ellyshor, felicitari si sa-ti traiasca puiutul!
lelu, m-au trecut fiorii cand am citit...si eu am avut placenta praevia, dar marginala. tot repaos, dar nu chiar asa strict si am trecut cu bine de saptamana 32. mi-a ajutat Dumnezeu si am nascut normal. ma bucur ca sunteti bine.eu doar ce m-am intors din spital, puiul mic mi-a facut o infectie a cailor respiratorii, m-am dus cu ea la un spital privat, au tratat-o superficial, m-am intors dupa doua zile, noaptea, disperata ca se agravase situatia si, culmea! au chemat ambulanta si m-au trimis cu ea la judetean. bronhopneumonie la 6 saptamani! am stat zece zile in spital, a facut gentamicina. cum spui tu, lelu, experienta spitalului de stat mi s-a parut groaznica... prea multa durere, multi copii prea bolnavi, abandonati...si am plecat de acolo si cu o infectie cu e. coli. vreau sa-i reclam undeva pe cei de la privat, daca erau atenti nu ajungeam internate, rezolvam in ambulator. offf...
ioana, te inteleg foarte bine, la mine diferenta a fost ca nu era extrauterina...eram pe marginea prapastiei. am inceput sa merg la o manastire si sa citesc ce-mi dadea parintele si mi-a ajutat foarte mult. eu am tinut mult timp borcanelul de care spui tu. mai tarziu l-am ingropat undeva, la sfatul parintelui, impreuna cu o bucata din sufletul meu. m-a sfatuit ca trei ani de zile sa duc la biserica faclie pentru prunc nenascut, caci tot copilul meu ramane...nu tine in tine durerea, lasa-i pe cei dragi sa te ajute si ai incredere ca va trece. timpul chiar vindeca, trebuie sa ai rabdare.
Capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172184&nm=Endometrioza-nea-unit-in-lupa-pentru-bb-70
Va pupaaaaaaam! Intru mai tz ca s-a trezit piciul!!!
Elly de Babyboom minunat!