vina minunea, asa ca am hotarat sa ma angajez (cu juma de inima)
Xdidi ce bine ca mai treci pe aici, chiar ma mai gandeam din cand in cand la tine.
Cat despre mine, ma plang ca si Gina, Z3 si nici macar semn de urati, ceva spoting fff slab...ieri la fel in Z2, numai Z1 a fost veritabila
Gata ma duc sa imi caut de munca si prin casa
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Unde sunteti?
Eu de azi dimineata tot fac teste chiar am fost si la farmacie si am luat un sure chec si tot degeaba, am facut 2 alinta care au iesit negative, adica parca daca le gadil si ma uit atent si le pun la veioza da sa se vada ceva dar nu cine stie ce si sure chec nu stiu ce sa mai zic parca se vede dar cand tin tesstul intr-o singura pozitie.
M-am uitat pe testele din urma pe sure chec facut miercuri se vede liniuta mult mai bine decat atunci si pe alea baby se vede ceva conturat iar cel de duminica negativ.
Eu nu stiu ce sa mai zic si ce sa fac sunt ziua 35, aseara imi era pofta de cafea cu lapte si dimineata cand mi-a adus sotul nu mi-a mai trebuit, dimineata sotul a prajit oua si cand a intrat in camera cu miros de ala mi s-a intors stomacul pe dos tind sa cred ca astea sunt scoase din imaginatia mea de femeie nebuna.
Cred ca nu mai are nici un rost sa ma mai gandesc ca sunt gravida nu?
Cred ca cel mai bine ar fi sa ma duc sa imi fac o programare la doctor sa imi fac eco sa imi zica ce e pe acolo sa nu fi facut vreun chist si de asta nu imi vine menstra.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Sunteti inzapezite pe undeva?
Nu intra nimeni doar eu cu noaptea in cap.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele,

In jurul meu totul infloreste. Ieri dupa ce am facut testul pe care vi l-am aratat am intrat in birou si am constatat ca mi-a inflorit orhideea de pe birou. La fel si un copacel din asta ornamental carua ii cazusera toate frunzele. A prins viata din nou si a infrunzit mai ceva decat primavara, in spatele biroului meu. Stiu ei ce stiu

Ylari, Yna, Stefulici, multumesc mult fete scumpe pentru urari.

Eu sunt tot matinala dar intai citesc totul din urma ca altfel nu mai reusesc sa tin pasul. Se scrie cu destul de multa viteza.

Mihaelafalt eu sunt in ziua 34 si a iesit a doua liniuta foarte clar doar pe test Barza. Stiu ca Barza nu e foarte iubit aici dar mie a fost singurul care mi-a spus: "Alo, lasa tigarile alea, nu vezi ca am doua liniute?"

4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Buna dimineata fetele,

In jurul meu totul infloreste. Ieri dupa ce am facut testul pe care vi l-am aratat am intrat in birou si am constatat ca mi-a inflorit orhideea de pe birou. La fel si un copacel din asta ornamental carua ii cazusera toate frunzele. A prins viata din nou si a infrunzit mai ceva decat primavara, in spatele biroului meu. Stiu ei ce stiu

Ylari, Yna, Stefulici, multumesc mult fete scumpe pentru urari.

Eu sunt tot matinala dar intai citesc totul din urma ca altfel nu mai reusesc sa tin pasul. Se scrie cu destul de multa viteza.

Mihaelafalt eu sunt in ziua 34 si a iesit a doua liniuta foarte clar doar pe test Barza. Stiu ca Barza nu e foarte iubit aici dar mie a fost singurul care mi-a spus: "Alo, lasa tigarile alea, nu vezi ca am doua liniute?"

4+

Si sure chec cum a iesit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Buna fetele mele dragi!Sunt Luciana(remember me?)
Imi cer scuze ca dau asa buzna dupa o absenta destul de lunga dar am intrat pentru ca ma simteam datoare fata unele dintre fete , pe care le-am indragit foarte tare.
Poate va amintiti ca la inceputul lunii spuneam ca merg la o clinica de reproducere asistata pentru a incepe demersurile pentru inseminare.Cred ca nu am sa uit niciodata acea zi de 6 ianuarie.Am plecat atat de hotarata si increzatoare de acasa , dar m_am intors cu tot universul spulberat.Sotului meu,dupa un tratament cu Spermotrend i-au scazut f tare nr.de spermatozoizi,iar doctorul ne-a spus ca nu avem sanse decat prin fertilizare , dar si alea abia dupa ce facea sotul un nou tratament timp de trei luni.
A urmat apoi o saptamana de accptare , eram amandoi daramati...apoi am incercat sa ne ridicam pentru ca ne dorim foarte tare un copil am spus ca vom incerca tot ce tine de noi pentru a-l avea.El a inceput tratamentul , eu am facut aproape toate analizele,deja stiam de unde vom face rost de bani si de al doilea FIV daca era nevoie.
Aici nu am mai intrat pentru ca nu-mi mai gaseam locul,eu la ce mai speram?Ma pregateam sa dobandesc puterea sa va scriu prin ce trec...credeti-ma ca iti trebuie putere sa poti povesti...cel putin pentru o fire ca a mea.
Pe langa planul de bataie pe care il faceam cu sotul meu,parca in aceasta luna am fost mai apropiati ca nicioadata si ne-am iubit mai intens ca niciodata , si cred ca mult mai des ca in celelalte luni.In perioada ovulatiei am urmat retta lui Alex si stateam pe burta (mi-a spus doctorul ca am uter usor retrovers)...dar am facut chestiile astea din instinc , ca si teleghidata...v-am spus nu ma mai gandeam decat sa ne ajute Dumnezeu sa facem FIV pana in vara si sa ne iasa daca nu din prima macar din a doua.
Ma pregateam saptamana trecuta sa sun la clinica pentru eco de ziua a 3-a de cm....doar ca acesta nu a mai venit...si eu care alta data faceam testele in 10 DPo , acum am rezistat pana la o intarziere de cinci zile,desi dupa cm meu se putea fixa calendarul atat de exact era.Asa ca am vazut si eu mult asteptatele liniute duble cand ma asteptam mai putin.
Sper sa nu credeti ca sunt ipocrita aparand asa la voi.V-am scris pentru ca pe unele stiu ca va va bucura,poate va dau putin optimism prin povestea mea...oricum acum Dumnezeu mi-a aratat pe pielea ce inseamna un miracol Dumnezeiesc care imi doresc sa fie bine pana la termen si sa vina la noi sanatos.
pe toate si daca v-am deranjat cu postul meu imi cer scuze

Mergi la inceput