Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
hopful sa speram ca n-are endo, insa cu pilulele ce sa zic, sa vb cu dr, eu am luat dupa a doua operatie 3 luni si m-am reglat cu ciclu un an dupa, acum sunt in derapaje...
teo rezerva ovariana poti sa o vezi cu teste, amh-ul iti poate zice cam pe unde esti...insa multi doctori nu prea dau crezare la astfel de analize la noi astea cu endo, pt ca am inteles ca ele ies foarte proaste din cauza unei circultii deficitare in zona ovarelor si ca n-ar fi chiar asa situatia, cel putin asa mi-au zis mie...care am amh-ul mai mic de 0,1 deci nedetectabila rezerva..
cat despre mine ma duc la eco pe 21 ca atunci ar trebui sa fiu la ovu sa vad daca mai functioneaza ceva pe acolo...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo76 spune:

Didi, eu n-o sa-mi fac niciodata analiza asta, ca sa nu intru in depresie...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo76 spune:

Fetelor, stiti cumva, Vitex Agnus se ia pe toata perioada CM fara intrerupere, sau numai dupa ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzi spune:

Buna fetelor!

Revin si eu cu noutati, adica cu pasul 2 din planul meu pt bebe.
Am fost la eco si chistul meu endometriozic avea 2.4 cm (la ultima eco de acum 4 luni avea 3 cm). Dr mi-a spus ca pot incerca o sarcina, insa sa vin la eco din 2 in 2 luni ca e posibil sa creasca.
Oricum, e mult mai bine decat ma asteptam....in curand voi renunta si la AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
teo sa sti ca pt psihic e bine sa nu faci testu, eu una de cand l-am facut sunt tare aiurita si mi-am pierdut cam toate sperantele...si acum am vazut ca la forumul cu amh mic , sunt multe fete cu rezultat ca al meu si analiza facuta tot la synevo...deci nush ce sa zic o fi si eroare de laborator, daca ajung anul asta prin starinataturi imi mai fac o data analiza asta ....iar despre vitex nu mai stiu cum se ia, dar parca pe perioada sangerarii intrerupi..ca eu am avut prb cu el...insa echivalentul lui pe care l-am luat kamaiani, il opream la ciclu...
zumzi ce sa-ti zic , pe cai , spor la treaba si sa iasa bebe...

fetelor eu am dureri in partea stanga si greturi si stari de voma, cred ca am ovulatia mai repede...e si ceva glera...nasoale stari...
va puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus fetelor,

Zumzi - spor la treaba,e primavara ...
Didi - naspa cu durerile dar o sa fie bine.
Hope - sper sa nu aiba sora endo sau orice de rau,cum este?

Am si eu o intrebare ,ca nu mai tin minte.La SB medicul zicea sa fac CA-ul la 3 luni si au trecut si l-as face dar nu mai stiu in ce perioada se face ,dupa CM ,inainte sau nu conteaza.

Mergi la inceput

Si mie mi-a dat sa fac, chiar am fost azi la recoltare, insa nu mi-a zis de vreo restrictie, practic am inteles ca pot emrge oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna fete!
Sora-mea e bine, a avut un chist endometriozic de 8 centimetri!!! Nu i-a dat tratament cu AC sau altceva pentru ca nu au mai gasit nici o alta formatiune, leziune sau orice alta urma de endometrioza si au zis ca deocamdata nu are rost sa-i "agreseze" organismul cu hormoni. Sper ca totul sa fie ok in continuare.
Va multumesc pentru gandurile bune!
Kisses & hugs!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ce fac endomumoasele mele?
eu tocmai m-am intors dintr-o superba vacanta la roma...a fost f frumos! acum chiar cred ca este cel mai frumos oras!
cred ca blestematia asta de endo vrea sa-mi aduca aminte k inca exista pt k intr-o noapte mi-a fost rau am avut binecunoscutele dureri jos, mai surde ce-i drept nu acute, insa m-am speriat tare k ma temeam sa nu cumva sa fie contractii oricum nu cred k a fost ceva legat de sarcina pt k era clar alt tip de durere...a cedat intr-un final cu no spa si supozitor cu uscosin. ma gandesc k poate acum k a crescut bebelina incepe sa apese pe idiotenia aia de chist care e fix pe stanga, parte pe care si trebuie sa stau mai mult din cauza sarcinii in fine, joi merg la echo si o sa vedem care e treaba pe akolo, dk a crescut chistul sau ce se intampla. oricum inca nu mi-a intrerupt dr tratam cu duphaston pe care il iau de la inceputul sarcinii (initial l-am luat pt fixare, dar vad k inca mi-l mentine dr si banuiesc k din cauza de endo).
hopefull - sanatate multa surorii tale! chiar daca nu au gasit acum alte focare de endo, e bine sa o tina sub observatie k aceasta boala nu dispare niciodata din pacate
irina - bfat multa iubita si sa ai o nastere usoara! te asteptam cu vesti cand poti
de lelu mai stiti ceva? ce-o face bebelina ei?
didishor - pe 21 mergi la dr meu cumva? oricum e bine k mergi in preajma ovu ca sa vezi ce se intampla pe akolo. pup si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune
va pup pe toate!

Roxy
21+

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Revin si eu cu ceva noutati. Am primit azi analiza de la CA12, si mi-a iesit 25,3, maximul fiind 35. Dr de la eco, dupa ce a vazut ca a scazut chistul cu AC fara pauza, a zis ca el nu se asteapta la valori mari la aceasta analiza.
nu stiu foarte bine sa interpretez analiza si mai dureaza putin pana voi ajunge la medic, voi ce mai stiti despre asta? Am inteles ca valorile mari pot fi un indicator de endometrioza, dar, in acelasi timp, un procent din oameni nu prezinta valori modiicate in prezenta bolii.

Mergi la inceput