Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 14
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black ... nu vreau sa fiu bagacioasa deci cred ca am trecut putin linia asta cu remarca mea!!! |
Nu esti bagacioasa Kmy
Bine ca macar tu observi cate ceva ca de altfel era sa fie un haos pe prima pagina. Chiar te rog sa iei tu locul meu ca in ultima vreme nu mai reusesc sa fac fata cu forumul, plus ca si al meu sot face figuri cand ma vede pe forum si apoi eu aduc in discutie ceva despre conceptie. Sufera si el ca ampierdut sarcinile, si ma vrea detasata de forum si de tot ce e legat de bebe, si sa ne lasam pe mana lui Dumnezeu, cand va vrea Dumnezeu sa vina bebe nostru atunci sa fie.
Sper sa nu se supere fetele pe mine ca team rugat pe tine sa iei locul meu si sa faci capitolele noi si ceva adaugiri cand e nevoie, daca poti si vezi cand Lorena si Camcris nu pot.
Eu oricum mai raman pe aici, asa pe furis cand sotul meu e ocupat cu altceva.
Te
Mrenescu eu deja am scos -ele pt tine
Hai si Mihaela, hai si Mya
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Gina, cum mai stai cu spottingul?
edit later:
Ufff MeAlex, ma scuzi daca am scris eronat, ca nu vreau sa duc in eroare pe fete, in special pe Gina. Ai dreptate ce spui despre spotting.
Dar asa aveam un feeling cand citeam postarea lui Gina despre spottingul ei, ca imi ziceam: sigur e de implantare. Sper sa am dreptate.
Hai Gina si tu cu II
2 sarcini pierdute la 4+
kmy_black spune:
DenyAnd
stai linistita ca si al meu sot
knd ma vede ca stau lipita de pc, ma intreba :"ce mai zice Georgel?"
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miha_23 spune:
buna fete,
Mrenescu si eu am incredere in surecheck si daca a aparut ceva acum sigur peste max 2 zile va aparea o ditamai liniuta.
Gina am auzit multe fete care au avut spotting de implantare poate asa este si la tine, eu iti tin pumnii ca imi esti tare draga
Despre mine nimic nou, mananc normal, nu am pofte si nici greata insa simt ca este acolo ceva, un samburel. Azi m-am trezit putin ragusita infundata si am baut o cana plina de ceai fierbinte cu lamaie.
[5 saptamani si 5zile]
kmy_black spune:
Miha_23
stai cumintica la caldurica sa nu dai invreo raceala mai severa!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Kmy ce m-ai facut sa rad.
Cat despre mine, eu azi sunt in z8, si nush cand imi vine ovulatia ca nu o mai urmaresc, dar in z6 nu am putut sa nu observ o eliminare care semana ca un albus de ou dar galbior, se intindea cam 10cm(scuzati detaliile), si azi dimineata ma intepat tare-tare cateva secunde pe dreapta, so, banuiesc ca sunt in perioada ovulatiei.
De maine imi zic, sa-mi masor TB sa vad macar pt confirmare(ca de luna trecuta nush se sa cred despre durata zilelelor DPO la mine, so fi schimbat de la 15DPO la 14DPO, ori eu am crezut gresit cand am avut ovulatia).
Vreau sa vad daca ceva sa schimbat CM meu dupa a 2a sarcina pierduta, cu toate ca stiu ca faza luteala e fixa la o femeie(cazul meu 15DPO) dar nah, vreau sa fiu sigura.
Acuma ma gandesc cum sa-mi iau TB fara sa ma vada sotul ca iar va incepe
2 sarcini pierdute la 4+
miha_23 spune:
KMY sunt tinuta ca la incubator de sot, a luat-o si el razna cu bebicul. Ne-am pus mari sperante si deasta.
Voinicii tau sunt bine? cumintei?
kmy_black spune:
citat din mesajul lui miha_23 KMY sunt tinuta ca la incubator de sot, a luat-o si el razna cu bebicul. Ne-am pus mari sperante si deasta. Voinicii tau sunt bine? cumintei? |
al meu Mofturos!!!
e la buni, in deplasare(casa de alaturi ), la ora de joaca, de altfel tre sa merg sa-l aduc ca se apropie ora de masa si de somn!!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
hmmmmmmmmm, inca nici un semnd e la Mya si Gina!!!
cred ca s-au vb cu Mihaelafalt sa ne dea marea veste in cor!!!
fetele mele de suflet
miha_23 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Kmy ce m-ai facut sa rad. Cat despre mine, eu azi sunt in z8, si nush cand imi vine ovulatia ca nu o mai urmaresc, dar in z6 nu am putut sa nu observ o eliminare care semana ca un albus de ou dar galbior, se intindea cam 10cm(scuzati detaliile), si azi dimineata ma intepat tare-tare cateva secunde pe dreapta, so, banuiesc ca sunt in perioada ovulatiei. De maine imi zic, sa-mi masor TB sa vad macar pt confirmare(ca de luna trecuta nush se sa cred despre durata zilelelor DPO la mine, so fi schimbat de la 15DPO la 14DPO, ori eu am crezut gresit cand am avut ovulatia). Vreau sa vad daca ceva sa schimbat CM meu dupa a 2a sarcina pierduta, cu toate ca stiu ca faza luteala e fixa la o femeie(cazul meu 15DPO) dar nah, vreau sa fiu sigura. Acuma ma gandesc cum sa-mi iau TB fara sa ma vada sotul ca iar va incepe 2 sarcini pierdute la 4+ in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Deny si daca ii spui ca atunci cand stii ma multe detalii despre tine te simti mai bine si mai sigura pe situatie tot protesteaza?
Le dam batita baietilor cu orgoliile lor