Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 5
xdidi spune:
salutare fetelor,
am lipsit putin si motivat...
bea ulei de catina cu q10 de 60 mg de la hofigal, eu si ama din asta am luat , macar ajuta ca vitamina....pe mine m-a pus pe picioare dupa o oboseala de luni de zile...
cat despre mine am o luna plina , mi-am schimbat activitatea la job si ca sa nu ma bucur prea tare(pt ca imi place ce fac , e stresant si obositor, dar fain)...am inceput sa am sangerari din z13, test ovu negativ, de sarcina parca=parca se vedea ceva oricum la multe ore distanta, asta se intampla duminica, miercuri s-a vazut la vreo 3 ore de cand l-am facut inac o liniuta , azi la beta NEGATIV..la eco am fost la urgente la cineva la un eco antic si nu s-au vazut chestii mari , dar mici e posibil deci eco tgv urmeaza....cat despre sangerarea mea e bine merci la fel ca in toate zilele....
cica as avea dereglari hormonaledeci ceva de genu sunt stresata....
acum nu stiu ce sa mai zic , mie mi-e sa nu intru la menopauza...asat e tre sa ma intorc la doc si sincer nu mi-e dor, si acum n-am nici timp de eco si craci pe pereti...
va puuup si o sa intru sa va zic ce diagnostic faimos voi avea, bineinteles endometrioza e devina
roxypuy spune:
didishor, nu intri nicaieri! mai las-o in puii ei de menopauza! fie la ea akolo, la babe, nu la fete tinere k tine pune mana si fa-ti o programare la un dr bun si vezi ce e cu starile astea.
eu sunt convinsa k menopauza e f departe de tine si un BB e destul de aproape. trebuie doar sa ai grija de tine si sa gasesti un dr bun care sa-ti dea incredere.
pup si capul sus!
Roxy
15+
xdidi spune:
ei mai roxy , ce sa mai zic ...dr bun????nu stiu unde sa ma mai duc...cred ca ii voi face o vizita dr la care am mai fost, poate ma lamureste, insa ma indoiesc, despre analize chiar nu stiu ce sa fac pt ca ale mele o singura data au iesit normale...apoi mai este si vremea pe care pot da vina, insa de la ger este posibil sa am sangerari, dar nu si sani umflati....deci pana saptaman viitoare pe la mijloc stau cu sangerari si sper sa nu-mi fie rau de la ele.
_ariana_ spune:
beatrice, nu am nici o intentie sa va tin pe jar, dar nici pana acum nu am primit mesajul privat de la tine :( Aveam dureri...cele mai mari la menstra...parca se juca cineva cu un cutit pe ovarele mele... ma faceam ghem si plangeam de durere.. O noapte de menstra m a marcat...M a stricasem si la burta (sau era doar de la menstra)..si stateam pe wc..imi era un rauuu..cu ligheanul in fata ca dadeam si la rate...cat despre durerea din zona ovarelor...nici nu mai vreau sa mi aduc amite...parca ma ciopartea cineva pe viu...Crunt.. Ma scuzati pentru toate detaliile astea dar ma intelegeti...chiar m a marcat, trebuia sa spun cuiva..
Nu stiu ce progesteron mi a dat...cred ca erau tot acolo in farmacie facute..ca un fel de supozitoare vaginale...nu scria prea multe pe cutie. Si acum mi a dat cerazette care contine 100% desogestrel.
cristina, cred ca vorbesti despre hgs-histerosalpingografie. Am facut si eu acum 8 luni, nu i un test de care sa te sperii, chiar ti l recomand ca sa te linistesti. O durere exista in timpul testarii dar e suportabila . Pentru mai multe detalii:http://www.contraboli.ro/histerosalpingografia-hsg-video/
roxypuy, esti o fericita si o dovada cum ca...SE POATE! Felicitari!
didisooooooorrrr, te bat! Numa` menopauza visezi!
xdidi spune:
deci de ieri mi-a venit oficial este ciclu se comporta ca atare , miros , dureri tot....sanii s-au desumflat sunt ok cat de cat....
ariana visez menopauza pt ca amh-ul mai mic de 0,1...adik astaia nu mi-au detectat rezerva ovariana...si mi-a mai zis si dr ca daca nu-mi vine in vreo luna sau se scurtea perioada dintre ciclu sa ma duc la ea...deci o sa o sun sper sa pot vb cu ea ca n-am nr personal...
oricum vreau si eu contactul dr din viena.
merci mult va puuup
_ariana_ spune:
beatrice, in sf am primit mes tau.
didisor, am postat toate datele de contact la pagina 4.
misspii spune:
M-am programat pentru sapt viitoare ,pe 21 sau 22 .au zis ca suna si anunta exact ziua si ora.
Sper sa vin cu bine .
Ariana - eu am luat Cerazette -dupa ce am nascut si dupa 2 ture aveam chist functional de 4cm si culmea pe partea unde nu faceam si unde ovarul e mic.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cu mult SOARE.(in suflete ,binenteles ,ca afara ....)
Si ,maine sa aveti parte de multi.
xdidi spune:
misspii bafta la doc , eu inca nu m-am hotarat unde sa duc, nu mai am sangerari m-am mai linistit s-au oprit la fix o saptaman de cand au inceput, deci...ciudat...acum bineinteles la sfarsitul lunii astept sa-mi vina si sper sa nu ma anemiez..important este ca am mai slabit si am vb cu o endocrinoloaga si mia- zis ca mai am de dat jos 7 kg pana la greutatea mea ideala...mi-a zis si cat tre sa pap...e ok sper sa reusesc macar jumatete sa dau jos si incet incet sa ajung unde trebuie...mi-a mai zis ca ar fi ok sa repet si tsh-ul ca-mi cam lucesc ochii si sa nu o dau in hiper mai ales ca mama are si se mosteneste...
deci luna viitoare mai bag niste bani in analize , dentist si poate o eco, adik e musai o eco...
va puup si sa auzim numai de II