Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 8
lalely07 spune:
Hey...
Lume noua pe aici:Aditza..
Ea este prima forumista careia i-am spus de testul meu roz pal..de fapt cred ca am innebunit-o pt ca nu imi venea sa cred...
Ma bucur ca te gandesti la bb2...si eu as vrea sa ma gandesc dar pana una alta ma intorc la munca..
Ariana,eu sunt o exceptie legata de ten.Inainte de enod am avut ten acneic.Am tratat problema adolescenta fiind cu tot felul de geluri,creme,solutii...Dupa casatorie s-a mai linistit putin,iar cd a aparutendo iarasi incepusem sa am cate unul doua,dar urate rau de tot!!!
Didi...tu esti o fata extraordinara care atata patimesti!!
TE inteleg perfect cand te simti deznadajduita si ma regasesc in postarile tale...Este greu sa ai incredere si putere dupa atatea lucruri urate..
Irina,sarcina usoara in continuare..mai ai asa putin...
Missipi ce ai facut la control???
Eu am facut eco in decembrie.As vrea sa mai fac unul in martie...De atunci pana acum am avut doar un CM...stiti ca eu sunt cea care am sterilet si din cauza nu imi mai vine..sau imi vine rar...Am observat ca imi vine cam la 3 luni...Eu sper sa nu se mai fi dezvoltat nimic si sa incep iarasi sa ma stresez...Chiar mai imi doresc o incercare pt bb2..Doamne ajuta!!
xdidi spune:
lalely merci pt cuvintele de incurajare, insa stii si tu si toate cred, cum este vi de la doc, pici in butoi si a doua zi o iei de la capat ca nu m-a facut boala asta pe mine....acum sunt linistitta, astept ciclu care nu mai vine...si dupa ma duc la analize si colposcopii sa scap de rana de pe col(gata i-am pus gand rau), apoi poate merge ceva cu naturistele, incep de saptaman viitoare, sapta asta e saptaman alba si bag chestii estrogenice la greu(oua, lactate), dupa vine postul si ma reprofilez....
o sa incerc toate terapiile de combatere a chistului naturale si singurul hormonel va fi utrogestan 10 zile pe luna(doar pe asta il tolerez) si asta am stabilit cu un doc....o sa mai cer si alte pareri si daca pana in iunie se mareste lighioana , vad eu ce fac pana atunci ma rog la Dumnezeu sa stagneze sau sa dea inapoi....
sper sa-mi mai vina si sa nu ma apuce durerile
va puuup pe toate
aditzaC spune:
Buna seara gagici
am scris un msj dp tel dar vad ca nu s.a postat
laly ma bucur ca ne reintalnim aici ..m.am bucurat mult cand mi.ai dat vestea , oricum eu banuiam ca erai gravi
ce face piticu ? cu cine il lasi?
io stau 2 ani acasa si de aceea am zis sa incerc sa mai fac un bb dar cred ca am sanse mici, uof.
ati auzit ca extractul de mladite de zmeur sa faca rau in sarcina ? sau dc vrei sa ramai?
didisor tin pumnii sa iasa cum iti doresti
pupici tuturor
misspii spune:
Maine la 14:30 merg . Mor de frica .Am un sentiment tare ciudat ,din cauza aceasta nici nu am scris.
Sper sa fie bine.
Nu stiu ce am ...Dar oricum daca am ceva nu o sa fac nimic.Eu nu am pe nimeni sa ma ajute:buniciiiiiiiiiiiiiiii,matusele sau alte neamuri asa ca daca e ceva oricum nu am ce sa fac.
Sper sa fie bine.Oricum ,ma gandesc la Matei si cred ca sunt inumana ca reusesc sa fiu atat de bine dar ma uit la Victor si o iau de la capat. Cred ca innebunesc...Scuze dar sunt (cum zice Didi) in butoi.dar butoiul meu este f adanc si nu prea vad iesirea.Ma simt vinovata.
lalely07 spune:
Xdidi..te inteleg perfect!!Stiu cum este sa vii plangand acasa si sa urle sufletul in tine de durere...Sa te uiti in jurul tau si sa crezi ca Dumnezeu are ceva cu tine..ca sunt fete care fac copilasi pe banda si care nu merg la nici un control..ca sunt femei care nasc acasa si arunca prunci...
Incerc sa nu imi mai dau cu parerea,pt ca nu asta consoleaza..stiu cum era si la mine.Aici insa suntem sa ne incurajam si sa ne imbarbatam virtual..daca nu noi,atunci cine???
Eu daca nu descopeream acest forum,nu stiu cum eram acum..cred ca eram distrusa si fara sa stiu nimic despre boala mea..
VA MULTUMESC FETELOR PT TOT!!!
Aditza...nu te demoraliza pt ca stii ca nici prima data nu aveai sanse si totusi iti spun din suflet ca exemplu tau m-a urmarit mereu!!!Te citeam si am fost tare bucuroasa cd ne-ai demonstrat ca se poate..asa ca te astept si acum sa imi dai cel de-al doilea exemplu...
Davidutzul meu va sta cu soacra..nu am ce face,trebuie sa ma intorc!!Daca nu imi pierd postul...
Missipi..hei..lasa butoiul caci ai un baiat frumos si sanatos care are nevoie de tine.Ce sa ai???
O sa fi bine...nu ai de ce sa iti faci ganduri rele..
Asteapta rezultatul...
Hai curaj..sunt alaturi de tine!!
xdidi spune:
salutare fetelor,
inca nu mi-a venit sunt in z32, testele pe care le-am facut mi-au iesit luna asta fals pozitiv...vreo 3 si unu negativ dupa beta si inca unu slab pozitiv acum 2 zile....sunt zapacita , dar cred ca este o dereglare, ma duc la doc iarasi saptamana viitoare si ii zic de asta, sper sa nu o fi luat pe aratura insa, eu chiar vad liniuta aia anemica.
ce-i drept e test barza care cica face linii duble la uscare...ei asta e pana la urma , insa asteptarea e grea...
misspii off, gandeste-te la victor si la faptul ca-i transmiti starea ta si tu esti o femeie puternica si o mama extraordinara, nlasa butoiu pt altii ti-l iau eu cu mare placere, fa-ti prieteni , iesi mai des din casa si nu mai lasa lucrurile negative sa te prinda....
lalely ce nasol ca trebuie sa te intorci, offf astia cu joburile lor...
adita te puuup
si va puuup pe toate
lavi02 spune:
Xdidi, beta in a cata zi l-ai facut si a fost negativ? Daca l-ai facut inainte de ziua 11 dupa (posibila) ovulatie poti sa uiti de el. M-am uitat din urma si am vazut ca pe 9 feb, deci acum 14 zile. Daca acum tu esti in ziua 32 a ciclului, n-are relevanta beta de acum 14 zile.
Testele de sarcina - nu le mai citi dupa mai multe ore, la 10-15 minute dupa folosire arunca-le si la revedere. Scrie pe ele ca dupa cateva ore pot arata chestii ciudate.
Daca ai avut acum 2 zile un test slab pozitiv (dar nu dupa mai multe ore) te rog eu, cumpara azi orice test de la farmacie, cel mai ieftin ca sa nu zici ca te-am pus sa arunci cu banii si fa-l maine dimineata cu primul pishu. Sau ia 2 si fa unul acum si unul dimineata.
xdidi spune:
lavi ce-i drept celelalte teste au iesit la mai mult itmp, insa asta de acum a iesit in primele 5-6 min...acum nu stiu ce sa zic, beta l-am facut pt ca am avut sangerari din z13-z21...ma gandeam sa mai fac un test mai pe weekend, insa ma gandesc ca am o adevarata obsesie luna asta am facut 5 teste si o beta....mai fac unul sambata.o sa iau din astea ieftine ca nu ma dau nici banii afara din casa
merci lavi
lavi02 spune:
Didi, testele citite la mai mult de 10-15 minute n-au nicio relevanta. Beta de acum 2 saptmani a fost relevant atunci, ca atunci nu aveai nicio sarcina fixata in peretele uterului sau extrauterina, etc. Acum e relevant numai ultimul test, daca a iesit ceva-ceva in mai putin de 10 minute. Eu cred ca maine dimineata daca faci unul cat de ieftin, ce zice (in primele 10 minute) e adevarat. Sambata cu atat mai mult, totul depinde de rabdarea ta.
Eu toate berzele pe care le-am facut de 10 ani si mai bine incoace mi-au aratat adevarul (citite in primele 10 minute).