Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Luci hai ca vorbim noi azi si in timp real, asta daca nu termin eu capitolul, ca dupa atata pauza acum scriu numai eu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Gata ....am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lucy, ma bucur mult ca ai reusit si ca si tu confirmi reteta mea. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si la termen! Eu inteleg de ce nu ai mai intrat, stai linistita. Esti o dulce, m-am simtit ca o baba cand ai zis de experienta de viata #61514;)…am inteles ce vrei sa spui…asta imi aminteste ca trebuie sa ma tund si sa ma vopsesc.

Mihaela, din experienta mea si a altor fete de pe forum, cand SC arata ceva cat de vag...este pozitiv. Tu mergi noaptea la toaleta cumva? S-ar putea sa nu iasa din cauza asta....sau sa fi fost ovulatie tarzie (mai stii cam cand ati prestat sa ne dam seama daca a fost tarzie?) sau poate pur si simplu dureaza mai mult implantarea. Eu as face totusi betaHCG. Posibil sa fi fost foarte devreme beta de saptamana trecuta.

Gina, Gaby, ce aveti voi ar putea fi o sangerare de implantare. Nu vreau sa va creez iluzii, dar asa e. Stiti ca sunt destul de rationala si uneori dura cand spun adevarul...deci: testati, fetelor!

Gina, eu as face azi betaHCG sau maine dimineata, test obisnuit.

Claudela, imi pare rau pt z1. Ne ridicam, ne scuturam de nervi si mergem inainte.

Ioana, in general chisturile astea sunt hormonale, apar si dispar, stai linistita.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Am fost fugutza la farmacie si am luat test si l-am facut si e iesit negativ,oricum e straniu nu mai am cm de ieri.....
Va multumesc tuturor pt ca mi-ati suportat nebuniile si paranoile..macar acum stau linistita si gata...
Miha incheie tu luna cu doua liniutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

ce voiam sa zic de fapt e ca banuiesc ca nu il are medicul de fam sa mi-l faca pe gratis, nu? :))
Mihaelafalt si la tine e o situatie ciudata, sa iti intarzie dar testele sa iasa negative... parca mai era o fata cu simptome dar teste negative si pana la urma a fost extrauterina... sau poate a fost sarcina dar ai avut un avort spontan. nu vreau sa te sperii dar eu cand am avut pierderea de sarcina si am mers la urgente (a 2a zi dupa ce a inceput sangerarea) mi-au facut test de urina si a iesit negativ, iar la cel de sange a iesit o valoare f mica, 18 parca...

mami de (25.07.2010)

Si eu m-am gandit la o sarcina extrauterina dar tura trecuta cand a fost extrauterina mi-a iesit sure chec in ziua cand trebuia sa imi vina ciclul.
Si avort spontan cum sa fie fara sangerare nu ar fi trebuit sa sangerez?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

lasa Gina ca poate tu o vei incepe pe urm care bate la usa, sa vedem ce zice medicul, nu?!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Da gina deja sunt destule liniute pe luna asta eu ma pastrez pentru februarie poate pe maine.
Imi pare rau ca e negativ.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Lucy, ma bucur mult ca ai reusit si ca si tu confirmi reteta mea. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si la termen! Eu inteleg de ce nu ai mai intrat, stai linistita. Esti o dulce, m-am simtit ca o baba cand ai zis de experienta de viata #61514;)…am inteles ce vrei sa spui…asta imi aminteste ca trebuie sa ma tund si sa ma vopsesc.

Mihaela, din experienta mea si a altor fete de pe forum, cand SC arata ceva cat de vag...este pozitiv. Tu mergi noaptea la toaleta cumva? S-ar putea sa nu iasa din cauza asta....sau sa fi fost ovulatie tarzie (mai stii cam cand ati prestat sa ne dam seama daca a fost tarzie?) sau poate pur si simplu dureaza mai mult implantarea. Eu as face totusi betaHCG. Posibil sa fi fost foarte devreme beta de saptamana trecuta.

Gina, Gaby, ce aveti voi ar putea fi o sangerare de implantare. Nu vreau sa va creez iluzii, dar asa e. Stiti ca sunt destul de rationala si uneori dura cand spun adevarul...deci: testati, fetelor!

Claudela, imi pare rau pt z1. Ne ridicam, ne scuturam de nervi si mergem inainte.

Ioana, in general chisturile astea sunt hormonale, apar si dispar, stai linistita.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Alex nu merg noaptea la baie, merg seara la 11-12 inainte de culcare si dupa dimineata si sure chec ala care imi arata 2 liniute de saptamana trecuta e facut cu a 2 urina.
De prestat am to prestat aproape zilnic pana pe 22 cred si apoi pauza pana duminica acum.
O sa vad maine eu oricum ma gandesc ori la o sarcina mica ori la un chist.
Si stiti ce e diferit fata de sarcina trecuta nu pot dormi, nu imi este somn, seara adorm greu, noaptea ma trezesc si ma uit pe pereti si dimineata somn pana la 8,30-9 azi dimineata m-am trezit ca a venit sotul cu miros de prajeala.
Deci celelalte simptome de gravida pofte, greturi la anumite mirosuri, durere de sani le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

miha mergi totusi la doc sa vada ce se intampla cu endometrul tau, cum arata...eu am cunoscut o tipa care a avut o sarcina oprita din evolutie si la a doua sarcina pt ca nu putea face eco cand dorea(statea in italia si acolo nu ai unde sa faci la cerere) isi tot facea teste de sarcina si zicea ca daca ies pozitive bebe e bine , daca nu bebe s-a oprit, pana la urma a fost bine....tipa fusese si asistenta la un cabinet de gineco, acum nu stiu daca e pe bune sau e doar legenda , insa poate a fost ceva...si s-a oprit , dar ma innebuneste analiza aia de sange...beta pt mine era ifailibil...offf si mai zicea cineva ca testele de ovu ies pozitive daca esti gravi, eu am patit-o invers mi-a iesit testu de sarcina slab pozitiv la ovulatie...(oricum vorbesc de teste de proasta calitate si asta acum un an).
gina ciclul se dregleaza de la multe chstii si de la vreme , alimentatie vreo luna mai agitata...si eu am patit treaba asta cu ciclu doar 1 si negru dupa a doua stimulare...ma gandesc eu ca de la utrogestan am patit-o.
de mine ce sa va zic ...o iau de la capat cu indigestiile pe care le am doar la ovu si la cm.
despre dieta ce sa va zic , am last-o balta am dat 3 kg in prima saptamana si apoi 3 saptamani nimic, nici 100gr, apoi mi-a venit si m-a luat stomacul si gata..cei drept m-am desumflat destul de mult...
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

pentru sanatos!

si multumesc pentru cuvintele frumoase...sper sa gasesti raspuns cat de repede la toate problemele tale...adica sa gasesti tunsoarea si culoarea adecvata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Miha maine mergi la doc si oricum o sa te lamuresti daca esti sau nu....

Eu acum stau linistita si pregatita pt vizita la gine si va multumesc pt suport

Mergi la inceput