Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 21
beatrice75 spune:
Tzin SA MULTUMESC DIN SUFLET ARIANEI, AM PLECAT LA VIENA LA DR EI GINECO SI DE ATUNCI SUNT ALT OM. eU CARE INCERCASEM TOTUL!CHIAR SI OPERATIE. DEASEMENEA AM FOST ACOLO SI LA DR ENDOCRINOLOG, DEJA AM TIROIDA REGLATA. EU NU INTELEG MEDICII DE AICI, CHIAR I-AM PIERDUT PE CEI BUNI SAU AM AVUT EU PUR SI SIMPLU GHINION? DAR NU M-AM DUS LA MEDICI DE CARTIER SI LA CINE AM AUZIT CA E CEL MAI CEL....SI DEGEABA!
beatrice75 spune:
Eu una nu am fost multumita de dr Albu, cred ca i-am incercat pe toti medicii de aici! Dar ma rog, nu incerc sa-ti schimb parerea despre el!
angelica28 spune:
BEATRICE ............... LA CE DR AI MERS LA VIENA ?Mi-a zis si mie dr Albu ca singurul care m-ar putea opera este un medic din Viena ........nu i-am retinut numele ,dar asta ca o ultima sansa ,mi-a zis ca in Romania nici un medic nu imi recomanda pt asa ceva ,mi-a repetat de fff multe ori sa nu fac prostia sa ma operez inainte de a incerca 3 fiv-uri ,apoi ca o ultima sansa mi-a zis ca imi recomanda acest dr din belgia ,care este fff bun in asa ceva !Imi poti da mai multe detali despre medicul tau :las si id-ul de mess:ionita.angelica@yahoo.com
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
lalely07 spune:
Beatrice si eu vreau detalii despre doctora si ce ti-a recomandat
Te rog daca poti trimite-mi PM!!
misspii spune:
Servus ,
Si eu vreau sa ma programez la d-na dr din Viena ,cine are timp Ariana,Beatrice va rog sa-mi trimiteti si mie ,VA ROG,datele de contact si ceva detalii.
Eu plec in mai in Geramania la o expozitie si-l iau si pe Victor cu mine si vreau sa fac programarea din timp sa ajung in toate locurile si in timp util.
va pup pe toate.
misspii spune:
salutare!!!!!!
ce mai faceti? unde sunteti? faceti curatenie pentru sarbatori?
eu mi-am facut CA -ul ca au trecut 3 luni si este 11
m-am bucurat f tare.eu am probleme cu stomacul in ultimul timp ,ma doare si in stanga si in dreapta si am inceput investigatiile.
am facut azi la Regina Maria o eco abdominala totala si a zis ca ficat ,splina ,rinichi...sunt OK dar am intestinele fff tensionate si colonul f marit .a zis sa ma programez la un gastro -int...si sa fac investigatii la stomac ca gastrita sau ulcerul dor.a zis ca am o culoare tare ciudata si sub ochi sunt.. a zis ea un cuvant adica cearcane f vinete.toata lumea zice ca arat naspa tare dar eu nu ma vad asa in oglindamananc mai mult ca de obicei,am foame tot timpul si cea ma speriat sa nu va suparati ca va zic ,am sange in scaun..dar am si hemoroizi dupa sarcina ,am fost la medic si i-a vazut sunt externi...si s-a uitat si la ovare ,pe dreptul nu l-a vazut si pe stangul cica am 2 chisturi puse unul peste altul unul de 1,6cm si unul de 2,4cm.Ultima data la ginecolog aveam unul de 4 deci e bine,daca le aduni pe cele 2 tot 4cm da .bine ca nu e mai mare.
Va zic LA MULTI ANI!!!!! daca sunteti FLORICELE si sa ne auzim cu bine.
Lalely ce faci? te pregatesti de chef?
_ariana_ spune:
Fetele, am inteles ca v a dat beatrice detaliile despre doamna dr. Daca mai aveti nelamuriri nu ezitati sa ma contactati pe privat.
Paste fericit si sa ne dea Doamne Doamne sanatate, putere, bucurii si muuuulti bebei!
Va pup!