Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 22
miky82 spune:
Neatza fetele!
Of ati scris asa de mult ca nu mai stiu ce si cui vroiam sa spun cate ceva.
Mrenescu felicitari, esti graviduta cu acte in regula o sarcina usoara si cu bebe sanatos. sa ma molipsesc si eu.
Lore bafta multa la etapa a doua a interviului, eu sunt increzatoare ca te angajeaza.
Yna imi pare tare rau ca ti-au iesit analizele prost, macar sti ce ai si sti ce ai de facut mai departe.
Fetele cu ziua 1 imi pare tare rau nu va pierdeti speranta.
Mihaela eu zic ca ai avut ovulatia ceva mai tarziu si din cauza asta ti-a iesit la beta valoare mica iar testele nu se pozitiveaza, poate chiar in ziua aia a fost implantarea, nu mai stiu daca ai zis daca ti-ai facut teste de ovulatie, eu astept sa intri sa ne spui de cele II liniute.
Va fetelor, eu plec la dr, vb cand ma intorc.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
mrenescu spune:
Multumesc Miky. Sa dea DD la toata lumea liniuta aia a doua, ca-i tare pretioasa si mai ales pretentioasa.
Fetele dar am uitat sa va intreb voi vedeti liniuta 2 in poza aia de am postat-o? Sau doar eu o vad? Asa m-am uitat lung tot weekendul la betisoare peste betisoare incat am inceput sa ma indoiesc ca mai vad bine
Oricum, am testul in geanta si ma mai uit la el din cand in cand doar ca sa ma asigur ca liniuta 2 n-a fugit intre timp. V-am explicat deja: s-a instalat paranoia
Cat mai curand
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Buna dimineata fetele. Test barza facut cu a doua urina ( ca pe-aia am avut-o la mine dupa ce am cumparat testul). Sper sa se vada. E inca palida dar e fara indoiala acolo si a aparut in intervalul regulamentar. |
Baaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii, esti bortoseeellllllllllll !!
Vad linia aia foarte limpede si stiam eu ca e cu sugaci de cand ai zis ca ochesti ceva pe Sc !
Hai bravo, o facurati pe treaba! Sa ai sarcina usoara, la termen si beib sanatos !
curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !
stefulici spune:
Felicitari Miha, Bob, Mrenescu!
Ce muuuuuuuuuuult ma bucur ptr voi!
Sa fie intr-un ceas bun si sa nasteti bebei sanatosi si la termen!
Va pup si astept numai vesti de genul asta de la aspirante!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Bob_Pixel spune:
Morning, girls!
Ma scuzati ca am dat buzna, da' daca Maria a facut pozna cu suzeta, am turbat nitelus si am uitat sa salut !
Eu am fost sa fac o tura de analize. M-am dus bou si m-am intors vaca. Mi-au zis ca nu pot sa-mi recolteze peste utro (ceea ce e logic, da's io tampita) si ca sa-l iau oral pana maine dimi cand ma duc iar. Am lasat 750 lei pe analize din col (secretii, pap, mycoplasma/ureaplasma) si de sange (toxo, rubeola, herpes, listeria, chlamidya). Mai am o serie de analize compensate, dar vad ca nimeni nu le face ca e full plafonul. Astept februarie si incerc iar, trebuie sa le fac undeva, sunt dreptul meu, ce pisici!!!!!
curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !
Corina87 spune:
Buna dimineata!!!
Mrenescu o sarcina usora si bebel sanatos.Da eu vad linia clar.
Eu sunt z 7-8 faza luteala,nu sunt sure ca luna aceasta o lasam asa mai moale.Tin de astazi o cura de slabire cu eliminarea toxinelor,sper sa pot,va spun daca se primeste.
Lorena scumpo bafta astazi,tin pumnii.
Aaaaa in privinta lui Ancadragoman,nu este ea insarcinata finuta ei este insarcinata si este la odiseia aceia.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetele! Of ati scris asa de mult ca nu mai stiu ce si cui vroiam sa spun cate ceva. Mrenescu felicitari, esti graviduta cu acte in regula o sarcina usoara si cu bebe sanatos. sa ma molipsesc si eu. Lore bafta multa la etapa a doua a interviului, eu sunt increzatoare ca te angajeaza. Yna imi pare tare rau ca ti-au iesit analizele prost, macar sti ce ai si sti ce ai de facut mai departe. Fetele cu ziua 1 imi pare tare rau nu va pierdeti speranta. Mihaela eu zic ca ai avut ovulatia ceva mai tarziu si din cauza asta ti-a iesit la beta valoare mica iar testele nu se pozitiveaza, poate chiar in ziua aia a fost implantarea, nu mai stiu daca ai zis daca ti-ai facut teste de ovulatie, eu astept sa intri sa ne spui de cele II liniute. Va fetelor, eu plec la dr, vb cand ma intorc. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi |
M-am intors, mergeam pe strada de parca eram impaiata, inca mai simt cate ceva pe acolo dar foarte putin, de acum in patuc, am luat o jumatate de nospa si o galeata de relaxare, nu am voie sa ma stresez, ce e sa se intample se intampla, eu am facut tot ce tine de mine.
Nu am facut teste de ovulatie deci nu stiu cand am ovulat, faza buna buna e ca ma tot controlez inauntru cu betisorul sa vad daca sangerez si nimic deci sunt bucuroasa, am luat un pic de aer si am venit inapoi optimista tind sa cred ca e asa cum zice Miky ovulatie tarzie si se ascunde sa vedeti voi ce bataie ii dau eu dupa ce nasc, of cred ca sunt nebuna o sa il iubesc mai mult decat pe mine.
M-am inarmat cu nospa si scobutil injectabil sa am in casa sa nu mai trebuiasca si cu 2 teste de sarcina pe care am sa le stric mieri si joi cred ca mai fac o beta ca ar fi cazul sa iasa la iveala si daca iese iar pozitiv ma duc la eco sa vedem ce e acolo.
Miky sa vii cu vesti bune de la doctor.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mrenescu, e pozitiv! Felicitari, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si la termen!
Miha, asa e, eu ziceam cu prestatul cu ceva timp inainte de ovulatie! am vazut o emisiunea cu ginecologul Gabriela Cotarcea care zicea ca ultimele noutati sunt ca trebuie prestat si inainte si mai des, adica zilnic, pentru ca daca e mai rar, la 2 zile, apar niste probleme la spermatozoizi, dar nu mai retin ce si cum. Daca vreti, va dau linkul emisiunii.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
laurika1982 spune:
Neata fetele!!!
Felicitari Bob si Miha!!Sa va bucurati de perioada asta!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010