Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky da degeaba te bat virtula ca nu ma descarc.
Nu am mai avut intarzieri de 1 an si ceva, in ultimul timp cel putin dupa chiretajul din iunie si metotrexat mi-a veit la 28 de zile si luna trecuta la 27.
De Lucy in fine cine o fi eu ma bucur.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Alex te admir mult de tot...esti o femeie puternica care ne poate da multe lectii de viata

Mergi la inceput

Bob si celelalte doua gravidute felicitari si sa aveti sarcini usoare si la termen sa vina niste bebeloi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls!

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Nu cred ca e Luci84 e Luciana Moga sau asa cred eu ca nu este, mai bine intra sa ne lamureasca si pe noi , indiferent cine este ma bucur enorm pt ea ne trimite mult optimism din postarea ei.

Ba ea e, am cautat in urma si am gasit asta :
Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Hello fetele mele dragi!
La multi ani!(asa mai cu intarziere dar sper sa fie bine primit)
Sa dea Domnul ca in acest an sa fim toate macar cu burticuta !
Eu , dupa cum va spuneam , din aceasta luna incep lupta asa ca iata-ma inapoi la voi.Sunt programata pe vineri la clinica si sper sa-mi dea unda verde pe cm-ul urmator la inseminare...

Luciana, te felicit din inima, sa ai sarcina usoara si la termen cu sanatos!!! Este o adevarata minune, ma bucur mult sa aud si asemenea cazuri !!

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Hello, girls!
Citat:
citat din mesajul lui miky82

Nu cred ca e Luci84 e Luciana Moga sau asa cred eu ca nu este, mai bine intra sa ne lamureasca si pe noi , indiferent cine este ma bucur enorm pt ea ne trimite mult optimism din postarea ei.

Ba ea e, am cautat in urma si am gasit asta :
Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Hello fetele mele dragi!
La multi ani!(asa mai cu intarziere dar sper sa fie bine primit)
Sa dea Domnul ca in acest an sa fim toate macar cu burticuta !
Eu , dupa cum va spuneam , din aceasta luna incep lupta asa ca iata-ma inapoi la voi.Sunt programata pe vineri la clinica si sper sa-mi dea unda verde pe cm-ul urmator la inseminare...

Luciana, te felicit din inima, sa ai sarcina usoara si la termen cu sanatos!!! Este o adevarata minune, ma bucur mult sa aud si asemenea cazuri !!

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Of Bob si eu ma bucur enorm pentru tine si multumesc ca ma ajuti ca mie nu stiu cand imi vor aparea mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Aaaaa, deci e LucianaMoga!!! Felicitari Lucianaaaaa, sarcina usoara si la termen. Si eu ma tot intrebam daca e ea sau nu.Fetelor, ploua cu bebelusi, ce sa mai! Eu zic ca e si la Mihaelafalt doar ca e sarcina mica si nu se vede inca.

Mihaelafalt, ti-ai facut un calcul de-ala pe net? Unele calculatoare indica si ziua in care testul ar trebui sa se pozitiveze. Mie de exemplu imi zisese calculatorul de pe sfatul medicului ca testul se va pozitiva in 2 februarie. Asta ar fi insemnat abia joi. Eu sunt z34 astazi, asta ca sa-ti dai seama. UM a fost 29 decembrie. Test pozitiv am avut inca di n z32 seara dar asa cum am spus a fost un barza strip. Nu vrei sa faci unul de-asta? E 8 lei parca. Asa stii o treaba. Daca nu se pozitiveaza in primele 5-10 minute, atunci e clar si stii ce ai de facut. Nu stiu cum sa te sfatuiesc mai bine ca stiu ce nebunie a fost pe capul meu inca de sambata seara de cand a iesit barza ala pozitiv si nu eram sigura ca s-a pozitivat in termenul stabilit de prospect. Deci inteleg foarte foarte bine prin ce treci. E groaznic sa te lupti cu incertitudinea.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

lucy84
dar de ce nu reintri pe user-ul vechi? asha nici nu ar mai dura atata sa apara mesajele si clar te-ar recunoaste toate fetele din prima?

uffffffffff, blonda de mine!!!!

am uitasi sa te felicit!!!!

sarcina usoara si al termen, si un sanatos si mancacios!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

blonda rau

nici pe voi nu v-m salutat
atasez o si drept plocon pt iertare!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lucy84

Gaby si Miky sper din suflet ca resiti si aceste inseminari sa fie ultimele pe care le faceti!

Multumesc Luci pentru gandurile bune....... un mare mare, acum mi-am dat seama, scuzele de rigoare, inca odata felicitari.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Mihaela

si eu optez pe un test barza!! eu l-am facut chiar dupa amiaza, nu amtinut cont , atunci, k nu ii prima monstra de "urina" !!!
deci da fugutza la farmacie, k stam toate pe jar! macar daac se modifica titlul sa se faca odata pt amandoua!!!!( tu si Luciana)

fetele mele de suflet

Mergi la inceput