Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 14
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 O sa imi ziceti ca is nebuna dar ar trebui sa fie a 3 azi de cm si eu am ceva maro inchis ff putin,de fapt de ieri dimi eu am avut doar nici nu stiu cum sa le definesc spottig,sangerari maronii. Va jur ca nu inteleg nimik,am avut cm doar sambata spre duminica dar nici ala asa de rosu cum era de obicei si mai putin,or is dereglata eu si la corp si la creieri. am incercat sa sun la doc dar nu raspunde APROPO A FOLOSIT VREUNA DINTRE VOI TESTELE DE OVULATIE CA TESTE DE SARCINA?? |
Din cate imi amintesc lui SS-Tzuky i-a iesit testulde ovulatie pozitiv cand era deja insarcinata, poti face unul daca ai prin casa.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
gina85 spune:
citat din mesajul lui Lucy84 Buna fetele mele dragi!Sunt Luciana(remember me?) Imi cer scuze ca dau asa buzna dupa o absenta destul de lunga dar am intrat pentru ca ma simteam datoare fata unele dintre fete , pe care le-am indragit foarte tare. Poate va amintiti ca la inceputul lunii spuneam ca merg la o clinica de reproducere asistata pentru a incepe demersurile pentru inseminare.Cred ca nu am sa uit niciodata acea zi de 6 ianuarie.Am plecat atat de hotarata si increzatoare de acasa , dar m_am intors cu tot universul spulberat.Sotului meu,dupa un tratament cu Spermotrend i-au scazut f tare nr.de spermatozoizi,iar doctorul ne-a spus ca nu avem sanse decat prin fertilizare , dar si alea abia dupa ce facea sotul un nou tratament timp de trei luni. A urmat apoi o saptamana de accptare , eram amandoi daramati...apoi am incercat sa ne ridicam pentru ca ne dorim foarte tare un copil am spus ca vom incerca tot ce tine de noi pentru a-l avea.El a inceput tratamentul , eu am facut aproape toate analizele,deja stiam de unde vom face rost de bani si de al doilea FIV daca era nevoie. Aici nu am mai intrat pentru ca nu-mi mai gaseam locul,eu la ce mai speram?Ma pregateam sa dobandesc puterea sa va scriu prin ce trec...credeti-ma ca iti trebuie putere sa poti povesti...cel putin pentru o fire ca a mea. Pe langa planul de bataie pe care il faceam cu sotul meu,parca in aceasta luna am fost mai apropiati ca nicioadata si ne-am iubit mai intens ca niciodata , si cred ca mult mai des ca in celelalte luni.In perioada ovulatiei am urmat retta lui Alex si stateam pe burta (mi-a spus doctorul ca am uter usor retrovers)...dar am facut chestiile astea din instinc , ca si teleghidata...v-am spus nu ma mai gandeam decat sa ne ajute Dumnezeu sa facem FIV pana in vara si sa ne iasa daca nu din prima macar din a doua. Ma pregateam saptamana trecuta sa sun la clinica pentru eco de ziua a 3-a de cm....doar ca acesta nu a mai venit...si eu care alta data faceam testele in 10 DPo , acum am rezistat pana la o intarziere de cinci zile,desi dupa cm meu se putea fixa calendarul atat de exact era.Asa ca am vazut si eu mult asteptatele liniute duble cand ma asteptam mai putin. Sper sa nu credeti ca sunt ipocrita aparand asa la voi.V-am scris pentru ca pe unele stiu ca va va bucura,poate va dau putin optimism prin povestea mea...oricum acum Dumnezeu mi-a aratat pe pielea ce inseamna un miracol Dumnezeiesc care imi doresc sa fie bine pana la termen si sa vina la noi sanatos. pe toate si daca v-am deranjat cu postul meu imi cer scuze |
Buna lucy ma bucur pt tine si nu vad ora sa povestesc si eu ceea ce ai povestit tu ,ca ai reusit
gina85 spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy Neata fetelor! Mihaela, incearca si un first response sau cel mai bine un beta. In octombrie, si mie mi s-au pozitivat foarte greu testele. Citeam pe undeva ca ele se pozitiveaza abia cand se implanteaza, deci daca ai ovulat putin mai tarziu sau s-a implantat de curand, de-aia ies asa testele. Nu-ti pierde insa speranta - daca sunt 2 liniute, vor aparea cu siguranta si mai convingatoare :) Gina, din ce descrii tu pare spotting. Esti sigura ca nu poate fi cu ochisori? Intarzierile pot fi si pe fond emotional, asa ca ia si asta in calcul. Fetelor, voiam sa va zic mai de mult: pentru cele care intrati in contact cu copii, in special, faceti-va testul de anticorpi la varicela. Este o analiza de care foarte putini medici stiu si care este complet ignorata pe principiul ca majoritatea oamenilor fac varicela in copilarie. Mai sunt si exceptii, iar consecintele pt o sarcina sunt... Acum in primavara incepe sa circule virusul. Daca nu aveti anticorpi (adica n-ati facut boala) se poate face un vaccin - care nu imunizeza pe viata, ci doar pt vreo 5 ani parca, dar macar va pune la adapost. Lore, decizia finala e a ta, indiferent de ce iti spunem noi. Ca si Dana, si eu cred ca e importanta si cariera. La prima sarcina am mers la serviciu pana la 8,5 luni si m-am intors la munca la 7 luni. Cel mai bine e sa lasi timpul sa decida cum vei proceda atunci. Mult succes la ultimul interviu! Iulia, mami de Sara Andreea http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 |
Crede-ma ca am avut pana acum toate fantasimptomele posile sii in fiecare luna apare cate una noua si atunci imi zic:gata luna asta e a mea si la urma vin,,,,dar asa cm eu nu am mai avut never,never....poate e din cauza ca ma gandesc prea mult,nu stiu..
gina85 spune:
citat din mesajul lui claudela Buna ziua dragele mele!Aveti vreo cafeluta calda?... Mie mi-au venit rusii la 25 de zile luna asta...sunt dereglata...O luam de la capat! Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Imi pare rau de ziua 1,hai fii tare si capul sus ca o sa vine bebe si la noi
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Teste am facut Baby, alinta, sure chec sa mai fac? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
BARZA
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gina85 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza! Lucy84 felicitari pentru sarcina, sa fiti sanatosi si voiosi. Gina nu mai bine mai faci tu un test de sarcina?! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Dar nu am facut niciunlu pana acum dar sincer nu cred ca ar fi o sarcina,am ma auzit eu de sarcina peste menstra dar nu cred ca e valabila si la mine....
kmy_black spune:
gina
fa totusi un test de sarcina, poate acolo e un sambure mic care are nevoie de sustinere ca sa creasca mare!!
ce poti pierde, doar banii pe test!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gina85 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Teste am facut Baby, alinta, sure chec sa mai fac? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Te inteleg si e urata incertitudinea asta,mai ai un picutz de rabdare si mai fa unul maine dimi.....
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Dar nu am facut niciunlu pana acum dar sincer nu cred ca ar fi o sarcina,am ma auzit eu de sarcina peste menstra dar nu cred ca e valabila si la mine.... |
orice se poate
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.