Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 17
teo76 spune:
Fetelor stiti cumva daca Vitex Agnus Castus ar putea fi util in endometrioza? Are cineva experienta cu el?
aditzaC spune:
hello
misspi multe inainte ..draga mea nu iti face nici cea mai mica prb nu are absolut nimik Victor , cand va merge singurel ai sa vezi ca o sa calce cu toata talpa. Stiu cum e sa termini cutiile de pastile , maine ma duc la spital am impresia ca ma doare rinichiul , da.l naibii de fibrom doar nu ma durea atatea zile la rand si in halul asta : toata partea stanga ,partea lombara si picior .
teo parca am auzit de el ..personal nu am folosit
fetelor pe unde umblati ? a dat caldura si hop la plimbare ?
pupici
aditzaC spune:
http://www.soothe.ca/articole/articol_48_rm_endometrioza.htm
am gasit un articol interesant
teo.. cred ca o s aimi cumpar si eu Vitex pare f bun
irina_d15 spune:
teo, eu am folosit vitex la un moment dat. am fost destul de incantata si tot imi faceam analiza aia ca125 si imi scadea. dar tot nu m-a scapat de operatie. eu am facut multe tratamente naturiste, si nu dupa ureche, am fost la homeopat. nu cred ca mi-au facut rau, probabil ca m-au ajutat, dar tot la cutit am ajuns. stiu sigur ca vitex nu trebuie luat daca iei anticonceptionale, sau alte medicamente ce contin hormoni.
va pup pe toate, sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti sanatoase!
nu stiu cand va mai scriu, medicul mi-a zis ca pot de acum sa nasc in orice moment. inca nu am decis cum voi naste. copilul este foarte jos, cand merg prin casa am impresia ca o scap. am fost si la controlul preanestezic, ca astia iti fac anestezie indiferent de cum nasti. ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine. pana una alta, m-am ales cu o raceala cumplita, nu am reusit sa-i fac fata. cu urechea stanga nu mai aud aproape deloc (sper sa isi revina) si nasul imi e mereu infundat. pana la urma mi-a dat tratament cu amoxicilina, asa ca sper sa nu nasc pana nu se termina tratamentul.
37+
xdidi spune:
salutare fetelor,
ce sa va zic victorie mi-a venit sambata...am vomat am avut sid ureri , pe are le-am suportat eroic ca vomam pastilele...deci cum e mai bine...
azi sunt ok destul de fresh pt a doua zi,ce sa zic la ce chist am speram sa doara menstra asta mai tare , am avut soar o zi de suferinta, luna asta m-am hotarat sa iau progesteron z15-z25 si sa incep cu naturistele, doar tincurile de zmeur si coacaz negru, sucuri natutrale si evitat cat se poate painea alba si zaharul, ca de restu nu mai bag.
acum sa vedem cum se prezinta situati la o noua eco, pe care vreau sa o aman pana aproape de ziua ovulatiei sa vad daca am , macar sa dau un ban cu cap, nu?
teo eu de la angus cactus , am vomitat zilnic ata cat l-am luat...deci am o cutie aproape plina am luat vreo 3, 4 zile cine o vrea o donez...eu pt fertilitate am luat kamaiani in locul vitexului,apoi am mai luat imunostime, vit a , vit e, complex b-uri, ulei catina cu q10(concentratie 60mg) si tincutirle mai sus amintite, sincer nu stiu daca te salveaza de cutit tratamentele naturiste, dar ajuta si ele acolo...chiar cred ca ma vor ajuta acum,adik am nevoie de ajutor
irina nastere usoara , asa cum te vei hotara sa fie, sau cum va vrea micuta, se pare ca ea e cam decisa...te puuuup si sa fie ca un vis nasterea si perioada de dupa ...si noi bineinteles asteptam povestea...
