Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 13
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!o ?
eu am iesit la vanatoare de II!!!hmmmmmmmmm, km liniste dar stau la panda cu pt voi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mrenescu spune:
Buna dimineata fetelor,
Sunt neagra de suparare. Am facut surecheckul si iese liniuta a doua dar abia, abia se zareste. Sau poate doar mi se pare mie, nu stiu ce sa zic. Oricum m-am hotarat: nu mai fac niciun test pana pe 2 februarie, cand ar trebui sa se pozitiveze clar.
Va pup si imi pare rau ca nu va dau motive de petrecere.
Cat mai curand
camcris spune:
buna dimineata fetelor poftiti la o cafeluta mica
eu o astept pe miha sa intre sa ne dea o veste buna
va doresc o zi frumoasa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
valicutza spune:
buna dimineata ,
mrenescu pai si de ce esti supy ? incearca sa pui poza cu testul sa se dea si fetele cu parerea, eu zic ca sigur e bebe
o duminica frumoasa
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls!
Maria, DACA e o liniuta cat de anemica, e de bine. Crede-ma, am facut duzini de surecheck si cand sunt negative nu ai cum sa vezi absolut nimic, e perfect imaculat (ia uita-te la testele mele, ce anemic e Sc-ul ala de jos, in poza nici nu se vede aproape nimic...asa e si al tau?). Bine, nu exclud sa iti joace ochii feste din dorinta de-a vedea ceva. Nu e cazul sa astepti pana pe 2 feb, daca nu repeti maine, marti e arhisuficient sa se vada ca lumea. Tine minte ca Sc e cel mai greu de pozitivat test si 2 zile diferenta fata de azi sigur vor conta. Eu nu deschid pumnii pentru tine inca, ii tin bine stransi!! Intre timp, ia-ti acifolul si tine aproape no-spa. Te pup, nu fii stresata, cauta-ti treaba de facut ca sa treaca timpul mai repede.
Mihaela, sper ca deja ai vestile pozitive !! Noi suntem aici si mai tarziu, abia le asteptam !
Mya, stiu ca si tu esti in zona testarii! Multa bafta, sa fie o zi cu noroc!
curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Buna dimineata fetelor, Sunt neagra de suparare. Am facut surecheckul si iese liniuta a doua dar abia, abia se zareste. Sau poate doar mi se pare mie, nu stiu ce sa zic. Oricum m-am hotarat: nu mai fac niciun test pana pe 2 februarie, cand ar trebui sa se pozitiveze clar. Va pup si imi pare rau ca nu va dau motive de petrecere. Cat mai curand |
important ca se vede ceva pal, ehhhh, vrei tu sa fii prina dinluna februarie, recunoaste!!!
in orice caz pastrez aproape in cazul in care te razgandesti si ne anunti mai devreme!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
camcris
ce cafeluta personalizata ne-ai oferit!! eu am sa servesc doua, daca nu e suparare!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
fetelor am remarcat un lucru rasfoind odiseea piersicutelor( cea in care este Kimmy si Camila) si am vazut niste postari de la Ancadragoman din care reiese ca ar fi insarcinate, deci in concluzie treb sa o mutam si pe ea dintr-o lista in alta!
in orice caz i-am trimis un PM sa o intreb daca este de acord cu acest lucru, nu vreau sa fiu bagacioasa desi cred ca am trecut putin linia asta cu remarca mea!!!
fetele mele de suflet
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Buna dimineata, girls! Maria, DACA e o liniuta cat de anemica, e de bine. Crede-ma, am facut duzini de surecheck si cand sunt negative nu ai cum sa vezi absolut nimic, e perfect imaculat (ia uita-te la testele mele, ce anemic e Sc-ul ala de jos, in poza nici nu se vede aproape nimic...asa e si al tau?). Bine, nu exclud sa iti joace ochii feste din dorinta de-a vedea ceva. Nu e cazul sa astepti pana pe 2 feb, daca nu repeti maine, marti e arhisuficient sa se vada ca lumea. Tine minte ca Sc e cel mai greu de pozitivat test si 2 zile diferenta fata de azi sigur vor conta. Eu nu deschid pumnii pentru tine inca, ii tin bine stransi!! Intre timp, ia-ti acifolul si tine aproape no-spa. Te pup, nu fii stresata, cauta-ti treaba de facut ca sa treaca timpul mai repede. Mihaela, sper ca deja ai vestile pozitive !! Noi suntem aici si mai tarziu, abia le asteptam ! Mya, stiu ca si tu esti in zona testarii! Multa bafta, sa fie o zi cu noroc! curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib ! |
Bob, cred ca e inca si mai pal decat ala de jos al tau. Am incercat sa fac poze. NU se vede nimic in poze!. Singurul mai pronuntat este cel de ieri, barza.la ala se vede clar a doua linuta, fara urma de indoiala. Ma enerveaza sosulica asta al meu ca nu vrea sa iasa sa-mi ia si mie inca un barza de-asta ca vad ca e singurul care vrea totusi sa-mi arate clar a doua liniuta. Vom vedea.
Oricum daca e bebe o sa fie un bebe de-ala sadic de se ascunde prin parc si-si lasa parintii sa-l caute disperati pana inebunesc, doar de dragul de a le juca feste.
O sa-mi fac de lucru, ce sa fac si mai astept. Stiu ca e foarte devreme, abia sunt 14-15 zile de la presupusa conceptie, dar nu mai am rabdareeeeeee
Cat mai curand
mrenescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
[quote] important ca se vede ceva pal, ehhhh, vrei tu sa fii prina dinluna februarie, recunoaste!!! in orice caz pastrez aproape in cazul in care te razgandesti si ne anunti mai devreme!!! |
m-ai facut sa rad kmy. sa te auda DD si sa fiu eu prima din luna februarie
Cat mai curand