Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Kmy nu stiu nu prea am incredere in barza,

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Teste am facut Baby, alinta, sure chec sa mai fac?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

BARZA

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Esti FANTASTICA,m-ai facut sa rad in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

claudela

imi pare rau pt Z1!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Fetelor am facut un test de ovulatie si a iesit o a doua liniuta dar sincer nu vreau sa cred ca e adevarat pt ca am mai auzit de cazuri de astea si sa dea test de ov un fals pozitiv
Ma gandesc ca e asa de la spotting asta car e inchis tare la culoare,zic si eu...

mai bine nu il faceam ,acum stau in dubii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Fetelor am facut un test de ovulatie si a iesit o a doua liniuta dar sincer nu vreau sa cred ca e adevarat pt ca am mai auzit de cazuri de astea si sa dea test de ov un fals pozitiv
Ma gandesc ca e asa de la spotting asta car e inchis tare la culoare,zic si eu...

Mergi la inceput

V-am inebunit fetelor sa nu va suparati pe mine dar chiar is intr-o situatie naspa...ce bine am facut ca am programat vizita la gine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Gina, ia incearca tu un test de sarcina, vezi poate iese si el cu 2 linii Si eu am auzit ca se pozitiveaza si testele de ovulatie, asa ca...

Mihaela, si eu sustin BARZA. iti ziceam dimineata de un first response. Doamne ajuta!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Citat:

Nu mai sta in dubii cumpara un test de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Gina, mie mereu imi iese o a doua liniuta pe testele de ovulatie, nu te increde in ele. Poate doar sa fie linia de test foarte puternica sa ai o speranta cat de mica. Deci ori faci un test de sarcina care sa depisteze hcg ori nu mai faci nimic ca iti creezi iluzii.

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput

Citat:

V-am inebunit fetelor sa nu va suparati pe mine dar chiar is intr-o situatie naspa...ce bine am facut ca am programat vizita la gine....

Lasa ca mai sunt si eu nebuna pe aici si inebunesc fetele, poate ne luam de manuta si mergem la nebuni ca la odisee nu stiu cand.

Mergi la inceput