Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black deci maine te asteptam cu poza de la eco!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Sa speram ca o sa fie vesti bune.
Deja mi-am verificat dosarul si am niste retete de la un doctor din policlinica la care am fost eu pana in septembrie anul trecut si din cate am inteles doctorii din spital printre care si asta la care merg acum nu il inghit pe ala ca e ieftin si bun, dar nu e in spital si nu are eco, sa ii arat retetele la asta oare?Si am si un papa nicolau facut la sfarsitul lui august si scrie numele lui pe el, eu ma gandesc sa ii arat si sa ii spun verde in fata ca eu vreau sa merg cu el ca are eco si face si stimulare si am auzit ca e cel mai bun medic din spital iar la cel din policlinica am fost pentru ca nu aveam bani si mergeam cu trimitere Voi ce ziceti e bine?
Ca as vrea sa ii arat toate retetele ca sa stie ce am mai luat sa nu repet ce am mai facut.
Oricum daca nu sunt gravida o sa ii zic sa fac toate analizele care sunt necesare si sa raman repede.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui mrenescu HAI GINAAAA! HAI MIHAELAAAAA! Barza! Barza!Barza! Ne tineti in suspans fetelor. Nu va trebuie urina de dimineata. Daca e, se pozitiveaza cu urina din orice moment al zilei. Daca vedeati voi cu ce urina diluata mi s-a pozitivat mie ieri... 4+ |
Chiar nu mai ies azi din casa o sa vad maine ce o fi, parca acum sunt linistita cand stiu ca ajung la medic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
IPopica spune:
Neata fetele
Mrenescu, felicitari, mamico!
Intrebai de doctori din Bucuresti la un moment dat. Eu l-am ales pe Arash Hassankhani de la Medlife Unirii, si pana acum nimic de reprosat. Explica ce si de ce nu este in regula, ce trebuie sa faci, ce trebuie sa te ingrijoreze, ce nu. Mi-a dat sa fac si analizele elementare de trombofilie desi eu m-am dus la el cu “vrem sa ne pregatim pt un bebe”, fara istoric de sarcini pierdute, sau alte elemente care ar putea starni ingrijorari. Tot el m-a trimis (preventiv) si la endocrinologie, sa testam fertilitaturi, glande si alte cele. Mie una mi s-a parut ca a acoperit cam tot ce trebuia, cel putin in faza incipienta (si inainte sa ajung la el ma documentasem ceva despre ce presupune preconceptia, chiar la voi la desprecopii)
Lorena, pregatisem niste extrase din codul muncii cand am citit prima oara ineptiile angajatorilor tai. Dar continuand lectura am vazut ca intre timp au sarit si celelalte fete. Mai adaug doar asta:
Art. 5 (2) Orice discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, bazata pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, este interzisa.
ART. 27 (5) Solicitarea, la angajare, a testelor de graviditate este interzisa.
Daca testele de graviditate sunt interzise la angajare, de ce-ar fi permisa o clauza care sa te oblige la penalitati daca ramai inainte de un oarecare termen?!?!
Si vorba Ancai, pana se intampla minunea cine stie unde te mai poarta interviurile
Lucy84, felicitari pentru minune, mamico!
Gina, nu vreau sa te dezamagesc, dar mie mi s-a intamplat de vreo 3 ori sa nu semene a CM normal. Doar niste chestii maronii si anemice si ele. Iar eu chiar nu aveam motive sa cred in vreo sarcina. In schimb se intampla asa in perioadele in care eram racita, sau daca zacusem mai mult prin frig. La control nu mi-au depistat nimic in neregula, deci sunt pur si simplu toane ale corpului. Asa ca .... ori faci un test ori sezi relax, ori amandoua.
Ptiu, da stiu ca va graviditi pe capete pe-aici.
Acum, revenind la subsemnata, sambata mi-am pozat si podoabele pieptale (sanii pt necunoscatori), si dupa ce ca-s asa anemice, mai contin si 6 noduli frumosi foc. Partea buna este ca doamna cu ecograful mi-a zis ca evolutia lor poate fi: a) stagneaza b) cresc c) se micsoreaza sau d) oricare din cele de mai sus. Nu influenteaza si nici nu sunt in vreun fel influentate de fertilitate / sarcina. Benigne, nevascularizate, foarte slabe sansele de a evolua in mai rau.
Am refacut si citomegalovirusul, inca nu am aflat rezultatele. Iar la endocrinolog abia pe 23 februarie am gasit liber. Asa ca, pana ajung la ea o sa repet si prolactina care imi iesise din standarde luna trecuta.
Si daca vad ca CMV-ul e in regula, vai si-amar de consort. Asta era singurul de ne tinea in sah. In rest, erau doar verificari, deci daca sunt in grafic am voie sa presupun ca-s apta pt imperechere, nu?
PS: pentru sotii care ridica interdictii: spuneti-le ca informatia inseamna putere!
I.P.
Mihaelafalt spune:
Ipopica asa o sa ii zic si nu ma mai iau dupa el ca el oricum nu stiu cu ce se manca medicina in ziua de azi, asa ca am buget alocat sa fac tot ce trebuie ca sa fiu bine, am primit un cadou de la fratele meu de care stie dar deja i-am spus ca sunt banii mei din care o sa merg la controale si ce mai trebuie.
Mihaelafalt spune:
Luci hai ca vorbim noi azi si in timp real, asta daca nu termin eu capitolul, ca dupa atata pauza acum scriu numai eu.
mya85 spune:
neatza fetelor!
hai gina, fa testul si sa fie pozitiv!!! si eu voiam sa zic ca s-ar putea sa fie ceva sangerare peste sarcina dar nu am vrut sa-ti dau sperante...
nu mai stiu cine zicea de analiza pt varicela. eu m-am gandit la un moment dat sa o fac, dar nu stiu unde?? ma puteti ajuta? unde se poate face? si daca imi iese ca nu am avut (ceea ce e f probabil) de unde gasesc sa iau vaccinul???
mami de (25.07.2010)
mya85 spune:
ce voiam sa zic de fapt e ca banuiesc ca nu il are medicul de fam sa mi-l faca pe gratis, nu? :))
Mihaelafalt si la tine e o situatie ciudata, sa iti intarzie dar testele sa iasa negative... parca mai era o fata cu simptome dar teste negative si pana la urma a fost extrauterina... sau poate a fost sarcina dar ai avut un avort spontan. nu vreau sa te sperii dar eu cand am avut pierderea de sarcina si am mers la urgente (a 2a zi dupa ce a inceput sangerarea) mi-au facut test de urina si a iesit negativ, iar la cel de sange a iesit o valoare f mica, 18 parca...
mami de (25.07.2010)
kmy_black spune:
oare gina s-a dus sa vaneze o barza?
si la o sarcina extrauterina se pozitiveaza testul daca este sa fii gravida1 testele masoara nivelul de hormoni din organism nu altceva si acesta creste atat la o sarcina uterina cat si al una extrauterina!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
IPopica spune:
Mya,
La medlife au chestia asta:
Virus varicelo-zosterian-Anticorpi IgG, IgM 390 RON 14 zile
De vaccin - habar nu am.
I.P.
Lucy84 spune:
citat din mesajul lui IPopica Neata fetele Lucy84, felicitari pentru minune, mamico! I.P. |
Multumesc