Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

pufescu laptele inca il bea, mai putintel ce-i drept. Peste zi mai bea cate o canita de lapte de migdale cand are chef. Ca grasimi eu ii mai pun cate o lingurita de ulei de masline peste mancare. Recunosc ca in dieta ei n-am facut schimbari f. mari cat mai mult am adaugat lucruri, seminte, germeni si altele de care am mai vorbit. Tot ce am facut e sa ii raresc carnea. Ii mai dau numai pui si oua de tara si peste cam de 1-2 ori pe saptamana. Deci daca renunta singura la lactate cred ca nu mai insist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Crissy, da, quinoa i-am mai dat de pe la 7 luni ca e fara gluten. Linte nu-i mai dadusem ca eu o asociam cu fasolea

Palomina - da, parca tin minte ca si mie mi-a iesit uscat checul. Sotul nu a mancat deloc, eu l-am dat gata pe tot cu iaurt

saddie cum faci lapte din nuci? Ca eu am 2 kg de nuci si nu as vrea sa fac prajituri din toate

maurice - sanatate multa si refacere grabnica!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie

pufescu laptele inca il bea, mai putintel ce-i drept. Peste zi mai bea cate o canita de lapte de migdale cand are chef. Ca grasimi eu ii mai pun cate o lingurita de ulei de masline peste mancare. Recunosc ca in dieta ei n-am facut schimbari f. mari cat mai mult am adaugat lucruri, seminte, germeni si altele de care am mai vorbit. Tot ce am facut e sa ii raresc carnea. Ii mai dau numai pui si oua de tara si peste cam de 1-2 ori pe saptamana. Deci daca renunta singura la lactate cred ca nu mai insist.
Asa fac si eu.
Mai nou vine cu un capac la mine in bucatarie si arata la dulap, apoi cu degetul bocaneste in capac sa ii mai pun seminte. Apoi ciuguleste cu degetelele din capac: seminte de floarea soarelui (oare sunt bune, sa ii mai dau?), muguri de pin, cereale cu musli dar pescuieste bineinteles numai fructele uscate

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

:) apropo, femeilor insarcinate, cand aflati ce ascundeti in burtici?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Mie mi-a zis ca e fata dar sa nu spun inca acasa
Eu simt ca e baiat, si sotul a visat ca am nascut un baiat acasa, il tinea in brate, era vanat si nu stia ce sa faca cu el, ma intreba dar eu nu ii raspundeam mai repede
In plus si o vecina m-a visat cu o fetita si un baiat, inainte sa ii spun ca sunt

ainotna, eladea insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

michele las nucile la inmuiat peste noapte. Dimineata daca ma chinuie talentul incerc sa le decojesc, daca nu le pun asa in robot cu apa si cateva curmale (daca vrei sa fie usor dulceag). Cam 300g de nuci la 1l de apa si blenduiesc bine, bine si strecor apoi prin tifon.

Si Medeea bate in usa de la dulap cand vrea de rontait . Daca-i digera, samburii de floarea soarelui cruzi sunt f. buni. Daca sunt inmuiati e si mai bine. Eu Medeei i-am sistat momentan stafidele ca nu le digera (de fapt nu le mesteca) ii mai dau in mancarea de dimineata blenduite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

:) apropo, femeilor insarcinate, cand aflati ce ascundeti in burtici?

Eu cred ca aflu oficial peste o luna...Am programare la doctor saptamana viitoare dar sarcina e prea mica sa se vada......
Dar si eu sunt sigura ca este fetita

Iuliana mami fericita de minune Tudor
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Gagici cam care e limita la stafide? Ca mara ar manca non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Sambata am pus si de socata, abia astept sa vad ce iese

Trimiti si la o femeie insarcinata???

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

Cu mare drag.
Ajunge turturi pana la Tg Ms.
Pot sa-ti trimit flori de soc si-ti faci tu. Nu glumesc.

ilinca, no... merci de incurajare legat de tofu . Stiu sigur ca nici mie nu-mi place ca am mai cumparat din ala in saramura, dar ma gandeam sa pun cateva firimituri peste o salata de legume fierte, bag gogosar in otet la greu si poate aluneca pe gat. Ma mai gandeam si la varianta pasta pt tartine (combinat cu masline, castraveti/gogosari murati).

pufescu, saddie

maurice, sanatate!

A avut si B un episod de... nu i-as zice diaree, ca facea kk o data pe zi dar moaleee de iesea peste tot, a durat vreo 3 zile. De atunci am obs ca nu mai digera morcovul, ieri parca am vazut si bucati de carnita in scutec (ii rup bucati si le mananca singura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Rebeca ar manca nuci tot timpul. Oare sunt bune pentru ea? Eu ii dau cateva bucatele pe zi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

stafidele, ca si caisele confiate sunt fara nr,fara nr, daca strumf nu are diabet, doamne fereste!
deci strumfita poate sa pape aceste minunate depozite de energie si sanatate, cate vrea ea.
eladeea, aitona, multa sanatate strumfaciosilor!

intrebare: ati dat fasole uscata strumfilor?
daca da, sub ce forma preparata?
intreb,pt ca am gatit fasole zilele astea si strumf a sterpelit 2-3 boabe si le-a lins instantaneu.
multam fain.

Mergi la inceput