Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 11
claudela spune:
Buna ziua dragele mele!Aveti vreo cafeluta calda?...
Mie mi-au venit rusii la 25 de zile luna asta...sunt dereglata...O luam de la capat!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
claudela spune:
Trebuie sa imi schimb tickerul...nici nu mai stiu cum sa mai calculez..
Un nou inceput!
miky82 spune:
Neatza!
Lucy84 felicitari pentru sarcina, sa fiti sanatosi si voiosi.
Gina nu mai bine mai faci tu un test de sarcina?!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Am o stare de imi vine sa bat pe toata lumea, nu imi trebuie nimic as vrea sa stiu odata care e treaba. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Iti dau voie sa ma bati pe mine asa virtual, hai nu mai fi suparici vb cu un dr, din cate stiu eu nu ti-a intarziat niciodata asa de mult.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
claudela spune:
Felicit si eu noile gravidute!Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru fiecare!
Un nou inceput!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Iulia mie nu imi este ca stau in incertitudine vreau sa fiu sigura ca imi e frica de o extrauterina sau de chisturi si daca Doamne fereste e unul din astea motivele pentru care imi intarzie menstra sa pot lua masuri cat mai repede.O sa sun dupa amiaza la doctor sa vad daca ma pot duce maine. Luciana am mai citit odata postarea ta si mi-am dat seama ca esti acea Luciana a noastra pe care o iubeam si alaturi de care am suferit. Multe felicitari si sarcina usoara si la termen. Ai facut foarte bine ca ai intrat la noi sa ne dai o asa veste, mie cel putin mi-ai inseninat ziua. Apropo Monica pe unde e?Mai stie cineva ce face? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Nu cred ca e Luci84 e Luciana Moga sau asa cred eu ca nu este, mai bine intra sa ne lamureasca si pe noi , indiferent cine este ma bucur enorm pt ea ne trimite mult optimism din postarea ei.
Lucy84 spune:
Multumesc fetele pentru gandurile bune,si Mihaela pentru cuvintele frumoase si eu va iubesc si m-ai facut s nu ma mai simt vinovata pentru ca v-am scris.
Lucy84 spune:
Gaby si Miky sper din suflet ca resiti si aceste inseminari sa fie ultimele pe care le faceti!
Lucy84 spune:
Mihaela sper sa fie bebe la tine si sa se arate odata sa-l vada si matusile de pe forum