misspii premergatorul am auzit si eu de la mamicile din jurul meu, ca n-ar fi foarte ok ,cat despre ortopezii pediatri crede-ma , cati oameni atatea pareri, eu zic ca e mic si are oasele moi inca asa cum se zice si masajul (invatat de la kinetoterapeut) ajuta mult, am avut o prietena cu probleme la bebe si tot cu masaj a rezolvat-o...bafta
adita sper sa fi bine te puuup
va puuup pe toate
teo76 spune:
Fetelor, am primit de la Hofigal o formula de tratament pt endometrioza, si vi-l dau si voua poate va ajuta. Eu deocamdata iau ceva naturiste de la Calivita, dar dupa ce le termin, o sa-l urmez si eu. Deci e cam asa:
1.Spirulina cpr 1g:1+1+1cpr/zi,inainte de mese cu 30 min zilnic 3 luni cutii III
2.Omega 3+Omega 6 ulei de peste cps:2+2+2cps/zi,dupa mese zilnic 3 luni cutii V
3.Gemoderivat muguri coacaz negru cutie I
O monodoza dimineata cu 15 min inainte de masa in 50 ml apa plata zilnic 3 luni
4.Gemoderivat muguri nuc cutie I
O monodoza la pranz cu 15 min inainte de masa in 50 ml apa plata zilnic 3 luni
5.Gemoderivat mladite zmeur cutie I
O monodoza seara cu 15 min inainte de masa in 50 ml apa plata zilnic 3 luni
6.Hof imun Forte cpr:1+1+1cpr/zi,inainte de mese cu 30 min zilnic 3 lun i cutii III
7.Hof Estronat cpr:1+1+1cpr/zi,dupa mese zilnic 3 luni cutii III
In privinta produsului Hof Estronat sunt cam rezervata, cred ca nu o sa-l iau pt ca mi-e teama ca imi creste estrogenii, deci accentueaza endometrioza, dar celelalte par ok.
Eu am fost operata pt un chist ovarian de vreo 4 cm, si tocmai am terminat trat cu diphe,acum as ma gandesc la un nou bebe, dak o vrea Domnul......
teo76 spune:
Am uitat sa spun ca tratamentul de la Hofigal se face 3 luni consecutiv, o luna pauza, 3 luni pe an. Pusi
xdidi spune:
salutare fetlor,
teo de unde ai primit tratamentul? ai vb cu ei, le-ai trimis analize?
ma intereseaza cum fac ei expertiza asa, sau e la fel tart pt endo?
si eu de azi vreau sa incep cu vitaminele si sucurile de fructe si sfecla...am mai baut suc , apoi dupa ce trece sangerarea cu tincturile si restu....
azi sunt ok nu mai am dureri, nici ieri nu prea am mai avut...sper sa nu ma bucur prea repede, si sper sa se regelze...
va puuup pe toate
zumzi spune:
Fetelor, as vrea sa va intreb ceva si poate imi dati si un sfat.
Eu iau Ac fara pauza de cam 9 luni. Luna aceasta intentionam sa merg la un control si o eco si sa le opresc daca eram in limite cu chistul. Insa, de vreo saptamana am o sangerare, cantitativ redusa...putin spre emdiu, care desi dadea semne ca se opreste in weekend, a reinceput azi. Eu vroiam sa merg la un control + Papanicolau + culturi, dar am tot amanat sa treaca sangerarea. Acum imi fac probleme ca dureaza asa mult si nu imi dau seama de natura ei.
M-as duce la doctor, dar ma gandesc ca nu prea pot merge la control cu sangerare (n-am fost niciodata in situatia asta) si daca as merge cu siguranta imi va spune sa astept sa treaca pentru a face celelate teste.
Ma gandeam ca imi puteti da un sfat sau a fost vreuna dintre voi in situatia asta.
Eu nu am dureri de la chist, doar mici intepaturi uneori sau dureri de scurta durata. Acum, pe perioada sangerarii am doar dureri ca la ciclu, insa de intensitate redusa.
Stiu ca as reusi sa scap de asta renuntand la AC, practic mi-ar veni si apoi s-ar sfarsi, insa eu vroiam sa renunt la AC numai dupa ce faceam o eco sa vad ca sunt la aceleasi dimensiuni...asa ca ma aflu intr-un cerc...:(
Voi ce ma sfatuiti?