Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 20
xdidi spune:
salutare fetelor,
roxy imi pare rau ca ai dureri, ce sa zic poate e combinatie endo cu bebelina, si in sarcinile normale mai sunt dureri, deja a crescut piticuta si isi face si ea loc acolo..cat despre doc, nu merg la al tau luna asta am de cumparat casa pt mama si toate fondurile se orienteaza spre asta...deci endo n-are decat sa astepte...
zumzi valoarea este buna, analiza assta este marker hormonala si arata cat din zona ovarelor este ocupata cu tumori...nu e neaparat unmarker in endo, e si pt alte tumori...eu prima data am avut 104, apoi dupa operatie a fost 11,8...deci au scos chestii de acolo...
hopefull imi pare rau pt chistul sorei, oricum m-ai lasat masca ca si sorata are, pusca mea nu studiaza nimeni boala asta...clar are si o componeneta genetica, daca 2 surori au...ma dispera
ii uram toata sanatate si putere sa lupte si bebe , cand o vrea el sa vina
eu sunt cat de cat ok...cred ca ma chinuie un virus ca am si prb digestive si ieri am avut o durere de cap, noroc ca exista aulin, pe mine e singurul care ma mai ajuta in dureri mari...sper sa nu-mi fac praf ficatul...
cat despre tincuturi am uitata de ele, am un program foarte plin saptamaniile astea... sper ca maine la eco sa nu vad vre-un monstru pe acolo...
va puuuup
irina_d15 spune:
dragele mele,
astazi ne-am intors de la spital cu bebe :)
sambata seara, total pe nepregatite, m-am trezit cu o balta sub scaunul pe care stateam. mi s-a rupt apa pe nesimtite. la 22.30 eram la spital, la 00.25 am nascut. am nascut normal, cu anestezie epidurala sau peridurala, sau cum s-o fi chemand (nu se simt contractiile, ce-i drept, dar expulzia se simte pe viu, doar ca dureaza putin-la mine 10 min). Maria Sofia s-a nascut la 38 saptamani si 3 zile, a avut 3400g, 50 cm, nota 10 si e o fomista.
Pot sa va zic ca e mult mai bine sa nasti normal si ma bucur ca pana la urma asa s-au intamplat lucrurile. Eram in picioare la doua ore dupa nastere si m-as fi ridicat mai repede, dar nu te lasa ei. Am nascut la privat si eram singura pe sectie care nascuse normal, pe jos cum zic ei si m-am simtit norocoasa. Singurele dureri pe care le am sunt unele ca de menstra, dar sunt normale, caci uterul se contracta. Bebe a stat cu mine in camera de la inceput si am pus-o la san imediat cum s-a nascut.
Ce sa va zic, nu-mi vine sa cred, acum exact doi ani pierdeam o sarcina si aflam de endometrioza asta nenorocita. Acum suntem in al noualea cer si recunoscatori pentru minunea asta!
Va doresc din suflet tuturor sa impartasiti o astfel de bucurie!
P.S. Roxy, sa stii ca si eu am avut dureri de burta toata sarcina. E bine sa vb cu medicul, dar nu te speria.
37+
xdidi spune:
heyyy irina felicitari, vezi ce fata ai tot cum a vrut ea a venit
Maria Sofia sa fi sanatoasa si desteapta si sa ii faci mandri de tine pe parinti tai ! te puuupam toate
irina spor la crescut fete si iti dorim nopti linistite si fara colici si laptic bun si mult!
zumzi spune:
Felicitari pentru fetita, pentru mamica curajoasa si pentru o fmailie fericita!
Sa fie bebitza sanatoasa, sa creasca frumos si sa va bucurati de fiecare minut impreuna.
misspii spune:
Felicitari IRINA!!!!!!!!
Multa sanatate si tie si bebelinei.va pup !
uram ,eu ,mai mult dar sa trezit VICTOR si fug...
PS: TOT IN BRATE STA! MA dor mainile ,spatele...ieri plimbam carutul gol si d-nul in brate...
