Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 7
xdidi spune:
salutare fetelor,
va adita cum ne potrivim noi iarasi(mai putin partea cu bebe), deci am fost la eco si pa lenag un chsit de 4cmm endo si 6cm cu totul pe ovarul drept, mai am si un fibrom de 1cm....toate bune cica fibromul n-ar face probleme, insa pt prima data in viatamea am sangerari din z13 pana in z21 cu dureri in zona joasa pubiana chiar, ciclu fara dureri....am avut si teste de sarcina fals pozitive si beta negativ...si ieri trebuia sa-mi vina ..n-a venit cu toate ca am sangera atat, tot am endometru grosut....deci tre sa vina...nu stiu ce sa mai zic, tipa de la eco nu parea fff pregatita pe eco(mi-a dat 10 poze)....maine cred ca merg la doc a mea si apoi cine stie daca nici asta nu ma lamureste , ii fac o vizita lui albu....de operat nu mai vreau, or5icum sanse de bebe nu mai am deci ma chinui degeaba
adita daca faci ceva benefic in afara de operatie da un semn
irina draga mea sa nasti fara dureri
va puuup pe toate
aditzaC spune:
Irina parerile sunt impartie dupa cum observ ..dr mi.a zis ca se scoate odata cu cezariana, pe net scrie ca in sarcina se dezv cel mai mult, o asistenta la sala de cezariene mi.a zis ca dr nu scot fibromul in timpul cezarienei ca e rist de hemoragie mare ..si atunci la cateva luni se face alta operatie. Nici numai stiu ce sa cred .
acum am vz ca sunt asteptata cu povestea de succes
pai o scriu si cine o ''publica '' acolo ca eu nu ma pricep??
tuturor
aditzaC spune:
didsor iubita ..ai dreptate ne potrivim perfect !! off doamne
vrei sa mergi la dr asta ??? eu cu el am ramas gravida ..astept pm dl tine
aditzaC spune:
Povestea mea incepe cam asa : dupa multe cm.uri cu dureri de ma tavaleam pe jos am hotarat sa merg la dr sa vad care este prb . MI.au descoperit un chist de 4.5 cm .Am luat tratament cu diane si in 3 luni chistul a disparut . Ne.am hotarat sa avem un bebe , ne doream foarte mult mai ales ca eu iubesc enorm copiii de cand eram micuta. A trecut o luna, doua , 1 an timp in care durerile nu imi dadeau pace , am facut o groaza de investigatii si analize printre care si CA 125 care mi.a iesit f mare . Am fost la ff multi dr , deja incepusem sa fiu disperata si sa ma gandesc ca niciodata nu voi avea propiul copil. In urma unei ecografii mi se descopera un alt chist de 6.5 cm pe ovarul strang . Iau trat cu antibiotic 9 zile si ma prezit din nou la dr . Chistul era la fel semn ca nu ceda...durerile numai zic , ma secau de puteri. Dr considera ca e mai bine sa ma interneze asadar stau 3 zile pe antibiotic injectabil , faceam gentamixina cu inca ceva nu mai imi amintesc , erau f puternice. Nici o schimbare ...asa ca intru in sala de operatie si mi se face laparoscopie. IN reaminale fiind fac o alergie dl anestezie de sar toti dr pe mine si aflu ca mi s.a scos chistul dar si trompa stanga , si ca am endometrioza gr 2. AM crecuzt ca imi pica cerul in cap cand am auzit. AM facut diphereline vreo 3 luni parca am avut toate reactiile posibile am crezut ca numai imi revin ca om , femeie . Dr imi dadeau sanse natural 6 luni dp operatie in rest FIV . Bani de Fiv nu aveam... asa ca eu tot incercam natural ( am fc si multe trat naturale ). Minunea nu aparea...devenisem deja foarte sensibila pe sub asta mai ales ca eram inconjurata de bb , botezasem un finut , toata lumea era calare pe noi dc nu facem copii. Numai suportam sa aud intreb asta si bineinteles fara sa vreau aveam un ras destul de acid pt cei care ma intrebau . Numai vroiam sa vad femei gravide , copii ..si incepusem sa numai ma gandesc la nimic, renuntasem si la forum , la orice. La 1 an si jumatate dl operatie am mers la alt dr ( facusem pauza si de dr , monitorizari , de tot) unde mi.a zis ca am o rana pe col . Am facut analize hormonale am luat trat pt rana si la 3 luni fix dl tratament asteptam cm. Era intr.o joi .. nu venise , vineri , sambata , duminica ...eram deja speriata ca iar mi.a crescut vreun chist . Imi era frica sa merg la dr dar si sa fac un test de sarcina. Imi iau inima in dinti si fac un test si cand colo 2 liniute . Nu imi venea sa cred , nu siam ce sa fac , tremuram , plangeam , radeam . Am zis ca sigur testul este defect si ma hot sa merg la dr . Am urcat in camera si i.am zis sotului ca am un test pozitiv . Bineinteles ca nici el nu a stiut cum sa reactioneze , ne.am luat in brate si am plans ca doi copii. AM fost la dr si MINUNEA s.a vz ..era un punctulet mic si frumos : Prima poza de familie!!!! Asadar pe 12 Ian 2011 a venit pe lume sufletul meu drag si scump MIHAI.
NU va pierdeti speranta , D,zeu ne iubeste pe toate si sunt sigura ca in curand o sa aveti o poveste minunata !
aditzaC spune:
scz am gresit : '' reanimare '' scriu pe fuga ca doarme piciul si akm incepe scandalul:D
xdidi spune:
adita frumoasa povestea... ce sa zic se poate ...acum o luam de la capat cu tratamentele...apropo si eu inca am rana pe col...dupa ciclu asta i-am pus gand rau...acum astept sa vina....
aditzaC spune:
didisor da se poate si sunt sigura ca toate veti reusii !!! Adevarat ca timpul, asteptarea te ucide . Am uitat sa precizez ca am fost la biserica si am vb si cu un preot si m.am spovedit si am citit psaltirea.
rana de pe col poate fi un motiv pt care nu ramai ..nu vrei sa mergi la dr asta ??
_ariana_ spune:
didisor, in prospect scrie ca nu inhiba ovulatia.. Oricum, am uitat sa iau o zi si mi a venit normal apoi am trecut pe cerazette. Acu astept sa vad daca mai vine menstra viitoare de la cerazette.
Ma dau cu o cremuta pt cosulete, dar alte simptome vad ca nu am. Sper sa n am nici la cerazette. Le tolerez bine pt moment.
Mami meu stiu ca a avut fibrom de 2, 3 cm parca si a tinut 4 sarcini cu el. Nu i a dat batai de cap, nu l a scos nici pana acum cand odata cu menopauza a inceput sa dea considerabil inapoi.
irina_d15 spune:
aditza, cumnata mea a ramas insarcinata pe cale naturala cu fibrom si a nascut normal cu fibrom.
34+
aditzaC spune:
ariana, irina va multumesc frumos :) sa dea d.zeu sa nu imi faca prb si sa ramana asa de ''mic''
irina ..ce urm sa ai ? unde nasti ??