Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Am o stare de imi vine sa bat pe toata lumea, nu imi trebuie nimic as vrea sa stiu odata care e treaba.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Buna dimineata fetele,

In jurul meu totul infloreste. Ieri dupa ce am facut testul pe care vi l-am aratat am intrat in birou si am constatat ca mi-a inflorit orhideea de pe birou. La fel si un copacel din asta ornamental carua ii cazusera toate frunzele. A prins viata din nou si a infrunzit mai ceva decat primavara, in spatele biroului meu. Stiu ei ce stiu

Ylari, Yna, Stefulici, multumesc mult fete scumpe pentru urari.

Eu sunt tot matinala dar intai citesc totul din urma ca altfel nu mai reusesc sa tin pasul. Se scrie cu destul de multa viteza.

Mihaelafalt eu sunt in ziua 34 si a iesit a doua liniuta foarte clar doar pe test Barza. Stiu ca Barza nu e foarte iubit aici dar mie a fost singurul care mi-a spus: "Alo, lasa tigarile alea, nu vezi ca am doua liniute?"

4+

Si sure chec cum a iesit?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Surecheck l-am facut ziua urmatoare, duminica dimineata cu prima urina si a iesit a doua liniuta dar fooooaaarte slab vizibila. Nici nu iesea in fotografie ca am incercat s-o pozez s-o pun aici. N-am reusit. Ajunsesem sa am indoieli ca e acolo.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!
Mihaela, incearca si un first response sau cel mai bine un beta. In octombrie, si mie mi s-au pozitivat foarte greu testele. Citeam pe undeva ca ele se pozitiveaza abia cand se implanteaza, deci daca ai ovulat putin mai tarziu sau s-a implantat de curand, de-aia ies asa testele. Nu-ti pierde insa speranta - daca sunt 2 liniute, vor aparea cu siguranta si mai convingatoare :)

Gina, din ce descrii tu pare spotting. Esti sigura ca nu poate fi cu ochisori? Intarzierile pot fi si pe fond emotional, asa ca ia si asta in calcul.

Fetelor, voiam sa va zic mai de mult: pentru cele care intrati in contact cu copii, in special, faceti-va testul de anticorpi la varicela. Este o analiza de care foarte putini medici stiu si care este complet ignorata pe principiul ca majoritatea oamenilor fac varicela in copilarie. Mai sunt si exceptii, iar consecintele pt o sarcina sunt... Acum in primavara incepe sa circule virusul. Daca nu aveti anticorpi (adica n-ati facut boala) se poate face un vaccin - care nu imunizeza pe viata, ci doar pt vreo 5 ani parca, dar macar va pune la adapost.

Lore, decizia finala e a ta, indiferent de ce iti spunem noi. Ca si Dana, si eu cred ca e importanta si cariera. La prima sarcina am mers la serviciu pana la 8,5 luni si m-am intors la munca la 7 luni. Cel mai bine e sa lasi timpul sa decida cum vei proceda atunci. Mult succes la ultimul interviu!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Asa fac eu 5 minute zic ca e acolo dupa ma mai uit odata si zic ca degeaba zic eu ca e acolo ca imi fur caciula singura.

Mergi la inceput

Camcris, Miky multumesc pt gandurile bune!

Mergi la inceput

Felicitari Lucy! Sarcina usoara si la termen!
Da, Dumnezeu face minuni!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lucy84

