Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 19
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Miha maine mergi la doc si oricum o sa te lamuresti daca esti sau nu.... Eu acum stau linistita si pregatita pt vizita la gine si va multumesc pt suport |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
gabyv spune:
Buna
Luci, ma bucur enorm pentru tine Felicitari si sarcina usoara!!!
Gina, eu am mai avut cm_uri de astea, nimic nou la mine.
Alex, s-a testat baba nu stateam eu cu piticii pe creier.
Miha, bizar la tine acolo.
Eu iar m-am incurcat in sistemul astora de pe aici, deci teoretic fac luna asta IA, dar nimeni nu stie sa imi spuna nimic... parca mi-as face-o singura.
Mihaelafalt spune:
Ati luat pauza?
Kmy nu stii sa o treci pe Luciana in titlu? Sau Lore cand intra.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, daca ai fi ramas in urma contactului din 22, azi ar fi 9 DPO...e devreme...nu stiu de ce a aparut mai colorata a 2-a linie la primul SC...
Gina, ti-am zis parerea mea despre testele din timpul zilei. Trebuie sa fie un test foarte sensibil sa arate pozitiv chiar daca ai intarziere.
Pentru ambele solutia este betaHCG. In momentul asta, ginecologul nu prea are ce sa vada...ar fi uterul putin moale, dar nu poate fi sigur ca e sarcina.
Simptomele mele din sarcina au fost: oboseala ziua, insomnie noaptea, sensibilitate la mirosuri, mers la toaleta mai des, ameteala.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Cam aceleasi simptome le am si eu plus gura uscata si sete, noaptea nu prea pot dormi si ziua nu m-as da jos din pat.
De urinat parca urinez mai des dar numai ziua nu si noaptea.
Oare e posibil sa fi ramas pe data de 22? da atunci eram in ziua 26.
Sure chec de astazi daca ma uit mai bine la el se zareste si pe asta a 2 liniuta dar in poza nu iese, o vad la lumina buna si daca ma uit atent, pe alinta nu se vede nimic, in fine om trai si om vedea, asa am eu pitici pe creier si vreau sa fac eco sa fiu sigura ca e bine pe acolo pe inauntru si daca ies repede si prind deschis la recoltare poate imi recoltez si un beta dar numai dupa eco.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Lucy84 spune:
Gaby multumesc si iti doresc sa vezi si tu liniutele duble cat de repede!
Fetelor va multumesc inca odata pentru tot
Pentru astazi ma retrag dar maine ne citim negresit !
Katy82 spune:
Buna fetele! Imi cer scuze ca intru asa rar. Sunt foarte ocupata la munca. Dar o sa recuperez eu.
Mrenescu felicitari pentru bebita.
pe toate.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
lorena_86 spune:
sunt aici fetelor
v-am citit dar imi este foarte rau
nu pot nici sa scriu
am ameteli groaznice, nu imi pot misca capul si nu am reusit sa mananc nimic ca vomit
luci felicitari multe
sarcina usoara si la termen
am o intrebare
cum vrei sa te trex in titlu cu noul sau vechiul nume?
astept raspuns
gina85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Mihaela, daca ai fi ramas in urma contactului din 22, azi ar fi 9 DPO...e devreme...nu stiu de ce a aparut mai colorata a 2-a linie la primul SC... Gina, ti-am zis parerea mea despre testele din timpul zilei. Trebuie sa fie un test foarte sensibil sa arate pozitiv chiar daca ai intarziere. Pentru ambele solutia este betaHCG. In momentul asta, ginecologul nu prea are ce sa vada...ar fi uterul putin moale, dar nu poate fi sigur ca e sarcina. Simptomele mele din sarcina au fost: oboseala ziua, insomnie noaptea, sensibilitate la mirosuri, mers la toaleta mai des, ameteala. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Farmacista mi-a dat cel mai sensibil test si mi-a zis ca daca as fi ramas iese la orice ora si orice urina as folosi....cred ca daca eram iesea a doua liniutza si cum a zis si gabi ca a mai avut si ea asa cm poate ca m-am dereglat un pic..
as fi vrut sa fiu gravidutza dar asta e....
In curand
gina85 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 sunt aici fetelor v-am citit dar imi este foarte rau nu pot nici sa scriu am ameteli groaznice, nu imi pot misca capul si nu am reusit sa mananc nimic ca vomit luci felicitari multe sarcina usoara si la termen am o intrebare cum vrei sa te trex in titlu cu noul sau vechiul nume? astept raspuns |
Ai prins virusul ala naspa???