Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Xdidi, pai exclus nu e sa fi ramas dupa beta.
In orice caz, la 2 zile dupa un test vag pozitiv, iti iese ceva clar, cu orice test, oricat de ieftin. Depinde de tine cata rabdare ai si te inteleg ca nu-ti face bine la moral sa tot faci teste. Doar ca eu consider ca avand un test vag pozitiv in timpul de citire si intarziere a CM si contact cu vreo 2 saptamani in urma , ghici ciuperca ce-i, ai avea motiv sa faci.

Eu iti doresc tot binele din lume si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

didishor - sa stii k si eu am avut o menstra ciudata in octombrie inainte sa raman...a fost fff slab cantitativ, culoare inchisa, a tinut putin...si am prestat o sg data dupa menstra intamplator, fara sa calculez sau sa am vreun gand si...tadaaaa!!!! dupa 3 saptamani ma simteam rau, sani umflati si durerosi, ameteli, greata, nu mai suportam anumite alimente...era in vacanta la madrid atunci si in sinea mea simteam ca e dar nu-mi venea sa cred, mai degraba as fi inclinat sa cred ca fac hepatita am vrut sa-mi iau test akolo dar nu m-a lasat sotu' asa ca a trebuit sa astept pana am ajuns in tara. am facut un sure check pozitiv din primele secunde, apoi beta in dimi urmatoare si dupa inca o zi eram deja la echo cu saculetzul pe ecran...si tot nu-mi venea sa cred!
eu cred ca am intrat intr-un anotimp bun pt noi endomumoasele, dovada si faptul ca s-au intamplat f multe minuni pe aici in ultimul an asa ca trebuie sa continue vestile bune si sa rasara bebeii precum ghioceii

pup!

Roxy
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

roxy sa mor de ras ...hepatita
lavi ai mare dreptate ca ar trebui sa iasa ca lumea acum, sincer acum mai astept, cine stie poate chiar este o dereglare si ma agit ca pepsi fara dop pe aici
dar va poooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Scuze - o cam luasem razna,stiu ca nu aveti cum sa ma intelegeti,sunt f fericita ca am un baietel minunat dar sa-mi revin nu prea pot,tot timpul ma gandesc la cel mic.Mor de mila si cand vad un pui de mata sau altele .
E greu sa intelegi daca nu ai trecut prin asa ceva si sincer vreau ca nimeni sa nu treaca.

Sa revin ...Am fost la control ,am un chist pe ovarul stang de 4cm dar "bun".sa citez medicul adica nu endo..Pe dreapta nu a vizualizat ovarul .
acum astept sa-mi vina,ieri am luat ultima pastila ,ciudat o zis sa iau in continuare contraceptivele si peste 2 luni culturi din col si peste 3 luni recontrol.
Cam asta este.
Va pup pe toate..Nu am apucat sa citesc nimic ,acum asta o sa fac (doarme Victor) si ma pun la curent cu toate stirile -SPER BUNE.
Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Buna seara
didisor si eu am avut barza a doua liniutza f slaba .. o sa fac poze si iti trimit ca sa te convingi dar pn atunci poate ne dai tu o veste MEGA buna si mai faci altul care va iesii clar pozitiv.

Irina am inteles multa barfa si nastere usoara , dc faci cez ti.ai luat rahi-epidurala ?

Roxx felicitari pt fetita , sarcina usoara in continuare

misspii vestile nu sunt rele nu ??? firar de chisturi cum se formeaza ele ...iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste toate

lucialu ce faci iubita ??

fetelor extractul de mladite de zmeur am vz ca este bun si pt fibrom , oare afecteaza in sarcina ? stiti cv ?
pupiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

acum am vz ca missipi a urat DUMINICA frumoasa !!! mititica de tine ma si miram ce naiba am facut e deja duminica ?? parca sambata trebuia sa merg pl mama :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna fetelor,

Aditza - vestile nu sunt rele daca consideri ca exista CHIST BUN.
Cand am iesit din cabinet ,medicul parca m-a convis ca in situatia mea e bine - ca doar nu vreau sa fiu ca la 18 ani si cu ambele ovare intregi
Vom vedea dar i-am zis si medicului ca de 3 ani apar chisturile ca ciupercile dupa ploaie ..cand 1 mare ,cand 2 mici....fantastic.
Bine ca nu mai este cel endo pt ca in aug la controlul de dupa era unu'mic de 1.08cm care parea endo...
Cine mai stie...
mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
deci am facut barza ieri si a iesit negativ, fara linie de usacre fara nimic, negativ curat....asta e macar am terminat cu fluturii din cap, ciclu inca nu a venit....saptamana viitoare ma duc iarasi la doctor cu toate ca n-am nici un chef...
va puuup si va doresc duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uf, didi, imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

didishor drag lasa k ai sa vezi k o sa fie II si la tine curand intre timp, fa bine si mergi la dr ca sa investighezi dereglarea asta si sa-ti dea ceva k sa-ti regleze CM si asa sa te asiguri k ai si ovu cum trebuie k sa vina

am vb cu ellyshor sapt trecuta si sunt bine si ea si BB - o sa aibe un baietel

pup si sa aveti o saptamana frumoasa!

Roxy
18+

Mergi la inceput