Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 15
gina85 spune:
buma fetelor.......
mrenescu nu dispera ca daca e bebe sta acolo la caldurica si oricum maine sau poimane cele doua liniute vor iesi..
mai era si mya astazi si mihaelafalt veniti cu vesti bune
eu declar ziua 1,asta e fetelor,maine sun la ginecolog si va zic ce am vb...
kmy_black spune:
gina
pt z1 dar mergem inainte cu optimism!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miha_23 spune:
Gina imi pare tare rau pentru z1, este bine sa te programezi dupa cm asta la un doctor bun si asa cu zicea Mealex spunei dr. ca incerci de 2 ani sa te creada si eu am facut pacatul asta
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 buma fetelor....... mrenescu nu dispera ca daca e bebe sta acolo la caldurica si oricum maine sau poimane cele doua liniute vor iesi.. mai era si mya astazi si mihaelafalt veniti cu vesti bune eu declar ziua 1,asta e fetelor,maine sun la ginecolog si va zic ce am vb... |
gina, imi pare tare rau pentru z1. Daca e sa fie bebe la mine, nu plec fara tine la odisee asa ca sa te pui pe treaba devreme luna asta, da?
Cat mai curand
mya85 spune:
ok, ok, vin cu noutati, dar dezamagitoare, din pacate... azi sunt z24, test facut cu prima urina de dimineata (bine am mai fost azinoapte la toaleta, nu stiu la ce ora ca nu am avut ceas, dar eu in fiecare noapte merg macar o data) si a iesit... negativ. ori m-am inselat eu in privinta ovulatiei ca a fost mai repede, ori trebuie sa vina curand CM ca ma cam doare burta...
acuma nu stiu ce sa zic nici de test, e din ala care trebuie sa se faca un + cand e pozitiv, e prima data cand am test din asta si nu mai cumpar ca nu imi place. cam asta e tot, sunt cam dezamagita...
mami de (25.07.2010)
kmy_black spune:
mya
uffffffffff, recunosc ca eu una nu ma pricep la socoteala dar si testul e f ciudat!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
fetelor ma bag la un teatru!!!
ne mai tarziu, pana atunc sper sa afiseze si Mihaela liniutele!
fetele mele de suflet
DenyAnd spune:
Uff Gina imi pare rau pt Z1
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
miky82 spune:
Salutare fetelor!
Bob felicitariiiiiiiiiiii sarcina usoara si un bebe sanatos, Doamne ce mai ma bucur , hai Bob sa mai iei cu tine pe cineva, ca doar se pleaca in grup.
Nu am apucat sa citesc din urma, am ceva treaba, o sa revin putin mai tarziu.
Va
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
Yna85 spune:
Buna fetelor!
mrenescu si mya85 o sa raman cu pumnii stransi pana marti! Sigur e un samburel mai nazdravan la voi (nu chiar "sadic" )
gina85 imi pare foarte rau pentru z1.
Dragele mele, va multumesc pentru sustinere, intelegere si sfaturi!(Alex, Lore, Deny, Bob, Katy, mrenesc...)Chiar ma ajutati foarte mult si sper sa ies din butoi cu forte proaspete cat mai repede!
Intru mai incolo, ca acum fug la ai mei la masa!
Pofta buna!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png