Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore felicitari ca ai trecut cu bine, eu zic ca sa zici ca ei si sa faci ca tine, vezi ca oricum ai problemele cu inima acum si trebuie sa astepti eu zic sa accepti si sa te duci sa lucrezi cat o fi cateva luni, 1-2 ani pana o sa ramai si atunci ce pot sa iti mai faca dar timpul trece si vezi ca ceva bun nu gasesti asta cu conditia sa nu iti scrie in contract sa dai o anumita suma in cazul in care ramai insarcinata.
Mai ales ca e un job in domeniul tau si trebuie sa fie platit cat de cat bine, in momentul in care o sa ramai o sa le spui dupa ce o sa ai hartie de la doctor si nu au dreptul sa te dea afara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor aici e zapada f mare iar pe strazi e plin de ghetus

asa m-am chinuit sa nu iau vreo cazatura
nu am luat, afara
dar cand am ajuns in casa am alunecat pe parchetul laminat din hol si am luat o zdruncinitura de am crezut ca praf ma fac
am genunchiul negru

cine a zis ca cele mai multe accidente se intampla in casa a avut dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

lorena dar e revoltator!! nu pot sa iti ceara asa ceva, nu e legal!!! va scrie asta cumva in contract??? ca nu ai voie sa ramai insarcinata 5 ani?? asa ceva nu au voie sa faca. eu zic sa accepti postul si cand se intampla se intampla, nu pot sa iti ceara asa ceva! e discriminare!

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

ba da miha la cat pareau de revoltati ca a ramas tipa aia gravida sigur o sa fie o clauza in contract

chiar zicea dr ca el ma pregateste si apoi dupa 2 ani ramai gravida si el ce face
si ca vrea sa se asigure ca nu o sa mai pateasca lucrul asta

e foarte ciudat
tocmai in domeniul asta de activitate
adica eu ma duc sa concep copii in eprubeta pt altii dar eu nu am voie sa raman gravida
mi-am schimbat parerea despre dr

culmea e ca e exact dr la care am tot mers eu
el a fost singurul care mi-a zis de trombofilie, cu el am facut hsg-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

lorena

felicitari!!!
desi conditia pusa de ei este km deplasata rau!! sincera sa fiu nu cred ca este legal asha ceva , poti intreba , inainate s aiei o decizie, pe forumul legislativ( de aici) daca este legal ce ti-au cerut ei!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lorena felicitari ca ai trecut la etapa urmatoare, atata timp cat nu semnezi nimic ca nu ramai gravi eu zic sa mergi mai departe, nu vreau sa te supar dar daca stai acasa si bb nu vine, atunci ce faci? i-ti trebuie bani, toti muncim pentru bani si mai putin din placere, prea putini facem ceea ce ne-ar placea dar asta este viata, mergem mai departe;inca o data iarta-ma daca am fost mai directa sau prea dura in exprimare "zi ca ei si fa ca tine"

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mrenescu

felicitari, o srcina usoara, dusa la termen finalizata cu un bb sanatos

poti sa ne spui si noua daca ai facut ceva deosebit luna asta, poate ne dai idei

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, baga-ti mintile in cap!!!! Nu au cum sa te puna sa semnezi pentru ca o asemenea clauza nu este legala. Asa ca le poti spune ce vrei tu, promiti ca nu ramai...oricum ai probleme sa ramai, ai avut niste probleme si dupa aia pac...ce sa faci? o minune, ai ramas pur si simplu. Important e sa faci asta dupa perioada de proba...Lasa-i in pace, mergi inainte si gata.
Joaca tare, nu trebuie sa renunti nici la una, nici la alta. Stai linistita ca toti angajatorii fac asta acum...pentru mine nu e nimic nou...eu le zic ce vor sa auda, dar din pacate nu prea ajung sa vorbesc cu ei ca ma considera supracalificata.

Maria, draguta mea, eu nu aleg nicicum cand vreau sa raman, doar ca trebuie sa mai fac analize si pentru asta trebuie timp. In plus, inca nu ma simt in stare sa o iau de la capat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

5 ani????
Eu am avut doar 2

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

cami nu ma supar deloc
dar nu stiu, nu imi sta in caracter sa-i mint
sa zic ca nu vreau bebe si apoi sa raman
e suficient sa-mi faca scandal ca ma consum toata
asa mult au pus accent pe chestia asta, dr parea destul de serios si afectat de chestia asta

e foarte dificil sa iau o hotarare

oricum pe moment le-am zis ca nu au de ce sa-si faca griji

offf si totul mergea bine

Mergi la inceput