Irina sa nu faci ca mine,sunt niste profitatori mici si cum l-ai obisnuit asa-l ai
angelica28 spune:
Este prima data cind intru aici la voi ,poate ma puteti ajuta ,pt ca sunt disperata .......incerc sa va povestesc putin cazul meu sa va faceti o idee :in 2004 am hotarit ca vrem un copil ..........am incercat citeva luni ,dar degeaba ,apoi au urmat ani de zile de medici ,de stimulari ,de tratamente ,de inseminari,fara rezultate dar nici macar nu stiam sigur de ce nu ramin ,aparent totul era ok si la mine si la sot cu mici probleme dar rezolvabile.......in 2010 mi-am zis ca ultima solutie mi-a ramas fiv-ul,si urma sa stau 2-3 luni si in sept oct sa fac fiv , in iunie eram insarcinata ,am simtit ce inseamna fericirea in aceea zi cind am avut testul pozitiv in mina ,dar minunea nu a durat mult ,am pierdut sarcina la 13 sapt ,apoi am ajuns la Medlife la dr ALBU ,mi-a dat toate analizele de facut ,totul in regula inafara de mutatiile de trombofilie ,am zis ca asta este cauza si pierderi ,incerc o inseminare,test pozitiv .........tratament de trombofilie facut pe timpul sarcini ,dar si aceasta sarcina oprita in evolutie la 9 sapt,am facut o alta inseminare ,negativ rezultatul ,dr imi recomanda fiv ,dar inainte imi face si o laporoscopie la care descopera uterul cu aspect de adenomioza,in rest totul ok ,am facut fiv in februarie ,cu 4 embrioni de cal 1 ,din pacate rezultatul negativ .Dr mi-a spus ca cauza pierderilor,si a dificultati in a ramaine insarcinata este adenomioza asta nenorocita .Vreau sa va intreb stiti cazuri cu adenomioza care au reusit ,nu stiu sunt disperata ,credeti-ma ..................am vreo sansa sa ramin iar si sa duc sarcina la bun sfirsit?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
teo76 spune:
Angelica, eu cred ca se poate sa ramai chiar natural, fara atatea tratamente, cu post, multa rugaciune, si multa nadejde in Domnul, tot ceea ce imposibil la oameni, la EL sunt posibile! Te rog sa nu-ti pierzi nadejdea, si sa te relaxezi putin, sa mai lasi un pic timpul sa treaca si organismul tau sa-si revina dupa atatea tratamente, si atunci vei vedea ca o sa ai parte de o minune si tu! Nadajduieste! Te pup si multa sanatate!
xdidi spune:
angelica daca ai ramas de 2 ori eu zic ca ai sanse sa mai ramai, mai sunt parca 2 fete mai vechi pe forum cu adenomioza, asta daca nu ma insel si daca vei citi prima pagina vei vedea ca sunt mamici...nu stiu ce sa zic, eu n-am ramas niciodata, insa stiu din povestile multor fete ca trombofilia nu e gluma si chiar ataca embrionii, eu spar sa ramai si sa primesti tratamentul potrivit si sa ai bebe...
cel mai bine e sa te calmezi, sa-ti cauti linistea si sa iei decizii la rece, in ceea ce priveste viitorul, si aici ma refer la proceduri si doctori...pana la urma noi ne influentam multe in organismul nostru, iar deciziile pripite nu fac decat sa ne aduca surprize neplacute.
de albu am auzit numai cuvinte de lauda si sunt si fete pe forum aici gravi care au reusit cu el, asa ca eu zic ca putina speranta nu strica
iti doresc sa ai parte de orizonturi roz
fetelor n-am mai mers la doc azi, nu m-am trezit.....
va puuup pe toate
roxypuy spune:
Irinuca - felicitari mamica invingatoare, sa-ti traiasca papushik si sa te bucuri de ea! ma bucur tare mult pt tine si sunt mandra de tine ca ai nascut natural sa va dea Dumnezeu multa sanatate, sa cresteti mari si cumintzi
didishor - hai k poate iti prinde bine pauza asta mica de doctori dar sa mergi totusi, sa nu te lasi! apropos de ce ziceai de blestematia asta de endo - are cauze genetice sa stii! am citit pe undeva prin milioanele de pagini pe care le-am studiat pe aceasta tema ca este de natura genetica si ca se transmite pe linie feminina, avand grad din ce in ce mai avansat de la o generatie la alta sper sa nu o mosteneasca si piersicutza mea...om vedea...
angelica - si eu tot la dr albu merg si sunt f multumita de el. are o alta abordare fata de endo si infertilitate fata de restul medicilor la are m-am tot plimbat de-a lungul anilor si eu am mare incredere in el. mie imi urmareste sarcina (si endo ) si voi naste cu el, voi trata endo cu el in continuare si sunt sigura ca impreuna ii vom veni de hac! foarte important este sa nu-ti pierzi speranta niciodata, indiferent de situatie! eu am reusit sa obtin o sarcina natural, fara nici un fel de tratam, stimulare etc si cu endo grad 4! daca citesti putin din urma o sa gasesti povestea mea, iar daca vrei mai multe info poti sa-mi dai PM.
eu am fost azi la echo - bebelina e bine, dar am un cui in inima asa k mi-a zis dr k are o mica dilatatie la un rinichi si va trebui sa o monitorizam atent sa nu se dezvolte cica nu trebuie sa ne facem griji deocamdata dar...mi-a bagat cuiul sper sa ne ajute Doamne Doamne in continuare si sa fie bine!
va pup!
Roxy
21+
angelica28 spune:
Va multumesc pt incurajari ,da si eu sunt fff multumita de dr ALBU ,este un profesionist ..........nu ii contest diagnosticul pus !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza