Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!
Raspunsuri - Pagina 7
dana0000 spune:
Lore eu sunt o carierista convinsa, daca raman insarcinata stau la birou pana plesneste burta apoi max 6luni acasa si pana la 2 ani sa stea sotul.Asa am vorbit noi amandoi,eu castig dublu fata de el,sa stau acasa 2 ani cu salariul lui nu ne-am descurca.
Chiar azi mi-au programat un training in afara tarii in luna sept 2012, suntem la sf lui ianuarie...daca raman in martie o sa am burta mare in sept dar asta e...acum nu le zic ca eu s-ar putea sa am bebe la purtator si sa ratez sansa de a ma duce 2 saptamani sa invat raportare de la mai marii grupului.
Ce-i drept in contract nu scrie nimic dar nici nu "da" bine sa faci bebe in varful carierei.Aici e o moda sa vii inapoi dupa 4-6 luni si sa te comporti ca si cum acasa nu ai avea un bebe mic si scump caruia ii trebuie mama...Dar si educatia costa,trebuie si un sacrificiu. Acum tu stii mai bine,eu zic sa citesti bine contractul si sa-l ceri la studiat acasa,riscul nu e sa te dea afara ci sa te puna sa platesti penalitati.
Miha inca asteptam vesti bune de la tine,abia astept sa vad dublu
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
gina85 spune:
[quote]citat din mesajul lui lorena_86
am 26
poate am timp dar nu pot si nu vreau sa astept atat
[/quot
multi inainte....ma gandeam ca poate ai mai multi si de aceea ca intervenea varsta
Eu am 27 si tot asa gandesc ca tine....
miha_23 spune:
Lore decizia iti apartine, legislatia este atat de intortocheata incat un avocat bun poate avea castig atat pentru un angajat cat si pentru in angajator. Stiu ca vrei sa fii corecta cu ei dar am impresia dupa cele spuse de tine ca ei nu au pic de suflet, cum un dr care lucreaza pentru noi sufletele sa puna o conditie ca asta?. Si nu mai inteleg ceva , daca tot vor sa angajeze si sa investeasca de ce face angajari pe perioada determinata? Stiu ca tu cauti raspunsuri iar eu iti pun intrebari dar m-a revoltat atitudinea lor. Ramane sa vezi contractul, daca nu este clauza acolo nu sunt probleme majore, mergi cum zic fetele zici ca ei si faci ca tine.
mya85 spune:
fetelor, stiu ca voi discutati despre altceva acuma, dar vreau sa intreb si eu ceva, ca ma tot framant oare care este motivul pt care nu am ramas nici luna aceasta. credeti ca exista vre-o legatura intre fertilitate si cafeina? ca sotul meu a zis ca a citit asta undeva, ca ar scade fertiliatatea la femei. eu beau o cana de cafea facuta la espressor dar pun inca pe atat lapte, si mai imi place sa mai beau una la pranz, in care incerc sa pun si mai mult lapte ca sa fie mai slaba. ce-i drept la lucru beau cafea instant ca doar din aia au, sau ceai negru. oare ar trebui sa ma las de ea cu totul???
mami de (25.07.2010)
MeAlex spune:
Mya, am citit si eu despre asta, eu beau de ani de zile o cana mare pe zi (si o fac tare) si uneori mai beau si un ness. Nu am avut probleme cu ramasul...ultima data am ramas in a 9-a luna de incercari, dar eram stresata din cauza ca nu aveam (si inca nu am) job...Sansele sa ramai intr-o luna sunt de 25%, asa ca pur si simplu a fost bad timing...de asta e bine sa incepeti sa pretati cu cateva zile (5-6) inainte de ovulatie, la ovulatie si putin dupa. Incercati sa schimbati ceva, sa condimentati relatia ca sa nu simtiti presiunea lui "trebuie".
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
miha_23 spune:
Mya se recomanda un consum redus de cafea inca din perioada de preconceptie, daca zici ca o bei dublata cu lapte nu cred ca este asta un motiv de infertilitate.
5+
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 fetelor, stiu ca voi discutati despre altceva acuma, dar vreau sa intreb si eu ceva, ca ma tot framant oare care este motivul pt care nu am ramas nici luna aceasta. credeti ca exista vre-o legatura intre fertilitate si cafeina? ca sotul meu a zis ca a citit asta undeva, ca ar scade fertiliatatea la femei. eu beau o cana de cafea facuta la espressor dar pun inca pe atat lapte, si mai imi place sa mai beau una la pranz, in care incerc sa pun si mai mult lapte ca sa fie mai slaba. ce-i drept la lucru beau cafea instant ca doar din aia au, sau ceai negru. oare ar trebui sa ma las de ea cu totul??? mami de (25.07.2010) |
Cred ca cafeina influenteaza cumva organismul (ca si tigarile ca si alcool) doar ca nu chiar atat incat sa nu ramai gravidutza din cauza acesteia....
Am aici o prietena care tot asa nu ramanea si cand a fost si sotul la control ca ea saraca le facuse pe toate si a vazut doc-ul ca gigeii lui nu erau buni deloc i-au interzis cu desavarsire alcoolul si tigarile.....cafeina NU
Apropo de mine fetelor mi-am schimbat tamponul care avea o pata maronie,ce credeti ca poate influenta menstra ca sa fie asa de putina,sunt abia in ziua 2.....oare s-a speriat organismul meu ca stie ca tre sa merg la gine
Mihaelafalt spune:
Mya nu stiu ce sa iti zic de cafea, am citit si eu cateva articole dar nu am aprofundat ca nu ma intereseaza ca eu nu beau cafea.
Apropo fetelor eu inainte de Craciun am inceput sa beau capucino si de vreo saptamana si ceva nu imi mai trebuie simt o greata fata de el asa ca ma lipsesc.
Stiti ceva daca oja pe unghii afecteaza un eventual ?Ca am descoperit acum mai nou ca imi place sa imi fac mai des manichiura si sa pictez pe unghii.
sotul a venit acasa si m-a intrebat daca nu m-am mai uitat la testul de ieri sa vad daca s-a schimbat nu va vine sa radeti?Mie da adica sa se schimbe asa peste noapte?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miha_23 spune:
Gina nu inteleg nici eu de ce asa putin in z2, m-ai distrat super tare cu comentariul tau "oare s-a speriat organismul meu ca stie ca tre sa merg la gine"
Mihaela eu de 10 ani imi faceam unghiile cu oja, non stop. Anul trecut de prin iulie am patit ceva la ele , cred ca o micoza, nu am tratat decat in decembrie cu ceva simplu de la farmacie care zicea ca este contraindicat in sarcina dar ma obliga sa nu am oja. Mi-a fost asa greu fara oja dar mi-a trecut micoza. Cu toate aste nu vreau sa trag concluzia ca oja are o influenta asupra conceptiei sau bebeicului, sigur nu are, a fost doar o intamplare.
5+