Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Mihaela te-ai uita la test, s-a schimbat peste noapte?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mya, iarta-ma
e vina mea in totalitate
eu am deschis subiectul asta si nu prea e locul aici pt astfel de discutii

in legatura cu jobul am hotarat cu sotul ca lunea viitoare cand ma cheama o sa le zic clar ca e inuman si daca vor sa ma accepte pe baza experientei si cunostiintelor mele ffff bine daca nu treaba lor
singurul lucru pe care il propun e ca daca o sa se intample sa raman gravida nu o sa stau acasa mai deloc sau cel putin nu mult cat sa-i afecteze pe ei in vreun fel
si cu asta am incheiat subiectul
fetelor sunteti niste dragute ca m-ati sustinut si va multumesc din suflet, sunteti adevarate prietene
dar hai sa incheiem povestea mea ca poate deranjem si adevaratele noastre probleme sunt altele....de exemplu cum sa facem bebelasi

o sa va mai anunt prin mesaje foarte scurte ce s-a mai intamplat

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

mya, iarta-ma
e vina mea in totalitate
eu am deschis subiectul asta si nu prea e locul aici pt astfel de discutii

in legatura cu jobul am hotarat cu sotul ca lunea viitoare cand ma cheama o sa le zic clar ca e inuman si daca vor sa ma accepte pe baza experientei si cunostiintelor mele ffff bine daca nu treaba lor
singurul lucru pe care il propun e ca daca o sa se intample sa raman gravida nu o sa stau acasa mai deloc sau cel putin nu mult cat sa-i afecteze pe ei in vreun fel
si cu asta am incheiat subiectul
fetelor sunteti niste dragute ca m-ati sustinut si va multumesc din suflet, sunteti adevarate prietene
dar hai sa incheiem povestea mea ca poate deranjem si adevaratele noastre probleme sunt altele....de exemplu cum sa facem bebelasi

o sa va mai anunt prin mesaje foarte scurte ce s-a mai intamplat

va pupic

Lori pe mine nu m-a deranfat deloc sunt probleme cu care se poate confrunta fiecare dintre noi si eu cred ca de asta suntem aici sa ne sprijinim una pe cealalta .....ai sa vezi ca o sa gesesti solutia potrivita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, nu ai deranjat pe nimeni, stai linistita. Faci cum crezi tu, eu una nu as fi asa sincera cu ei, mai ales ca nu au de unde sa stie daca o sa stai f putin in concediu sau nu...
Legat de oja, vopsit par si alte chestii, stiu ca nu se indica in sarcina...evident ca nu toate gravidele respecta si ca nu e chiar atat de daunator. As prefera cafea adevarata decat capucino cu chimicale.
Cafeina e antioxidanta si daca nu exagerezi nu face rau. Este permisa in cantitati moderata si in sarcina.
Mihaela, il inteleg pe sotul tau...si eu ma uitam pe teste netgative facute cu o zi inainte si uneori imi venea sa fac eu liniuta pozitiva cu pixul rosu.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor ,
scuze de absenta, dar chiar n-am avut ce spune...sunt in aceeasi situatie ca pana acum, insa va citesc...si pana sa intru sa o felicit pe bob, vad ca a-ti adus odiseea aici deci felicitari miha si mrenescu
lorena draga mea ce sa zic sunt cruzi astia, dar eu le-as spune ca sufar de o forma de infertilitate(neidentificata) si ca nu-mi propun sa raman gravida, dar nici nu exclud acest fapt....asa ca daca te accepta stiu la ce sa se astepte...le explici ca nu vrei sa stai prea mult in concediu (asta daca s-ar intampla vreo minune) si ca nu poti nici sa-ti programezi sarcina pt ca nu depinde de tine....si pe mine una chiar nu m-a deranjat subiectul si tine si de facutul copiilor tema asta...
iti urez succes pe ambele planuri si cu bebe si cu munca, cine zice ca nu le putem face bine pe amndoua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor stiu ca devin paranoica dar nu inteleg ce se intampla cu mine?

Azi ziua 2 si am fost la baie si nu mai am menstra doar 2 picaturi maronii pe tampon,cand m-am stres era hartia curata...am auzit dar nu mai stiu la cine,oricum aici pe forum ca verifica menstra cu un betisor de curatat urechile si am facut si eu crezand ca poate e acolo,mai inauntre si cnd l-am scos afara doar ceva maroniu deschis si atat....

Ce ziceti daca pana maine nu vin sa il sun pe ginecolog,v-ati confruntat cu asa situatie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Ok, sa le iau pe rand:

Lorena nici eu n-as fi sincera cu ei. Pana la urma gandeste-te ca ai gasit ceva potrivit specializarii tale. Nu poti stii exact cand ramai insarcinata deci eu zic sa nu dai cu piciorul la oportunitatea asta. In momentul in care le vei spune ca e inuman, ei vor pune punct acolo discutiei. N-au niciun interes s-o continue. Iar tu va trebui sa accepti un jos sub calificarea ta. E oare mai bine asa? Tu stii cel mai bine.

Miha23 observat semnatura frumoasa

Gina si eu am crezut ca-mi vine menstra. Am avut asa o secretie colorata vreo doua zile, cu intermitente. Dar nu era in niciun caz menstra.Daca a fost rosie nu stiu ce sa-ti spun...

Mya cred ca tu intrebai de cafea. Eu beam cel putin 4 pe zi, din alea de aparat. Si mai torcaian uneori si cate un cappucino sau o cafea de-aia normala. Si tot am ramas. De asemenea fumam un pachet de tigari pe zi, pe care le-am oprit astazi in momentul in care cea de-a doua liniuta a aparut ferm pe test.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor, mii de scuze, nu am mai intrat demult pe forum din lipsa de timp.
Vreau sa iti trimit un maaaaare pupic, Alex, te imbratisez tare tare!
Felicitari dragelor Bob, Mrenescu si Miha, sa va ajute Dumnezeu!
Sunt tare bucuroasa sa va vad numele la titlu!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, cu drag!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna, dragele mele!

mrenescu, FELICITARI,. Sa ai o sarcina usoara si la termen si sa fit sanatosi toata viata! Fur un pupic pentru mai incolo!

Lore, FELICITARI, draga mea si tie, chiar le meriti. Ca majoritatea fetelor, te sfatuiesc sa nu renunti, nu ai spus tu ca daca lucrezi in domeniul in care iti place,poate vine si bebe. Pai atunci sa vina cat esti angajata!Eu cred ca asa o sa te mai relaxezi si chiar daca ei baga bani in tine, stai tu linistita ca au ei, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi pentru ei. Nu renunta! Incearca sa nu deschizi subiectul si daca ramai cand esti angajata le spui atunci ca nu stai mult acasa!

Mya imi pare rau pt z1!

Ylari si stefulici, sarcina usoara si bucurati-va de bebeii vostri!

Eu azi am avut o zi luuuunga si la propriu si la figurat! Pe langa ce am avut azi programul incarcat, am racit iar si ma simt foarte rau, am febra, nas infundat, dureri de cap, musculare...tot tacamul. Am mai stat pe pat pana acum dar acum merf la nani sper sa pot sa dorm! Va pup tare!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput