Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)
Raspunsuri - Pagina 16
misspii spune:
Roxy - mersi de raspuns,sper sa fie OK ,poate nu-i bine sa-l pun in premergator....parerile sunt impartite.
Eu aveam dureri de cap ff mari ,credeam ca ma arunc de la etaj dar sa stiti ca niciodata nu m-am gandit ca poate sa fie de la endometrioza.
Prin 2007 m-am dus la Cluj am facut tomograf si era totul OK ,ziceau ca de la stres si munca multa ,eu aveam un progam de la 7 dimi pana noaptea...Nu m-am gandit niciodata sa gac conexiune intre durerile mele de cap si endo.Acum mai am dureri de cap dar nu spectaculoase si doar daca nu dorm noaptea.
Va pup pe toate.
Didi - daca consideri ca ai o cariera care te face fericita mergi inainte.Viata e frumoasa si merita traita!
xdidi spune:
ei v-am zis pana acum n-am avut nicio treaba cu munca seriosa, nu ma atragea mai nimic, acum parca imi place ec fac si ma energizeza...oricum boala asta m-a pus pe tusa cu multe acum nu mai pierd timpul, as vrea sa mia cer inca o parere sa vad ce fac , e clar ca am fivrom pe uter mi-a confirmat o prietena, asta numai dupa poza de eco....acum sa vad cand o vrea sa vina ciclu asta si daca mai intarzie cu atat mai bine ca am timp sa ma duc la toti doctorii si cand va veni sa am decizia luata
zumzi spune:
Fetelor, si eu am niste dureri de cap groaznice. Am fost eiri la un medic neurolog. Concluzia...migrene de natura genetica accentuate de AC. Cel putin la mine se dubleaza ca numar atunci cand iau AC. Probabil orice tratament hormonal are cam acelasi efect.
teo76 spune:
Roxypuy, iti multumesc.
xdidi, pentru reglarea menstruatiei e foarte bun ceaiul de cretisoara, coada soricelului si sunatoare, asa am baut eu dupa tratamentul cu dipherelin si mi-a venit CM in 65 de zile de la ultima injectie. 4-5 cani pe zi.si sa stii ca functioneaza, dar probabil deja ai citit despre chestiile astea naturiste.
La mine endometrioza a fost diagnosticata absolut intamplator, cu ocazia unui control de rutina pt infertilitate. Mai aveam dureri la menstruatie si in per ovulatiei, dar nu le dadeam importanta. Oare de ce nu exista un remediu clar si pt boala asta?.....OFFF.....
Rikidone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_84 Buna fetelor, Voiam sa va intreb ceva...ce simptome mai aveti voi din cauza endometriozei? Problema mea este ca de vreo 2 ani am niste ameteli foarte misterioase. Am tot fost pe la medici si nu mi-au gasit mai nimic si mi-au zis ca ar fi pe fond nervos. Am gasit totusi ca si endometrioza ar putea da ameteli, dar nu prea am inteles...oare numai in timpul menstruatiei? sau mereu cum am eu? Asta e problema mea ... am 2-3 zile mai bune si ma hotarasc sa trec la facut copii, apoi 2-3 sapt mai rele si ii multumesc Domnului ca nu am ramas, ca nu m-as descurca. Si totusi timpul trece ... in defavoarea mea :(( Trying for a baby http://simplujurnal.wordpress.com/ |
La mine endo s-a manifestat cu dureri de cap, stare de voma si voma ... si ziceam ca am bila lenesa ... habar n-aveam ca exista endometrioza. Daca nu ma odihneam suficient, clar se lasa cu voma.
Si specific pentru endo, in unele luni aveam scaun diareic in prima zi de menstruatie. Fara dureri, fara menstre abundente ....
aditzaC spune:
buna seara dragelor
sedere scurta urez noilor venite si cat mai rep doua liniute
la multi ani tuturor cu intarziere va doresc o primavara plina de liniute duble
didi te pup sper sa iei cea mai vuna decizie pt tine iar o mica pauza nu strica niciodata
misspi pup ..cat are victor? si mihai a avut o perioada cand a mers pe varfuri dar si.a revenit stiu sig ca a fost din cauza premergatorului ..sigur nu este nici o prb
si eu aveam si am dureri de cap uneori infernale dar le.am pus pe seama ochilor,sinuzitei sau a oboselii
fetelor mie imi este rau azi app am zacut toata ziua am dureri in partea stg care se duce pe picior pelvian ..doare un puk si in ovar si spatele , nu imi pot da seama dc e dl fibrom asa cum mi.a zis dr ca imi apasa un nerv sau am altcv ..colon, rinichi sau coloana.Durerea cedeaza
aditzaC spune:
s.a trimis msj din greseala
spuneam ca durerea ced doar la nurofen dar destul de greu
o sa merg sa imi fac o ecografie si sa ma vafa un dr sa exclud alte boli..adta mi.ar mai lipsi
va pupic
misspii spune:
Aditza - Victor pe 20 martie are 9 luni.Naspa cu durerile ...sper sa fie totul bine.Eu luam o combinatie de no-spa,nurofen si ketonal forte.luam atat de multe la un loc incat ma miram ca numai cutii goale mai aveam prin casa si inainte de operatie nici nu stiam pentru ce este no-spa-ul.