Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu invat de zor, mai citesc pe aici
m-au chemat la etapa a doua cu dr maine la 1
am ceva emotii dar sper sa le depasesc si sa reusesc sa-i impresionez

alex, fetelor, aveti dreptate
o sa mai cer si parerea altor medici sa vedem ce e cu inima mea ca nu e de lasat

in rest nu prea am ce sa va zic, doar dureri de sani, ovarele nu ma mai dor...nimic altceva

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Mihaela, ai facut deja o doza mare de no-spa. Si eu aveam no-spa forte, de 80 dar maine o sa-mi cumpar de 40, care e doza normala si o sa iau 1 dimineata si 1 seara, preventiv.

Maria, te-ai mai uitat la surecheckul ala? Se vede ori nu se vede? Cand se usuca e nitelus mai clara treaba!

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mersi Bob sper sa nu mai fie nevoie ca mi-am adus aminte de compotul de zmeura care la mine are un efect bun in dureri.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha ai mare grija ca orice medicament luat in exces e daunator
incearca sa stai linistita in pat la caldurica
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Mya, eu am avut ciclul foarte dereglat in ultimele luni. Ba a venit la 33 de zile, ba la 28 ba la 25 ultima data. Teoretic astazi sunt z31 si 15 zile dpo. N-as putea sa spun daca sunt sau nu in intarziere pentru ca ma gandesc ca cel mai lung ciclu a fost de 33 de zile si poate e asa si acum. Dumnezeu mai stie. Daca facem media, atunci am o zi de intarziere

Bob, m-am zgait la el toata ziua, nu doar m-am uitat. Se vede, mie mi se pare ca se vede. Dar foaaaarte foarte palida liniuta aia. L-am terorizat si pe sot astazi toata ziua cu surecheck-ul ala. Am ajuns la concluzia ca surecheck nu e foarte sensibil. Barza ala facut anapoda are a doua liniuta clara.

Miha, eu zic ca e cam mult, chiar si nospa. Pe mine ma doare spatele usor, n-am luat nimic pentru ca n-am no spa in casa ( maine imi fac provizii) dar eu oricum sunt antimedicatie. Eu zic totusi ca ce-i prea mult strica.

Lore, chiar vroiam sa intreb cum stai cu interviul. Tinem pumnii maine la faza a doua sa fie cu noroc. Dupa mai e ceva?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu
Bob, m-am zgait la el toata ziua, nu doar m-am uitat. Se vede, mie mi se pare ca se vede. Dar foaaaarte foarte palida liniuta aia. L-am terorizat si pe sot astazi toata ziua cu surecheck-ul ala. Am ajuns la concluzia ca surecheck nu e foarte sensibil. Barza ala facut anapoda are a doua liniuta clara.

Pai concluzia asta era trasa de secole Eu zic ca o sa vezi ca lumea marti pe un Sc. Nu mai zic de alte teste ca mi-e frica de linii false. Sc nu face, e baiat greoi de tot, da' de cuvant.

Lorena, iti tinem pumnii stransi pentru faza 2 la interviu. Nu te impacienta si totul va fi bine. Tine minte ca esti pregatita profesional pentru asa ceva si ei au vazut deja asta! Hai, pe ei pe mama lor!!!

Mergi la inceput

da pai ziceau ca mai e si a treia faza
cine trece de asta de maine se mai intalneste cu patronul companiei, un tip ffff bogat si e tot dr gine

asta e, ce va fi va fi
ma duc increzatoare si cu capul sus
daca nu ma vor ei pierd
ca sincer la ce biologi am intalnit pe aici vai de laboratorul lor

Mergi la inceput

Lore, chiar daca nu te vor, tu tot trebuie sa mergi sigura pe tine si pe cunostintele tale. Nu se stie niciodata cum se deschide o fereastra dupa o usa inchisa. Te pot tine in baza lor de date pentru urmatorul post sau doc cel bogat isi va extinde laboratorul si vor avea nevoie de biologi. Sunt multe portite care se pot ivi pentru un bun profesionist, tine-ti increderea in maine si in viitor!

Mergi la inceput

merci bobule pt incurajari
ai dreptate ce zici tu

sunt doua posturi, unul in sibiu si celalalt la bucuresti si am specificat ca daca nu primesc postul aici as merge in bucuresti
ideea e ca tot tipa de la resurse umane de aici de la sediu se ocupa si de bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

lorena

putin optimism!!! sunt convinsa ca postul acesta este al tau!!!
fa-i praf maine!!deja daca treci de 2 etape, a 3-a este asha de facut cunostinta!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput