Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Anktca cata rabdare ai

Eu nas putea rabda
Eu deja ma gandesc la adoptie sa infiiez un copil si sa am grija de el si sai ofer iubirea mea de mama, daca bb nostru pe cale naturala se lasa asteptat, de faptmi-am amintit acuma ca de 2 ori am ramas gravi usor, dar nu se tine sarcina-asta e problema la mine, si treb analize de facut ca apoi sa incep tratamentul. Stiu ca cu tratament se va tine sarcina si va fi ok, dar... treb sa mai asteptam. Asa simt acuma.
Pe langa starea sufleteasca care o avem amandoi din cauza pierderilor, e si din cauza ca sa mai adunam ceva bani pt analize, ma gandesc la trombofilie sa dau si eu.

Yna hai nu mai sta in butoi. Ridica-te si revino cu forte noi. Suntem alaturi de tine.

Kmy, imi amintesti de clipele minunate care le-am petrecut si eu ca bona cu copiii mei, la mine numai baieti au fost. N-am avut norocul sa fiu bona la o fetita

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Gaby, faci IA luna asta?
Clomifen pt ce e?

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Ankuta, nu-l "ierta". Ia-l la dadacit si explica-i ca altfel traiau bunicii pe vremea lor. Organismul lor nu trebuia sa lupte zilnic cu 1000 de E-uri si cu tone de poluare. Cand am citit de cand incercati voi deja am inceput sa ma simt vinovata fiindca mi se parea ca 4 luni de cand tot "lucram" si noi inseamna mult.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Ankuta scuze ca ma bag si eu dar chiar nu pot rabda, sunt atatia ani de incercari tb sa inteleaga si sotul tau intr- zi ca daca isi doreste bb trebuie sa fiec gata si pentru unele compromisuri.
M_a impresionat mult povestea ta, stiu ce inseamna asteptarea si cred ca esti f puternica de ai putut pana acum sa tot astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da de acord cu fetele, as fi dat cu el de toti peretii
Al meu doi ani a tinut-o pe a lui "ca suntem tineri", pana cand am intrat eu in "greva" atunci a inteles...
Clomifen= clomid ajuta ca sa faci foliculi
Eu fac IA luna asta, deja incep stim pe 1 feb. sper sa fie prima si ultima....stiti voi speranta moare ultima.
Eu nu pot inca sa ma gandesc la adoptie, mi se pare ceva prea extrem si ultima speranta, asa ca trec intai prin IA cateva si apoi FIV si apoi mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Imi pare rau ca v-am tinut in tensiune azi doar 0 liniuta si dupa amiaza multe contractii care s-au mai linistit putin cu un nospa de 80 si unul injectabil, acum continua dar mult mai usor sunt la pat, nu stiu ce sa intamplat, mai multe amanunte mai tarziu sau maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

mihaela

ufffffffff, asteptam detaliile, poate ca se lasa cu II, la final!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Imi pare rau ca v-am tinut in tensiune azi doar 0 liniuta si dupa amiaza multe contractii care s-au mai linistit putin cu un nospa de 80 si unul injectabil, acum continua dar mult mai usor sunt la pat, nu stiu ce sa intamplat, mai multe amanunte mai tarziu sau maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Pai Miha, daca n-au venit uratii atunci sunt inca sperante.
Eu cred ca in curand dau in paranoia. Ma omoara asteptarea asta. Mi se pare ca ma doare spatele sau burta apoi dispare "durarea" ca prin farmac. Inca ma dor sanii. Cat timp dor sanii fetele daca e sarcina? Adica e normal sa dispara durerea la un moment dat? Mie de obicei durerea de sani imi trecea in momentul in care imi venea CM. Offff... Si mai am scurte stari de ameteala daca ma uit brusc in sus de exemplu. Nu stiu ce sa mai cred...

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor oare pot sa mai fac un nospa injectabil in seara asta?
Durerile au mai scazut dar nu de tot, ma bucur doar ca nu sangerez si poate sunt sanse sa fiu gravida si sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

mrenescu se pare ca si eu sunt in aceasi situatie ca si tine. tu in a cata zi esti??? azidimineata ma durea burta de m-am dus la baie ca eram sigura ca vine si pana acum nu a venit. acum nu mai am nimic, nu ma mai doare... si mai sunt 4 zile pana ar trebui sa imi vina in mod normal. eu nu stiu ce sa mai cred, pana acum, atunci cand a fost cazul, am avut teste pozitive cu 4 zile inainte de data la care trebuia sa imi vina asa ca nu stiu... nu mai sper pt ca un test negativ e un test negativ...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput