Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 9
lalely07 spune:
Hai mai Xdidi ca poate ne dai o veste buna..Si asculta de sfatul lui LAvi...Te asteptam cu vesti si tinem pumnii!!!
aditzaC spune:
buna seara sper sa apara msj meu
lalely..te imbratisez f frumos ai vb ma bucur ca am fost un ex pt tine la rabdul meu am avut si eu ex pe acest forum pup davidutul mymos bn ca ai cu cn il lasa si asta e ...imp e si jobul
missipi..draga mea..iesi din butoi ca nu acolo iti este locul..esti o luptatoare ai un copil minunat ce e cu starea dpasta la tine? vrei bataie? fi optimista ..scz dar nu stiu la ce prb te referi dar sig au rez..ce ai
fc la dr bu ne lasa asa
am dat un msj ca naiba sunt pe iphone si ma chinuisa scriu nu va sup pe mine imi cer scuze dat vroiam sa ras.va pupicesc pe toate si capul sus butoiul e inchis si cheia la mine asa ca bu intra nimeni in el ok?
didi io am fc barza si doua a fost pal asa ca dute frumos maine la farm si mai cump un test iar beta nu e relevant at draguta
aditzaC spune:
pfff ce msj Scuze sper sa intelegeti cv ca mie imi vn sa dau cu tel de pamant
va pupic astept vesti minunate maine presimt o zi buna
lucialu spune:
Salutare!
Didi, pe mine nu m-au mintit niciodata testele barza. Dar fa beta hcg-ul si stii sigur. Pupa tot cu un test barza a semnat condicasi in paranoia mea am avut nevoie de confirmarea analizelor de sange.
lavi02 spune:
Xdidi, bafta! Am zis sa nu-ti povestesc ca sa nu-ti fac iluzii, dar hai totusi sa-ti povestesc aventura mea cu teste in august-septembrie 2011 dupa vreo 6-7 luni de incercari bb3. z17 test de ovulatie slab pozitiv, z18 test de ovulatie pozitiv si profitat de el. Ziua 29 - foarte mica sangerare. Un fir de sange. M-am entuziasmat putin, posibila nidare (la celelalte 2 sarcini n-am avut). Ziua 30 ies la restaurant cu sotul si o prietena. Ziua 30 noaptea, mi se face rau de tot de la stomac, toxiinfectie de la ceva ce am mancat. Voiam sa iau un saprosan, inainte sa-l iau zic hai sa fac un test, nu care cumva sa fiu gravi si sa iau medicamente aiurea. Barza slaaaaab de tot pozitiv, dupa vreo 5 minute. Dimineata ma sfatuiesc cu o prietena medic si iau augmentin, OK in sarcina. Ziua 31 zac. Ziua 32 dupa amiaza n-am mai avut rabdare, 3 teste: un Sure Check, o Barza si o Allinta (cel mai ieftin de la farmacia Dona), toate 3 clar pozitive, Allinta cel mai intens. Analiza de sange n-am facut, peste vreo 2 saptamani s-a vazut la eco inimioara batand.
Bafta multa!!!
P.S. Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
roxypuy spune:
didishorul meu drag, ia-ti un sure check k sunt cele mai exacte si nici nu se modifica dupa uscare. eu sure check am facut intotdeauna si cel de la sarcina a ramas pozitiv pana in ziua de azi (l-am pastrat si am deschis cu el colectia de obiecte ale lui BB ). iti tin pumnii si am un feeling ca o sa fie bine te astept cu vesti bune!
misspii - lasa butoiul si gandurile si concentreaza-te pe minunea ta de baietel! hai capul sus ca a iesit soarele si vine primavara si o sa fie toate bune te asteptam cu vesti de la control.
si pe mine m-a ajutat f mult prezenta pe forum si discutiile cu voi, sfaturile, incurajarile, schimbul de experienta...suntem un mare grup de prietene, surori endomumoase si sunt convinsa ca toate vom invinge boala si ne vom vedea visul implinit
va pup!
