Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Rebeca ar manca nuci tot timpul. Oare sunt bune pentru ea? Eu ii dau cateva bucatele pe zi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

de cand i-am dat nuci inmuiate peste noapte si decojite evident...ar manaca una intr-una
stafide la fel!!!
seminte de floarea soarelui si dovleac...efectiv mi le ia boaba cu boaba, nu lasa nici una in urma lui , dar am mai gasit si prin kk

eu cartea - copilul vegetarian nu o pot descarca de pe email

o sa incerc si varianta lui Crissy de baton cu susan - susan macinat plus miere plus lamaie, am inteles bine? cu lingurita se serveste?? sau cum? ma gandesc ca e tare lipicos...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Pufescu daca esti,ai o papica buna de linte verde pt pici???te rooog mult

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fasole uscata nu ii dau pana la 2 ani. Nici vinete/varza.

Tofu de la inedit mananc cu placere (simplu-in saramura- sau cu chimen), pun in salata, merge si pe o pizza de post. Sigur am sa incerc si eu lapte de soia de casa si tofu de casa, dar astept postul, ca mi-i taaare lene.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ultima inventie cu linte verde a fost lintea fiarta+avocado+usturoi+patrunjel+un pic de sos de rosii+piper+sare(neiodata). Foarte bun a iesit. Intins pe lipie(cumparata),umplut cu salata verde,floarea soarelui inmuiata si germeni de mung si rulata ca o shaorma.Mancat cu ceapa rosie,o nebunie.Ocazie cu care am constatat ca bubu daca il las musca din ceapa ca din mar =)).
Bubu nu digera floarea soarelui si stafidele si migdalele ca nu le mesteca cum trebuie...el daca are ocazia baga de nu se poate,dar le caca :).
Stafide si nuci nu chiar fara numar, cam un pumn pe zi maxim si atentie la combinatii.O sa scanez cand apuc tabelul cu combinatiile si il trimit pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

intrebare: ati dat fasole uscata strumfilor?
daca da, sub ce forma preparata?
intreb,pt ca am gatit fasole zilele astea si strumf a sterpelit 2-3 boabe si le-a lins instantaneu.
multam fain.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Histamina...se spune ca fasolea se da dupa 36 luni pentru ca baloneaza si este greu de digerat...Dar eu i-am dat la al meu si nu a patit nimic....In plus nu le dam o portie de fasole...dar cat sa guste si ei..eu nu cred ca e o problema.
Uite aici un grafic tare bun cu introducerea alimentelor...http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/

Am vazut ca acelasi lucru se spune despre mazare....Eu i-am dat si mazare si nu a patit nimic.

Iuliana mami fericita de minune Tudor
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

de Btz-ovi (Gabi) mai stiti ceva?...Nu a mai dat nici un semn....Eu am mai intrebat cum e cu cresa lui Paul dar...nu a dat nici un semn...sau poate am omis eu raspunsul....

Iuliana mami fericita de minune Tudor
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetelor, ato fost careva in mai la turci? Vine mama in mai acasa, si ne gandim sa mergem intr-o vacanta all-inclusive ( ca n-am mai fost pana acum). Mai e lume in mai pe acolo? Sa nu fie pustiu pe acolo, cu mancare putina si rea. Sau sa mergem altundeva?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Gata, Antonito deja e pe taramul viselor! Sa vedem pana cand ....

Azi a dezvoltat o obsesie cu o revista de la farmacia Dona... De fapt, de ieri a inceput :)))) mi-a adus-o cred ca de vreo 10 ori sa-i povestesc din ea . I-am dat si alte reviste, cu poze chiar mai multe, el nu, o tinea una si buna cu revista lui

Histamina, merci pt sfatul in legatura cu fierul! Sa vedem maine ce rezultate avem de la analizele din spital, ce sfat ne da si medicul de acolo si vom lua o hotarare.

Antonito azi a mancat f bine, Slava Domnului, acum pe seara chiar a tabarat pe spaghetele mele cu naut si broccoli

Cris, si noi tot in mai vrem sa mergem la turci dar la Istanbul si fara copchil oricum , eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji- marile hoteluri care se respecta si isi respecta si clientii nu tin cont de perioada anului.

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
o sa incerc si varianta lui Crissy de baton cu susan - susan macinat plus miere plus lamaie, am inteles bine? cu lingurita se serveste?? sau cum? ma gandesc ca e tare lipicos...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana, E PREPARATUL DE SUSAN a la dr. LAZA (HALVITA DE SUSAN) de pe www.cristelageorgescu.ro/?p=873" target="_blank">blogul Cristelei.
Noi luam ca "tratament", supliment de calciu. Da, e lipicios, dar poti face bombonele si sa le tavalesti prin... nu stiu, nuca macinata sau nuca de cocos.

btz nu a mai scris de multisor. Iar ultima data cand a scris era cam bulversata.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Acuma cred ca depinde si de care hoteluri vorbim... e adevarat.

Si eu ma intrebam de btz-ovi cu al ei Paulica ce mai fac... Apar ei pe aici sa ne spuna ce si cum

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput