Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 20
MeAlex spune:
Lore, mult noroc, sa ai tupeu! Ti-am mai zis: demonstreaza ce stii, arata-ti disponibilitatea sa inveti ce nu stii.
Daca te intreaba daca iti doresti copii, spui ca mai tarziu, acum cand e criza asta trebuie sa fii nebun sa te gandesti la copii. Astea e replica mea de obicei.
Si eu cred ca a 3-a intalnire e doar ca cunoasca patronul noul angajat.
Baga in fata tema lucrarii de licenta ca da foarte bine.
Fii calma, calmul te ajuta cel mai mult si spune-le tot ce vor sa auda, nu e nevoie sa fii sincera si sa spui chestii care pentru tine sunt OK, dar nu si pentru ei.
Doamne ajuta sa fie bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
kmy_black spune:
fetelor, eu ma retrag la
ca sapt care vine sa ne aduca niste II
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mya85 spune:
pe mine ma doare burta si spatele de azidimineata ca la inceput de menstruatie. problema e ca la mine durerea de menstruatie vine cu putin inainte de incepere (ma refer ore, in nici un caz zile) iar azi fiind z24... am luat un no-spa, am avut noroc ca am gasit in casa adus din Ro cand ne-am mutat (ca aici nu se gaseste)... nu stiu ce sa mai zic, ori m-am dereglat cu totul ori e bebe dar se lasa descoperit cu greu
mami de (25.07.2010)
mya85 spune:
deci la durerile astea in mod normal as fi luat deja un ibuprofen (bineinteles nu e cazul acum), parca nici no-spa-ul luat acum o ora nu prea si-a facut efectul... sper sa nu o tina tot asa si la noapte. sau macar sa vina sa stiu ca pot lua antiinflamator...
mami de (25.07.2010)
mya85 spune:
gata, m-am plans destul, mi-a venit. azi z1...
se pare ca nu m-a inselat mucusul acela aparut in ziua a 9a, chiar a fost ovulatie in ziua 9 sau 10. am si eu o intrebare: se poate sa fi avut loc ovulatia inainte de aparitia mucusului si sa o fi ratat???
inca ceva: fetele care ati avut pierderi de sarcini, va rog lamuriti-ma si pe mine cum v-a venit dupa aceea ciclul?? ca la mine dupa pierdere mi-a venit exact la 28 de zile, iar acum acesta (al 2lea) la 24 de zile. niciodata nu mi-a mai venit atat de repede...
mami de (25.07.2010)
kmy_black spune:
neatza si o pt voi dragelor!!
mya
imi pare nespus de rau pt Z1, din pcate nu stiu sa iti rasp la intrebare dr sigur o sa intre acusi fetele si o sa te lamureasca!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miha_23 spune:
buna dimineata fete
Lore iti tin si eu pumnii la al 2-le interviu
Mya imi pare rau pentru z1, legat de ovulatie si mucus eu am urmat sfatul lui Mealex(cred ca ea a zis) adica sa prestezi si inainte de ovulatie. Si asa am facut am prestat inainte sa vad mucusul acela, de fapt nici nu s-a mai observat datorita activitatii prestate , am vazut doar pe cel cremos. Si cred ca asta a fost secretul la mine. Zic ca nu strica sa incerci asa.
Miha iti tin pumnii sa treaca durerile, nu stiu cum tb luat nospa inj, cel tablete de 40mg stiu ca poti lua 3/zi.
miha_23 spune:
Eu sunt acasa azi, mi-am luat liber din cauza racelii, am avut temperatura azinoapte. Nu am luat nimic, doar ceai din lamaie cu miere.
Sunt putin speriata de starea asta cum influenteaza bebicul.
Voi ce stiti?
Acum sunt bine, nu mai am temperatura dar imi curge nasul.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha_23 Eu sunt acasa azi, mi-am luat liber din cauza racelii, am avut temperatura azinoapte. Nu am luat nimic, doar ceai din lamaie cu miere. Sunt putin speriata de starea asta cum influenteaza bebicul. Voi ce stiti? Acum sunt bine, nu mai am temperatura dar imi curge nasul. |
Bea f multe lichide,daca este nevoie ia si un paracetamol dar nu sinus si totul o sa fie bine.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
valicutza spune:
buna dimineata,
bafta lore la interviu azi !
mya imi pare rau pt z1 pupici si capul sus, urmeaza o luna noua
va pup , o zi de luni cat mai usoara
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.