Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 16
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Gina, mie mereu imi iese o a doua liniuta pe testele de ovulatie, nu te increde in ele. Poate doar sa fie linia de test foarte puternica sa ai o speranta cat de mica. Deci ori faci un test de sarcina care sa depisteze hcg ori nu mai faci nimic ca iti creezi iluzii. curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib ! |
Acus tre sa merg la munca si cand ies diseara cumpar unul asa ca sa stau eu linisita,ori e alba ori e neagra...
gina85 spune:
Fetelor merg sa cumpar un test ,nu mai am eu rabdare pana diseara
Acum tre sa ast sa mai acumul putin pipi ca am fost deja la baie.....
kmy_black spune:
tare am o senzatie ca acusi ne anunta si Monique cele II!
cam asha ar fi dupa calcul meu!!!( doar i-a veit la sarb)!nu?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui kmy_black tare am o senzatie ca acusi ne anunta si Monique cele II! cam asha ar fi dupa calcul meu!!!( doar i-a veit la sarb)!nu? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Sa vezi ce multe gravidute o sa fie in perioada asta, ca au fost sarbatorile si ne-am mai calmat putin.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor maine ma duc la medic, am sunat si de la 2 e la cabinet, a zis sa nu mai fac nici un beta sa merg sa vedem ce e de facut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Imi pare rau de ziua 1,hai fii tare si capul sus ca o sa vine bebe si la noi |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
kmy_black spune:
deci maine te asteptam cu poza de la eco!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
claudela spune:
citat din mesajul lui kmy_black claudela imi pare rau pt Z1! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
mrenescu spune:
HAI GINAAAA!
HAI MIHAELAAAAA!
Barza! Barza!Barza! Ne tineti in suspans fetelor. Nu va trebuie urina de dimineata. Daca e, se pozitiveaza cu urina din orice moment al zilei. Daca vedeati voi cu ce urina diluata mi s-a pozitivat mie ieri...
4+