Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
pufescu spune:
crissy susanul ideal ar fi sa il rasnesti pe loc. Daca il rasnesti de seara tine-l la frigider intr-un recipient inchis la culoare(uleiul se oxideaza si de la lumina...iar in frigider de cate ori se aprinde becul e moartea pasiunii :)) ). Lamaia o mai tin si eu cate o jumatate de pe o zi pe alta,intr-o punguta in frigider.
Ilinca,tofu gol e scarbos,adica nu l-as manca pe paine ca branza :). E spectaculos in preparate in schimb.Laptele de soia mie imi place(cred ca m-am si obisnuit); il beau si gol,dar imi place mai mult cu un pic de miere/zahar si pudra de roscove sau cafea de cereale(cu roscove e mai bun,dar nu gasesc tot timpul la plafar).
palomina spune:
Noi nu am avut pana acum febra decat o data, pe la 2 luni si tin minte ca i-am administrat ceva supozitor. Acum avem pt orice eventualitate nurofen dar tot asa, i l-as da doar daca trece peste 38,4 ....
Se pare ca nu mai avem asa multi muci
, maine mergem la spital sa facem cistografia, sper sa nu luam vreun crocobaur de acolo.....
Mie drobul de linte mi-a iesit cam uscat ( cred ca l-am lasat prea mult in cuptor) dar bun totusi... Azi avem in meniu spaghete cu naut si broccoli .... sa vedem ce iese
Eladea, multa sanatate picilor tai!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
maurice spune:
michelle, am vazut pm, iti raspund azi;
eu am ajuns pe la spital dupa ce am luat herpangina de la Sara, oau, ce naspa este, nu mi-a scazut febra (38,5 - 39) deloc de la 2 dimineata pana la ora 17 cand am ajuns la spital si mi-au pus perfuzie, n-a mers nimic, nici antitermice, nici impachetari. Azi nu mai e febra, dar incepe gatul, abia am putut inghiti dimineata, sper sa nu se transforme in bubele pe care le-am vazut la Sara in gat. Sara e bine, mananca, desi mai are ceva prin gat.
Bumblebee, am vazut pozele, asa arata si eruptia Sarei, dar tu ai fost la medic, i-a pus vreun diagnostic atunci lui Victor?
Si mie pediatra mi-a zis sa-i scad febra doar pana la 38, ca sa lupte organismul cu infectia; spunea ca sunt parinti care o scad mult, unii si pana la 35, si ca nu e bine deloc.
Despre laptele de soia: si eu m-am obisnuit greu, dar acum il accept, mai ales daca ii pun scortisoara si putin ghimbir.
baby78 spune:
Am primit un banc si mi s-a parut mult prea tare sa nu vi-l spun si voua....![]()
Basescu si Raed Arafat se împaca si se aseaza la masa sa
negocieze pe Legea Sanatatii. La un moment dat lui Raed îi suna
telefonul, asculta putin, se ridica si iese spunând:
"Ma scuzati, e o urgenta!"
Se întoarce în câteva minute, se reia discutia si iar suna telefonul.
Se repeta secventa cu "Ma scuzati, e o urgenta!"
Dupa a cincea sau a sasea oara, Base exasperat se pune-n usa:
"Doctore, n-o sa terminam niciodata; daca mergi sa intervii la
toate accidentele!"
Raed se scuza: "Dar nu merg la nici-un accident. Ma tot suna unul
care-mi spune ca ma vede prin luneta si ma avertizeaza sa ies naibii din cadru!"
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
10+
saddie spune:
Ziua buna fetele!
M-a chiaunit copilu de cap! S-a trezit la 7 si a adormit la 1 fara un sfert doar 10 min! Si treaza a ramas pana acuma... Sper sa doarma macar o ora jumate, ca au venit plodixii de sub mine de la scoala si gradi si vad ca fac revolutie.
crissy vad ca ti-a zis si pufescu. Susanul si inul eu le macin pe loc. Lamaia nu stiu sa aiba ceva daca sta taiata. Cand imi aduc aminte ii pun folie alimentara pe taietura sa nu se usuce dar nu tot timpul. .... socataaaa.... 
ilinca foarte frumoase pozele de la botez si tu o nasica foarte frumoasa!
eladea sanatate la puiuti! Eu la 38.5 rectal am intervenit cu Panadol sirop. In cazul nostru era si seara si nu puteam s-o culc asa. Dimineata nu a mai facut.
michele si Medeea adora lintea, ma bucur ca i-a placut si Biencutei.
Laptele de soia nici mie nu-mi place simplu. Il beau cu Inka sau sirop de agave, cu roscove inca n-am incercat. Lasa ca mi-am luat de la driedfruits o punga de un kil, imi ajunge pana la pensie. Eu beau mai des lapte de migdale si de nuci. Alea mi se par chiar gustoase.
Tofu inca n-am facut in casa dar vreau sa ma mobilizez. Imi place cel de la Inedit cu marar si cel cu ardei, dupa cel simplu nu ma omor. V-am zis ca am incercat branza de caju, la gust e buna de tot, zici ca e almette dar e migaloasa si scumpa.
Medeea nu mai vrea sa manance lactate de nici un fel. In afara de laptele de dimineata si seara si ala cate 140-150 scuipa tot. O mai pacalesc cu ceva budinca cu paste sau conopida gratinata. Acum sincer stau sa ma gandesc daca sa ma chinui sa o reimprietenesc cu ele...
baby78 spune:
Ilinca sunteti tare frumosi! Ce bine seamana strumful cu tine....
Crispro si voi sunteti frumosi rau...iar parul tau ma innebuneste 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
10+
histamina spune:
fetele, in mai, anul trecut a avut strumf viroza. ei, dupa viroza, si in fudulet avea bubite.una langa alta.
bumblebee spune:
Maurice
, eu ma gandeam ca de la voi vine diagnosticul
. Noua ni s-a spus ca e o viroza (un virus de generatie noua
) cu eruptie cutanata si exantem. Si Vichisorul a avut in gurita, pe buzite, peste tooot. Nici apa nu putea bea, i-o dadeam cu forta si plangea
, dar ce sa-i fac, decat sa ne interneze la contagioase
. Si asa, de internare am 'scapat' pe semnatura.
Eu linte n-am mancat decat facuta de soacra-mea si nu mi-a placut. Prefer fasolea din orice pozitie
. As incerca in schimb sa mananc de la cineva priceput. Nu ca n-ar fi socrela priceputa, dar ea stie numai din astea romanesti de ma doare mintea si stomacul cand vad. Ea cand gateste 'dietetic' fierbe pur si simplu legumele si carnea
.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
pufescu spune:
saddie, daca copilul nu vrea,dar accepta ca alternativa laptele vegetal nu ii mai da o vreme. Doar sa ai grija sa suplimentezi un pic grasimea(eu ii pun 1/2 lingurita de ulei de in in primul bibi dimineata)