Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor!
lelu sa va ajute Dumnezeu si sa veniti acasica sanatoase si grasute, ne rugam pt voi...apropo de ats acre este numele lui lelu de botez?
eu am fost la doc, am factu doar consult si recoltare de analize, ce sa zic mi-a zis sa nu mai gandesc la prostii si ca voi ramane mai greu si cu tratamente mai lungi, ca acum sigur am o dereglare hormonala si imi va veni....si dupa mi-a propus un an de pilule ca sa ma reglez cu totutl, mi-a mai zis ca am si un uter fibromatos mostenit de la mama si ca daca spermograma iese bine ne apucam de treaba....m-a mai trimis la un coleg pt o eco.....si ca cica nu intru la menopauza...ce sa zic cand am iesit de acolo aveam un zambet tamp pe fata , insa acum stau sa disec si sa diger informatia, inca nu stiu ec sa fac...sunt cu gandul in 7 parti , am inceput sa am si o mini cariera cum zic eu, si nu mai am chef de pastile si doctori, cred ac ma deprima mersul la doc....
deci , ce sa zic n-am o concluzie....ciclu inca nu a venit, nervi au aparut de ceva timp si imi tin in control restu resentimentelor, ma enerveaza la culme hormonii astia, ma apuca plansul la faze stupide si ma mai ard si sanii, macar nu mai sunt asa umflati, iar la alti doctori nu vreau sa ma mai duc...gata cand vine , vine...pana atunci am timp sa ma gandesc si la schema doctorului
va puuup si ma scuzti ca m-am lungit atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendelia spune:

xdidi cand ai avut interventia pt endometrioza? sau mai exact cate luni au trecut de la primul ciclu de dupa tratament?

Mergi la inceput

carmen eu m-am operat de 2 ori prima data in oct 2008 cu menopauza indusa 5 luni si revenirea menstrei dupa inca 9 luni, apoi a doua operatie a fost in 2010 iunie cu 3 luni pilule yasmin...daca calculezi intre cele 2 operatii am ajut menstra 6 luni...acum din iunie 2010, este un an si 8 luni , in care am facut si 3 luni stimulare si am doar un chist vizibil de 6 cm....ce sa zic eu prima data m-am operat ca aveam dureri mari si a doua oara ca pareau trompele infundate....acum nu am dureri si nici trompe vizibil dilatate pe eco ,d eci nu ma operez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo76 spune:

Bun gasit, fetelor! Eu am fost diagnosticata si operata pt endometrioza (chist ovarian de 4 cm) in 2011, si am urmat tratamentul cu dipherelin 3 luni. Am o fetita de 3 anisori, dar imi doresc foarte mult inca un copilas. Acum urmez un tratament naturist si homeopat si sper ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa ne asculte in final rugaciunile. Doamne ajuta-ne la toate!

Mergi la inceput

teo bun venit si ce sa-ti zic sper sa ai sedere scurta pe aici si implinirea tutror dorintelor, care la noi toate incep cu un test pozitiv.
deci fetelor va doresc liniutez II , iar cele care au vazut dublu si nu sufeta de vreo bola la ochi si nici de ceva psihic, va doresc burtici sanatose si bebei sanatosi si la termen...iar celor care sunt deja mamici le doresc x2 sau chiar x3 si bineinteles la toate va doresc LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!Dragele mele,multa sanatate ,noroc in toate si numai bine.

Ieri am fost la medic cu Vicor,la "cel mai tare" pediatru -ASA SE ZICE(m-am saturat - fiecare medic este cel mai bun ,cel mai tare cat timp esti bine) si a zis ca este OK.merge pe varfuri si a zis ca nu s-a oxigenat destul in timpul nasterii dar e OK si nu o sa aiba probleme.

va pup pe toate si sa aveti cele mai frumoase cadouri de 8MARTIE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo76 spune:

xdidi, iti multumesc mult. Eu va doresc la toate sanatate si bucurie! si zile luminoase!....si teste pozitive!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzi spune:

Buna dimineata dragelor. Cu toate ca nu am apucat ieri, sper ca si azi sa fie primite urarile :) Asadar, La multi ani!, sa fiti iubite si fericite, sa fiti ferite de probleme, sa aveti cele " 2 liniute" cand vi le doriti si sa invingeti boala!
De cand am inceput sa scriu pe forum am capatat o doza de curaj, si parca ma simt mai bine. Asa ca...mi-am conceput un plan in 7 pasi sa "bgat" toate problemele si sa fac loc unei minuni in viata mea.
Am facut abia primul pas, si anume am mers la un doctor pentru durerile mele de cap...acum lucruile sunt mai clare...se pare ca stiu ce am si cums a tratez, iar doctorul m-a asigurat ca in timpul sarcinii nu o sa mai am aceste dureri datorita schimbarilor hormonale.
Imi aduc aminte de asta in fiecare zi ca sa pot incepe ziua intr-un mod optimist.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Buna fetelor,
Voiam sa va intreb ceva...ce simptome mai aveti voi din cauza endometriozei?
Problema mea este ca de vreo 2 ani am niste ameteli foarte misterioase. Am tot fost pe la medici si nu mi-au gasit mai nimic si mi-au zis ca ar fi pe fond nervos. Am gasit totusi ca si endometrioza ar putea da ameteli, dar nu prea am inteles...oare numai in timpul menstruatiei? sau mereu cum am eu?
Asta e problema mea ... am 2-3 zile mai bune si ma hotarasc sa trec la facut copii, apoi 2-3 sapt mai rele si ii multumesc Domnului ca nu am ramas, ca nu m-as descurca. Si totusi timpul trece ... in defavoarea mea :((

Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

pup endomumoasele mele dragi si la multi ani pt ieri!
teo - bun venit si Doamne ajuta la II cat mai repede
lelu - ma rog pt tine si bebelina sa fiti bine si sa ajungeti cat mai repede acasa sanatoase
didishor - vezi k nu e "d" atat de negru! ti-am zis eu hai k o sa fie bine! cu cariera...ce sa zic...incearca sa iti stabilesti prioritatile si gandeste-te ce e mai imp pt tine. ideea e ca pt cariera mai ai timp, dar pt BB e bine sa profiti de timp pt k in cazul nostru nu se stie cum evolueaza endo si ce complicatii mai apar...
cristina - si eu aveam ceva ameteli, dar nu mai tin minte exact daca aveau o periodicitate anume...oricum nu era ceva grav, doar trecator...ca si simptome de endo - dureri la menstruatie, in cazul meu se accentuau cam in zilele 4-5 si atunci incepeau crizele adevarate uneori faceam si febra, stare de voma, frisoane, migrene, dureri de mijloc si de solduri, scaune diareice si uneori cu sange (eu am avut si colonul prins de endo)...in plus, mai tot timpul aveam disconfort la contact+sani f umflati si durerosi inainte de CM.
misspii - draga mea, stai lini k si nepotzelul meu a mers pe varfuri pana pe la vreo 3 ani dupa care cu incaltari special+mers saptamanal la un ortoped pt gimnastica s-a reglat si acum calca normal
eu ma pregatesc de concediu - maine plec la roma si abia astept! sunt cu inima putin stransa k se simte f rau bunicul meu si a fost internat de urgenta dimi sper sa-i ajute Dumnezeu sa depaseasca momentul si sa nu se intample nimik rau...

va pup!

Mergi la inceput