Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

blonda rau

nici pe voi nu v-m salutat
atasez o si drept plocon pt iertare!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Multumim de cafeluta! esti tare simpatica

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

daaaaaaaaaa, mama mea knd a ramas gravida cu mine spunea k isi doreste o fata simpatica nu frumoasa, dar eu am iesit doar simpatica prin caracter si felul meu de a fi ! restul atritubetelor care definesc frumusetea s-au pierdut pe scari pana la etajul 10!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Aaaaa, deci e LucianaMoga!!! Felicitari Lucianaaaaa, sarcina usoara si la termen. Si eu ma tot intrebam daca e ea sau nu.Fetelor, ploua cu bebelusi, ce sa mai! Eu zic ca e si la Mihaelafalt doar ca e sarcina mica si nu se vede inca.

Mihaelafalt, ti-ai facut un calcul de-ala pe net? Unele calculatoare indica si ziua in care testul ar trebui sa se pozitiveze. Mie de exemplu imi zisese calculatorul de pe sfatul medicului ca testul se va pozitiva in 2 februarie. Asta ar fi insemnat abia joi. Eu sunt z34 astazi, asta ca sa-ti dai seama. UM a fost 29 decembrie. Test pozitiv am avut inca di n z32 seara dar asa cum am spus a fost un barza strip. Nu vrei sa faci unul de-asta? E 8 lei parca. Asa stii o treaba. Daca nu se pozitiveaza in primele 5-10 minute, atunci e clar si stii ce ai de facut. Nu stiu cum sa te sfatuiesc mai bine ca stiu ce nebunie a fost pe capul meu inca de sambata seara de cand a iesit barza ala pozitiv si nu eram sigura ca s-a pozitivat in termenul stabilit de prospect. Deci inteleg foarte foarte bine prin ce treci. E groaznic sa te lupti cu incertitudinea.

4+

Am facut dar la un ciclu de 28 de zile trebuia sa se pozitiveze pe 25, adica saptamana trecuta, eu am avut ciclu pe 28 decembrie.
Fetelor sper sa aveti gura aurita si sa fiu graviduta dar cu stresul pe care l-am inceput imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
As suna doar la eco sa ma duc dimineata, as suna direct la un doctor ginecolog la care nu am fost niciodata si la care trebuia sa merg asa cum mi-am propus in ianuarie si nu m-am dus din cauza sotului.
Fetelor asa imi vine sa imi iau sotul la bataie ca nu am luat nici acifol, nici naturist nimica, nici la medic nu am fost dar va spun sigur ca daca nu e sarcina si e chist intra el in mana mea si nu o sa ma iau niciodata dupa el atunci cand stiu eu ca ar trebui sa merg la medic o sa ma duc dar daca e sarcina trebuie sa tac chitic.
Nu mai fac barza ca aici jos la farmacie nu are si in alta parte nu mai merg, dimineata am iesit in pijamale si cu geaca lunga pe mine imediat dupa ce a plecat sotul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Cred ca am scapat de moderare
Va multumesc fetelor pentru reprimire si pentru gandurile frumoase si acum citindu-va imi dau seama ca mi-ati lipsit mai mult decat am crezut pe toate fara sa va nominalizez de teama sa nu uit pe careva
(Nu mai folosesc celalalt username din cauza la niste pitici de ai mei de pe creieras )

Mergi la inceput

Kmy ce comica esti.
Mai fetelor oare sa stric un barza are sens sa ma duc in oras acum.
Am tinut urina de dimineata pana mai devreme in baie si acum am aruncat-o.
Luciana ce ma bucur ca reintri la noi i cu vesti bune, uite eu propun o schimbare de titlu fara sa ma asteptati pe mine ca eu vin asa mai mosnegeste.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Ba inca nu am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

O sa imi ziceti ca is nebuna dar ar trebui sa fie a 3 azi de cm si eu am ceva maro inchis ff putin,de fapt de ieri dimi eu am avut doar nici nu stiu cum sa le definesc spottig,sangerari maronii.
Va jur ca nu inteleg nimik,am avut cm doar sambata spre duminica dar nici ala asa de rosu cum era de obicei si mai putin,or is dereglata eu si la corp si la creieri.
am incercat sa sun la doc dar nu raspunde

APROPO A FOLOSIT VREUNA DINTRE VOI TESTELE DE OVULATIE CA TESTE DE SARCINA??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata gagici.
Unde sunteti?
Eu de azi dimineata tot fac teste chiar am fost si la farmacie si am luat un sure chec si tot degeaba, am facut 2 alinta care au iesit negative, adica parca daca le gadil si ma uit atent si le pun la veioza da sa se vada ceva dar nu cine stie ce si sure chec nu stiu ce sa mai zic parca se vede dar cand tin tesstul intr-o singura pozitie.
M-am uitat pe testele din urma pe sure chec facut miercuri se vede liniuta mult mai bine decat atunci si pe alea baby se vede ceva conturat iar cel de duminica negativ.
Eu nu stiu ce sa mai zic si ce sa fac sunt ziua 35, aseara imi era pofta de cafea cu lapte si dimineata cand mi-a adus sotul nu mi-a mai trebuit, dimineata sotul a prajit oua si cand a intrat in camera cu miros de ala mi s-a intors stomacul pe dos tind sa cred ca astea sunt scoase din imaginatia mea de femeie nebuna.
Cred ca nu mai are nici un rost sa ma mai gandesc ca sunt gravida nu?
Cred ca cel mai bine ar fi sa ma duc sa imi fac o programare la doctor sa imi fac eco sa imi zica ce e pe acolo sa nu fi facut vreun chist si de asta nu imi vine menstra.

Miha nu iti pierde speranta ,fa un alt test,alta marca sau hcg si asa poti sta linistita

Mergi la inceput

Teste am facut Baby, alinta, sure chec sa mai fac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

O sa imi ziceti ca is nebuna dar ar trebui sa fie a 3 azi de cm si eu am ceva maro inchis ff putin,de fapt de ieri dimi eu am avut doar nici nu stiu cum sa le definesc spottig,sangerari maronii.
Va jur ca nu inteleg nimik,am avut cm doar sambata spre duminica dar nici ala asa de rosu cum era de obicei si mai putin,or is dereglata eu si la corp si la creieri.
am incercat sa sun la doc dar nu raspunde

APROPO A FOLOSIT VREUNA DINTRE VOI TESTELE DE OVULATIE CA TESTE DE SARCINA??

Eu zic sa faci si tu un test de sarcina ca nu vad bine menstra care o ai, poate e un bebel pe acolo si are nevoie de sustinere.

Mergi la inceput