Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 23
misspii spune:
draga ioan- cumplit prin ce ai trcut ,sunt alaturi de tine.cine ta-a operat? A vorbit medicul tau in spital cu alt medic sau ai mers in urgenta?
sanatate multa,ai grija de tine.Trebuie sa luptam in continuare sa sa cautam forte sa ne revenim.stiu ca este greu si cuvintele nu au sens dar sunt cu sufletul langa tine.
eu zic,parerea mea si sa nu te superi sa cauti si alt medic ,alt loc...
didi - eu sunt o zi bine,una nu,am dureri ciudate,uneori sunt OK dar cand fac o anumita miscare,uneori cand conduc ma doare.
sper sa ajung in mai in VIENA.am un plan tare incarcat si trebuie sa ajung in Germania si ce ma incurca f tare ca pe 17 e zi libera in Austria si pentru mine era chiar cea mai ideala zi.
Va pup pe toate .
misspii spune:
Scuze - am "mancat" cateva litere dar Victor e in premergator si trebuie sa vad pe unde ajunge si ce mai prinde ,ca o secunda sa intorc capul si este cu ceva in mana.
xdidi spune:
salutare fetelor,
Ioana ce sa zic , n-am cuvinte si imi pare tare rau pt pierderea suferita, insa eu zic ca trebuie sa-ti revii si sa iei partea buna a acestei nenorociri...si eu zic ca da este o parte buna, pt ca totusi ai ramas gravi natural, asta inseamna ca sotul tau este bine si ovulele tale sunt bune pt fecundatie, ceea ce este de bine atunci cand ai endometrioza, la tie s-a intamplat ceva pe drumul bebeului spre implantare, cred ca faptulca ai pierdut trompa se putea intampla oriunde daca ajungeai in urgente...iar fete care au reusit cu o singura trompa si cu endo sunt ceva...te rog sa incerci sa ridici capul , citeste prima pagina si lasa-ti optiuni , gandeste-te ca se poate si nu te invinovati...nu e vina noastra ca avem endo si cu atat mai putin nu poti sa fi vinovata de pierderea sarcinii...
acum nu ne-ai zis daca te-au si curatat de endo si ce urmeaza sa faci...vb cu dr tau poate ca iti propune vre-un tratament cu diphe sa mai pototlesti endo pe moment...
misspii ce sa zic nasoale durerile, si eu am mai avut asa pe ici colo ceva intepaturi, insa am avut si inca am o perioada groaznic de obositoare, cu mutat schimbat chestii la job,si seara deja ma dor ovarele si le simt grele, e o senzatie tare ciudata...acum de saptamana trecuta au inceput durerile de sani si intepaturi pe la ovare si cred ca weekendu viitor ma asteapta o menstra ca-n zilele bune...dar asta e endo, cand nu te poti lupta cu ea, trebuie sa traiesti cu ea...
sper sa mai ajung la o eco asa de control sa vad ce evolutie a mai avut chistul...poate nu s-a facut monstru inca.
va puuup pe toate
beatrice75 spune:
Fetele care mi/ati cerut nr tel al dr Braneti din Viena, ati reusit sa luati legatura, sa va faceti programare_?Eu nu reusesc sa mai contactez cabinetul. Suna si nu raspunde nimeni, inainte raspundea robotul. Ariana, stii ceva, e in concediu?
misspii spune:
Beatrice -eu am vorbit saptamana trecuta cu secretara si am zis ca saptamana aceasta stabilim exact data .sun de luni non stop si nu raspunde nimeni.saptamana trecuta nu zicea nimic de concediu ,a zis ca pe 17 mai este inchis .si eu sunt cam disperata ca trebuie sa stiu daca ma poate programa pe 21 sau nu.Ce vreau sa va intreb eu pe 21 as fi la CM si vreau sa iau contraceptivele fara pauza si sa aman sangerarea stie cineva daca este OK? sa iau contraceptivele fara pauza?
Va pup pe toate.
Ioana - ai grija de tine.
Didi ,beatrice,lalely ,lelu...
roxypuy spune:
ioana, mult curaj si nu-ti pierde niciodata increderea! ai sa vezi ca va fi bine
fetelor, a nascut ellyshor chiar de sf gheorghe, are o mandrete de baiat
in alta ordine de idei - cine are userul comun si parola sa deschida capitol nou? deja am depasit nr de pagini admis si n-as vrea sa primim avertisment de la admin :(
va poop!
Roxy
27+