Roxy
17+
xdidi spune:
salutare fetelor,
roxy e fetita , felicitari....sa fie sanatoasa si frumoasa si devreme acasa, era o vorba...
mai fetelor, eu luna asta as baga mana'n foc ca n-as avea cum sa raman, deci ovulatia este un mister, n-am detectatt-o....am avut un ciclu ciudat adik 4 zile curs intens , fara dureri cu indigestie, s-a oprit brusc, in ziua aia am avut contavt , apoi a venit iarasi inca 3 zile la fel de intens...in alea 4 zile am avut si o scurgere ca la ovulatie...
dar nu m-am testat....apoi cred ca ne-am mai vazut o data ca au si inceput sangerarile din z13 asa cu dureri , nasoale, fara test de ovu pozitiv in perioada asta....insa insaptaman asta am avut 2 teste cu linii vagi dupa perioada pesmisa si un clear blu care se vede de la o posta II, apoi un beta negativ in z18...si apoi o eco facut de un dr...de nu mai comentez...in care endometru era destul de grosut si zicea ca imi vine ca are de unde, astep ziua sa vina, apoi inca o saptamana azi si in ziua cand trebuia sa vina am facut un shure check, e negativ si acum si peste vreo 2 zile o baza care are o liniuta vaga de cand l-am facut...si asa e si acum ...
si daca ar fi sa iau in considerare sangerarea aia ca ciclu ar trebui sa-mi vina pe 3, 4 martie....eu senzatii aiurea n-am deloc, sani sunt putin umflati si mai dor mai mult sear sau dimineata la trezire, insa sunt chiar inversul senzatiilor, am slabit si 4 kg luna asta...deci, pana la urma nu cred ca e bebe , insa cel mai aiurea sunt testele astea...cred ca mai fac unu si maine si daca va fi la fel de inselator, astept sa-mi vina si daca nu se intampla ma duc iarasi la doc...
va puuuup si va multumesc pt sustinere si pt faptul ca ma credeti cu liniutele ca eu deja am crezut ca am paranoia....si sotul saracu la fel, unele le-a vazut si el, insa el zice ca daca e ceva trebuie sa se vada amndoua liniile la fel...
ps: si sa nu va zic , colegul sotului cu care , sotul n-a vorbit de chestiile astea, stie doar ca nu putem avea copii, m-a visat gravida si i-a zis sotului...va da-ti seama ce fluturi imi cresc mie
lavi02 spune:
Didi, lamureste-ma si pe mine: cand ti-a venit ultima menstra ca lumea (aia de 4 zile)? Din toate testele alea mai mult sau mai putin pozitive, care s-au pozitivat in intervalul de citire (< 10 minute) ? Alea pozitivate dupa > 10 minute nu ne intereseaza, poti sa le arunci si sa uiti de ele.
Beta negativa in a cata zi a CM-ului ala a fost? Din ziua 13 incoace ai mai avut contact?
(Banui ca ziua 13 e socotita de la menstra aia ca lumea, de 4 zile pline)
Senzatiile n-au relevanta, pana pe la 6 saptamani de sarcina sunt ca atunci cand astepti CM-ul.
irina_d15 spune:
didishor, nici pe mine nu m-au pacalit vreodata testele barza. la sarcina asta am facut si un sure check ca nu-mi venea sa cred.
sa nu radeti, dar si eu am pastrat testele, le-am pus intr-o punguta si acum le-am verificat si sunt la fel. alea barza care au iesit foarte vag si acum se vad la fel de vag.
la sarcina asta am facut si hcg in dinamica, adica la 48 ore, ca sa fiu sigura ca nu e un fals pozitiv de la ovitrelle. am citit mult atunci despre hcg si mi-aduc aminte ca se face la cel putin 6 zile dupa conceptie. In multe tabele ziceau ca la 7 zile de la ovulatie poate avea o valoare intre 0 si 5. Regula la el e ca se dubleaza (aproximativ) la 48 ore.
doamne, ce m-as bucura sa ne dai o veste buna. deja mi se face pielea ca de gaina
roxy, felicitari pentru fetita! eu am deja una de 3 ani jumate si inca una pe drum...de-abia astept!
aditza, saptamana viitoare aflu daca mai am vreo sansa sa nasc normal (asta daca prin vreo minune s-a ridicat placenta) sau voi face cezariana. oricum ar fi, m-am hotarat sa nasc la un spital privat din Constanta
34+
xdidi spune:
deci pe 23 ianurie mi-a venit (la 27 zile de la ultima)...deci asta a foat ciclu 4 zile pline+ inca 3 dupa o pauza de 1 zi, dar era ciclu cantitativ, apoi sangerarile din z13 sunt de la ciclul asta, testele inainte de beta au fost dupa 10 minute pozitive si beta a fost in z18
acum testul de acum cateva zile este dupa beta , este in intervalul de 10 min si am mai avut contact dupa beta, dar teste de ovu n-am avut pozitive....
acum astept eu totusi cerd ac este o derglare, daca ies azi din casa mai iau un test, daca nu ramane pe duminica sau luni sa mai fac