Buna fetele mele dragi!Sunt Luciana(remember me?)
Imi cer scuze ca dau asa buzna dupa o absenta destul de lunga dar am intrat pentru ca ma simteam datoare fata unele dintre fete , pe care le-am indragit foarte tare.
Poate va amintiti ca la inceputul lunii spuneam ca merg la o clinica de reproducere asistata pentru a incepe demersurile pentru inseminare.Cred ca nu am sa uit niciodata acea zi de 6 ianuarie.Am plecat atat de hotarata si increzatoare de acasa , dar m_am intors cu tot universul spulberat.Sotului meu,dupa un tratament cu Spermotrend i-au scazut f tare nr.de spermatozoizi,iar doctorul ne-a spus ca nu avem sanse decat prin fertilizare , dar si alea abia dupa ce facea sotul un nou tratament timp de trei luni.
A urmat apoi o saptamana de accptare , eram amandoi daramati...apoi am incercat sa ne ridicam pentru ca ne dorim foarte tare un copil am spus ca vom incerca tot ce tine de noi pentru a-l avea.El a inceput tratamentul , eu am facut aproape toate analizele,deja stiam de unde vom face rost de bani si de al doilea FIV daca era nevoie.
Aici nu am mai intrat pentru ca nu-mi mai gaseam locul,eu la ce mai speram?Ma pregateam sa dobandesc puterea sa va scriu prin ce trec...credeti-ma ca iti trebuie putere sa poti povesti...cel putin pentru o fire ca a mea.
Pe langa planul de bataie pe care il faceam cu sotul meu,parca in aceasta luna am fost mai apropiati ca nicioadata si ne-am iubit mai intens ca niciodata , si cred ca mult mai des ca in celelalte luni.In perioada ovulatiei am urmat retta lui Alex si stateam pe burta (mi-a spus doctorul ca am uter usor retrovers)...dar am facut chestiile astea din instinc , ca si teleghidata...v-am spus nu ma mai gandeam decat sa ne ajute Dumnezeu sa facem FIV pana in vara si sa ne iasa daca nu din prima macar din a doua.
Ma pregateam saptamana trecuta sa sun la clinica pentru eco de ziua a 3-a de cm....doar ca acesta nu a mai venit...si eu care alta data faceam testele in 10 DPo , acum am rezistat pana la o intarziere de cinci zile,desi dupa cm meu se putea fixa calendarul atat de exact era.Asa ca am vazut si eu mult asteptatele liniute duble cand ma asteptam mai putin.
Sper sa nu credeti ca sunt ipocrita aparand asa la voi.V-am scris pentru ca pe unele stiu ca va va bucura,poate va dau putin optimism prin povestea mea...oricum acum Dumnezeu mi-a aratat pe pielea ce inseamna un miracol Dumnezeiesc care imi doresc sa fie bine pana la termen si sa vina la noi sanatos.
pe toate si daca v-am deranjat cu postul meu imi cer scuze

Scuza-ma nu inteleg Luciana aspiranta noastra pe care o stiu si eu? Sau ai intrat cat am fost eu in pauza si de asta nu stiu despre ce e vorba.
Oricum multa sanatate si felicitari.
Sper sa fii Luciana pe care o tin eu minte de pe forum si care chiar ma intrebam unde e.

Mergi la inceput

Iulia am facut beta sapatamana trecuta joi si a iesit negativ.Oare mai are rost sa cheltui bani iar sau sa ma duc direct la eco?

Mergi la inceput

Mihaela, in principiu la ecografie se vede ceva abia dupa 6 sapt. Pana atunci poate sa fie nerelevanta din pricina rezolutiei pozelor. Cu beta nu stiu ce sa zic. Poate sa fi fost si pt acela prea devreme sapt trecuta. Oricum, cu siguranta cel mai bun sfat ti-l poate da un medic asa ca eu te incurajez sa mergi sa vorbesti cu unul.
Te inteleg perfect cu te simti pt ca nici eu nu am rabdare sa astept nimic ci trebuie sa stiu lucrurile cu certitudine!
Bafta multa! si Doamne ajuta sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Iulia mie nu imi este ca stau in incertitudine vreau sa fiu sigura ca imi e frica de o extrauterina sau de chisturi si daca Doamne fereste e unul din astea motivele pentru care imi intarzie menstra sa pot lua masuri cat mai repede.O sa sun dupa amiaza la doctor sa vad daca ma pot duce maine.
Luciana am mai citit odata postarea ta si mi-am dat seama ca esti acea Luciana a noastra pe care o iubeam si alaturi de care am suferit.
Multe felicitari si sarcina usoara si la termen.
Ai facut foarte bine ca ai intrat la noi sa ne dai o asa veste, mie cel putin mi-ai inseninat ziua.
Apropo Monica pe unde e?Mai stie cineva ce face?

Mergi la inceput