Aspirante Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

mrenescu

felicitari, sarcina usoara si la termen!!!
deci asteptam un pui "balanta", k si mine!
(chiar asha se si numeste odiseea-"lei, fecioare si balante de 2012)

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

miky

ca " cresterea" foliculilor sa fie maxima si sa se lase cu !!!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Mihaelafalt

mai mult k sigur ca si la tine este acolo in burtica un samburas!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor si eu cu vesti de la ginecolog

Am sunat astazi si i-am explicat cum sta situatia si i-am spus si de vizitele la doc din vara...mi-a zis ca vrea sa vada toate hartiile care le am ca sa stie de unde sa inceapa.
Pana pe 20 feb e plecat si mi-a zis ca am avut rabdare 2 ani sa mai am cateva zile pana se intoarce si atunci vom vedea incotro mergem.El vroia sa ma vada maine dar eu am ciclu,dupa mi-a zis vineri dar la mine e cam lungut cm,deci ramane pe 21 feb cred...
Sa stiti ca m-a incurajat ceea ce m-a ajutat f mult mai ales in momentul asta si cand a auzit 2 ani a zis "trebuie sa vedem daca e vreo prblema si daca e unde e" cam atat
Acum zic si eu ca alex martie ma inspira mai mult

Mergi la inceput

gina

ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile, si apoi primavara are efect magic in general, totul renaste atunci!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Wow, sunt in titlu! Pupi pentru Miha.Fetele nici nu-mi vine sa cred. Multumesc ca mi-ati confirmat ca nu-mi joaca vederea feste.

Bobule, asa-s de extaziata incat cand am inceput sa citesc partea din mesajul tau referitoare la analize a trebuit s-o reiau de 3 ori ca nu reuseam sa ma concentrez asupra ei

MeAlex nu plec fara tine la odisee sa stii.

Pup pentru toate fetele care mi-au scris felicitari.

Pfui, parca as fi la Oscar

Asa imi vine sa topai dar ma ia cu ameteala asa ca nu ma exteriorizez.

Cat mai curand

Stai linistita fara sa te exteriorizezi si ai grija de bebic.
Si eu tot timpul am zis ca nu vreau burta oarna dar cum vrea DD si ce vrea El.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gina ma bucur ca ai sperante si ca doctorul a zis ca incepeti investigatiile.
Miky multa bafta la cresterea foliculilor, sa fie bine.
Kmy sa speram ca asa e, fetelor voi daca credeti ca nu e la mine si altceva va rog sa spuneti ca eu nu ma supar, pe de o parte sunt resemnata si ma gandesc ca daca nu e acum sa imi vina ciclosul mai repede si sa incep o noua luna cu noi sanse.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

miky

ca " cresterea" foliculilor sa fie maxima si sa se lase cu !!!

fetele mele de suflet

Kmy multumesc, sper sa creasca aia de pe drapta mai mult ca pe stangul am endometrioza si e cam naspa.

Gina ma bucur ca ai vb cu dr, o sa vezi ca o sa se rezolve totul, acum trebuie sa ai putina rabdare.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

mrenescu felicitari!!! la tine a cata luna de incercari este??

gina deci si tu tot ziua 2? trebuie sa iasa ceva luna asta, doar e si Valentine's ul tocmai cand v-a trebui sa mai cu spor :))

of, nu ma gandeam ca v-a dura atat, voiam ca diferenta de varsta sa fie de 2 ani intre ei, acum cu fiecare luna tot creste diferenta... deci luna asta incep din ziua 8, sa vedem daca ne tine

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

am venit si eu acum de la interviu
a fost ttul bine, dr a fost multumit de mine
sunt calificata pt proba urmatoare
toate bune si frumoasa pana cand mi-a zis si conditia lor....si de asta cred ca o sa renunt eu la jobul asta chiar daca am trecut cu bine din atatia candidati

conditia: minim 5 ani sa nu raman gravida

e prea mult pt mine
banuiam eu ceva atunci cand la primul interviu imi tot zicea tipa ca e gravida cineva si o sa-i iau locul

pe de-o parte ii inteleg si pe ei ca investesc mult in mine dar e totusi viata mea si nu imi pot spune asa ceva
daca se intampla totusi sa raman accidental ce fac atunci ma obliga sa renunt la sarcina? la urma urmei sunt casatorita si totul e posibil

asa ca fetelor asta e parerea mea
ii refuz
si stiu ca si voi ma sfatuiti la fel, nu?

cine nu viseaza la o cariera
e drept si eu imi doresc una enorm dar nu mai mult decat imi doresc un sufletel

lunea viitoare am ultima etapa dar ma gandeam sa ii sun si sa le zic de pe acum ca nu ma mai intereseaza

am vb si cu sotul si el crede ca e prea mult si ca sa renunt dar maicamea ma condamna
ca sa accept postul si sa mai astept ca multa lume a facut copii si la 40 ani
ca nu mor daca nu fac copii

Mergi la inceput