Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 21
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Eu sunt mult mai bine aseara am baut 2 compoturi de zmeura si am adormit, cand ma invarteam prin somn am mai simtit cateva dureri dar acum e bine.
Sa incep cu inceputul zilei de ieri: M-am trezit si din prima urina am facut un test care a iesit negativ, tot incercam eu sa ii gasesc a 2 liniuta care parca o vad si acum cand ma uit la el dar problema este ca o vad doar eu la lumina foarte buna, declar negativ si gata, am plecat la biserica unde mi-a fost putin frig la picioare dar nu foarte tare, apoi dupa ce am venit acasa ne-a venit cheful de prostioare ca de am stat noi pe uscat de vreo saptamana si ceva ca e si imediat au inceput durerile, erau ca niste sageti ma durea tot mijlocul, burta spatele, simteam si prin fund dureri nu ma puteam invarti si nici misca si o greata de imi statea toata mancarea in gat dar nu puteam vomita,
Acum dati-va voi cu parerea ce se intampla cu mine sunt deja ziua 34, de la ce sa fie durerile astea?
E posibil sa fiu gravida si sa nu imi iese testul?
Mya imi pare rau de ziua 1.
Lore bafta la interviu.
Vai ce mult am scris.
Gata o saptamana buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Miha 23 daca mai faci febra sa iti pui comprese cu otet, pe frunte si sosete inmuiate in otet imediat scade febra, ai grija de tine, ca iti curge nasul nu e nimic dar ai grija de febra ca asta afecteaza .
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
SS-Tzuky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 gata, m-am plans destul, mi-a venit. azi z1... se pare ca nu m-a inselat mucusul acela aparut in ziua a 9a, chiar a fost ovulatie in ziua 9 sau 10. am si eu o intrebare: se poate sa fi avut loc ovulatia inainte de aparitia mucusului si sa o fi ratat??? inca ceva: fetele care ati avut pierderi de sarcini, va rog lamuriti-ma si pe mine cum v-a venit dupa aceea ciclul?? ca la mine dupa pierdere mi-a venit exact la 28 de zile, iar acum acesta (al 2lea) la 24 de zile. niciodata nu mi-a mai venit atat de repede... mami de (25.07.2010) |
Mya, dupa ambele pierderi (mai exact, dupa chiuretaje) mi-a venit si mie la fix 28 de zile (eu avind in general un cm de 30). Apoi dupa 26, apoi dupa 24 si cind am ajuns sa am ciclu de 22 de zile, am intrat in panica si m-am prezentat la medic. La mine si din cauza virstei si antecedentelor familiale, imi era frica de pre-menopauza. Am facut nushce test, pina mi-a venit rezultatul eram gravida iar
Se poate intimpla sa ai citeva cicluri de durata mai scurta, organismul incearca sa se refaca si asta poate dura citeva luni. Mie mi-au fost de mare folos testele de ovulatie in acele luni in care imi venea complet aiurea.
26+ cu Stefan Doamne ajuta!
mrenescu spune:
Buna dimineata fetele.
Test barza facut cu a doua urina ( ca pe-aia am avut-o la mine dupa ce am cumparat testul).
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/TestMaria30012011?authuser=0&feat=directlink
Sper sa se vada. E inca palida dar e fara indoiala acolo si a aparut in intervalul regulamentar.
Cat mai curand
Mihaelafalt spune:
Mrenescu felicitari, ne-ai dat vestea buna de luni dimineata, sa ai un papacios, frumos si la termen.
miha_23 spune:
Mihaela nu stiu ce sa zic, poate sa lasa mai greu vazut bebicul, zic sa nu stai sa suporti durerile, cum apar dureri iei ceva nospa, utro. Si nu mai sta cu picioarele prin frig.
Ms de sfat, o sa fac comprese cu otet daca mai apare temperatura.
Anca imi este teama de paracetamol, de cativa ani nu am mai luat. Am facut alergie prin liceu de la asa ceva
miha_23 spune:
Mrenescu felicitari!!!!! sa fie un bebeic sanatos si la termen
luna asta este cu noroc
Mihaelafalt spune:
Miha 23 dar ieri nu am avut ce face ca am fost la biserica ca au facut pomana dupa socru si de anul nou de sf Vasile nu am fost si acum deja erau cat casa ca de numai noi nu mergem, dar nu a fost foarte frig, putin si nu am stat mult, era facut focul in biserica dar nu era cald, am stat de pe la 9-45 pana la 11-30, ia fine nu stiu de la ce dar au fost ingrozitoare, azi noapte m-am gandit si la vreun chist, si la extrauterina toate gandurile mi-au zburat prin fata ochilor, extra cred ca nu are cum sa fie ca imi iesea la test cel mai probabil am facut vreun chist si asta imi intarzie si ciclu si pe partea cealalta ma gandesc ca reactiile care le-am avut ieri le-am avut si tura trecuta cand am pierdut deci s-ar putea sa fie o sarcina si sa se arate mai greu.
Hai ca v-am dat subiect, intrati si dati-va cu parerea ce sa fac sa merg la un control, sa mai astept, sa mai fac o beta pe miercuri ca mai repede nu pot ajunge la judet?
Eu ma imbrac si plec in oras ca am cate ceva de rezolvat si revin.
mrenescu spune:
Multumesc fetelor. Luna asta pare a fi cu noroc, intr-adevar. Eu cred ca si la Mihaelafalt e posibil sa fie bebe. Miha, in ce zi esti?
Eu astazi sunt z33. Am neste stari usoare de greata dar nu-i nimic ultra nasol asa ca nu ma plang.
Cineva spunea pe aici ca dupa ce vezi doua liniute apar alte griji: cand sa merg la medic, cand s-o sun pe endocrinoloaga ( inainte sau dupa ce gine imi confirma sarcina), ce analize trebuie sa fac repede acum, uffff!
Dar una peste alta sunt fericita.Si buimaca, buimaca rau pentru ca nu ma asteptam. Adevarul este ca asta e prima luna cand mi-am facut teste de ovulatie pana cand am vazut doua liniute si am prestat si corespunzator. Acum, sa dea DD sa fie totul bine cu tiroida asta a mea ca am un morcov din cauza ei...intrat cu tot cu frunze.
Cat mai curand
miha_23 spune:
Mrenescu eu zic sa suni dr gine sa ii spui rezultatul si sa il/o lintrebi ce poti sa faci sau ce sa iei pana te duci la primul control.
Si eu am pb cu tiroida si am fost sa imi repet TSH.
Afli val TSH si apoi suni si pe dr endo sa ii spui rezultatul.
Eu asa am facut, a mers cu sunatul pana ma duc sa ma vada saptamana asta.Am norocul de niste dr draguti la care pot apela.
Si stai cat mai relaxata, inca o data felicitari