Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 20
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 sunt aici fetelor v-am citit dar imi este foarte rau nu pot nici sa scriu am ameteli groaznice, nu imi pot misca capul si nu am reusit sa mananc nimic ca vomit luci felicitari multe sarcina usoara si la termen am o intrebare cum vrei sa te trex in titlu cu noul sau vechiul nume? astept raspuns |
o sugestie: lucy84(lucianamoga), in felul asta fetele care au pierdut sirul discutiei, stiu despre cine e vb
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
lorena
incearac sa stai cat mai mult in pat, ceaiuri cu lamaie!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
claudela spune:
Eu ma retrag...Ne vedem de dimineata la cafeluta...
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
MeAlex spune:
Gina, nu mai crede farmacistele, ele vand ce au. E valabil pentru toate farmacistele din lume. Vezi ce scrie pe prospect, care e sensibilitatea.
Ma opresc aici oricum cu sfaturile ca exagerez.
Mihaela, am avut si simptomul asta: senzatie de sete tot timpul. Nu stiu daca o fi de la progesteron sau de la hormonul de sarcina...oricum, in luna aia nu am luat progesteron dupa ovulatie.
Lore, ce ai patit dragutza?
Gaby, ce sensibilitate avea? Ce marca? A iesit negativ clar?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!