Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

si afara se practica aceasta clauza, chiar f des..

Thalia are probleme din cauza ca a ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil. Actrita si cantareata mexicana a fost data in judecata de o companie farmaceutica a carei imagine era pentru ca nu a respectat clauzele contractului in care era stipulat ca nu are voie sa ramana insarcinata timp de doi ani.

Cei de la 'Genomma Lab Internacional' o alesesera ca imagine a cremelor 'Teatrical' iar in timpul promourilor trebuia sa spuna ca o fac sa se simta si sa arate de parcaar avea 17 ani.

Acum, compania cere ca sotia lui Tommy Mottola sa dea inapoi banii primiti pentru acele materiale promotionale si sa plateasca in plus si chetuielile care vor aparea pentru proces.

Se pare ca acelasi lucru i s-a intamplat recent si lui Hillary Duff.

Ce parere ai? E corect ce se intampla? Thalia trebuia sa fie mai atenta cand a semnat sau ar fi fost de preferat ca reprezentantii companiei sa fie mai intelegatori?

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Fetelor suntem in 2012 si este revolttor ce se intampla!!!
Asta e buna,sa ne mai si conditioneze cand si cum sa facem copii,dar nu vor oare sa le cerem voie inainte?

Lorena esti intr-o situatie dificila,lasa timpul sa treaca si sa le rezolve pe toate.
Tu ocupa postul ala,ramai gravidutza si dupa ai sa vezi ca o sa gasesti o solutie sa le rezolvi pe celelalte....parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu spun la fel,eu am semnat si in 5 luni am gasit in alta parte si am plecat

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Fetelor ceva nu e in regula cu menstra mea,ieri am declarat ziua 1,eu de felul meu nu am un flux abundent dar acum mi se pare chiar putin,ieri am avut dar nu asa de mult iar acum parca ar fi deja la final,e maro si va spun ca nici ieri nu era asa de rosu si ma si doare capul ,oare sa fie o dereglare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Fetelor ceva nu e in regula cu menstra mea,ieri am declarat ziua 1,eu de felul meu nu am un flux abundent dar acum mi se pare chiar putin,ieri am avut dar nu asa de mult iar acum parca ar fi deja la final,e maro si va spun ca nici ieri nu era asa de rosu si ma si doare capul ,oare sa fie o dereglare....

incearca sa ajungi vineri la dr, poate cat este ea pleacata iti da sa faci vro analiza ceva!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:
citat din mesajul lui gina85

incearca sa ajungi vineri la dr, poate cat este ea pleacata iti da sa faci vro analiza ceva!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Problema e ca vineri nu pot si cred ca si de asta ma doare capul ca menstra e putina zic eu si eu,oricum am rabdat eu atat,mi ast un pic si sper sa gasesc raspunsuri la toate intrebarile mele...

La tine cum merge dieta,o mai tii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

eu stiu ce ziceti voi fetelor dar tocmai aia e la ei
sa nu raman gravida si ei sa ramana iar cu postul liber
nu ii intereseaza ca raman gravida sau demisionez
pe ei ii intereseaza sa stau minim 5 ani fara pauze, asta scrie in contract, sau eu asa cred
pt ca o sa fac multe cursuri in afara tarii si investesc mult in mine apoi nu isi mai amortizeaza investitia daca eu plec

ma gandeam sa le zic clar ca si daca o sa raman gravida nu vreau sa stau cei 1-2 ani ci doar minimul ala de 3 luni ca apoi poate ramane soacra sau isi ia sotul paternal

asta ii pot asigura dar ca nu raman grvida in 5 ani nu pot garanta ca sunt femeie, casatorita si la varsta la care trebuie sa apara si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

eu stiu ce ziceti voi fetelor dar tocmai aia e la ei
sa nu raman gravida si ei sa ramana iar cu postul liber
nu ii intereseaza ca raman gravida sau demisionez
pe ei ii intereseaza sa stau minim 5 ani fara pauze, asta scrie in contract, sau eu asa cred
pt ca o sa fac multe cursuri in afara tarii si investesc mult in mine apoi nu isi mai amortizeaza investitia daca eu plec

ma gandeam sa le zic clar ca si daca o sa raman gravida nu vreau sa stau cei 1-2 ani ci doar minimul ala de 3 luni ca apoi poate ramane soacra sau isi ia sotul paternal

asta ii pot asigura dar ca nu raman grvida in 5 ani nu pot garanta ca sunt femeie, casatorita si la varsta la care trebuie sa apara si bebe

Scua-ma nu vreau sa fiu indiscreta dar ce varsta ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Lore felcitari pentru reusita! Parerea mea este sa lasi timpul sa decida ce si cum va fi iar cand semnezi contractul sa il iei si sa il citesti foarte bine si pe mine m-a intrabat acum cativa ani cand m-am angajat daca vreau sa raman insarcinata si le-am spus ca nu si nu mi-au trecut in contract.

Iulia imi pare rau ca aveti probleme sper sa le rezolvati.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

asa lore, trebuie sa le vorbesti deschis si in functie de ce iti spun iei si tu decizia.

am si eu o intrebare, azi sunt z 16, si a 5 de la hsg, azi am inceput sa iau duphaston-ul, dar dupa amiaza am depistat mucus , posibil sa ovulez zilele astea, cu toate ca dr a zis ca sigur nu luna asta, dar eu eram sigur ca voi ovula mai tarziu, asta pt ca luna asta nu am facut stimulare, ma afecteaza in vreun fel duphaston-ul? adica imi poate impiedica ovulatia ?

ieri si alaltaieri am prestat oricum, vom presta si azi, sa fim siguri.

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

asa lore, trebuie sa le vorbesti deschis si in functie de ce iti spun iei si tu decizia.

am si eu o intrebare, azi sunt z 16, si a 5 de la hsg, azi am inceput sa iau duphaston-ul, dar dupa amiaza am depistat mucus , posibil sa ovulez zilele astea, cu toate ca dr a zis ca sigur nu luna asta, dar eu eram sigur ca voi ovula mai tarziu, asta pt ca luna asta nu am facut stimulare, ma afecteaza in vreun fel duphaston-ul? adica imi poate impiedica ovulatia ?

ieri si alaltaieri am prestat oricum, vom presta si azi, sa fim siguri.

in curand

Da Vali ....dufastonul inhiba ovulatie, mai bine mai stai cateva zile sa fi sigura ca ovulezi si dupa aceea poti lua.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput