Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

eu am inceput saptamana prost...s-au facut restructurari peste noapte la noi in firma si sunt si eu printre cei concediati
se pare ca va trebui sa o iau de la capat, sa caut ceva, sa merg la interviuri...sunt venita din CIC deci o sa fie mai greu...asta e...tocmai cand ne reveneam si noi incet incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

haideti la

eu am inceput saptamana prost...s-au facut restructurari peste noapte la noi in firma si sunt si eu printre cei concediati
se pare ca va trebui sa o iau de la capat, sa caut ceva, sa merg la interviuri...sunt venita din CIC deci o sa fie mai greu...asta e...tocmai cand ne reveneam si noi incet incet

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Buna dimineata,

Imi pare rau ca vad vestea aceasta. Dar din cate stiu eu, nu ti se poate restructura postul timp de 6 luni de la reintegrarea in munca.

Mergi la inceput

S-a intors larisel. Cum vreau sa intreb de cineva, cum apare. Retinusem eu ca para a zis Miremia ceva de larisel, fete si babi, si voiam sa intreb mai multe.
Dar uite ca a veit sunteti bine?

Simply - am citit despre programul de somn al Arianei si-mi aduceam aminte cu nostalgie de vremea cand Tudor dormea la fel. Dar din toama s-a cam dereglat, in senul ca nu mai voia sa doarma la pranz (decat adormit in carut). Pana la urma de la Craciun a inceput sa adoarma la mine in pat, dar cam pe la 3 dupa-amiaza, cu trezire la 5. Asa ca am avut momente cand ne-a apucat si miezul noptii si mai bine.
Prin urmare, am dat directive ca doarme maxim pana la 5 fara un sfert, dupa care este trezit. Daca nu adoarme pana la ora aceea, nu se mai culca. Saptamana trecuta chiar nu a dormit la pranz. Dar mai bine asa, decat sa se culce la miezul noptii, pentru ca dimineata e total buimac.
Cand se culca la 9 si se trezea la 6 era fresh.
De cateva zile vad ca se culca la 10 si se trezeste la 7. E mult mai bine asa. Aseara chiar am putut sa mai citesc si eu cateva capitole din "Cand apare copilul". Singura problema e ca ma vede cand plec la servici si e suparat si plange. Nu se obisnuieste de loc.

Mergi la inceput

Atlantique - am vazut aseara intrun mare trafic de Bucuresti plin cu nameti, o masina pe care scria Aquatique si m-am gandit la tine. Suna chiar mai bine decat Titanique

Mergi la inceput

Tudor nu mai bea lapte noaptea de mult (3-4 luni?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Si...asa pe final urez si eu tuturor celor care poarta numele Sf Ioan,Vasile si Grigorie, un sincer La multi ani!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Multumim Alicredo. Noi cand i-am pus numele Ioan, ne-am gandit la aceasta sarbataoare nu la cea de pe 7 ianuarie, dar lumea cam atunci sarbatoreste Ionii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

haideti la

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Buna dimineata,

Imi pare rau ca vad vestea aceasta. Dar din cate stiu eu, nu ti se poate restructura postul timp de 6 luni de la reintegrarea in munca.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Buna dimi...Ale1212xa, multu de cafea...sorry de vesti nashpa......Ti se ofera ceva beneficii, Alexa?...Plati compensatorii, ceva?!...Ce motive invoca conducerea?

Tomaca ... sorry, din pacate nu e asa...
Cei ce se intorc din cic, se considera ca sunt intr-o perioada de re-acomodare, si nu pot fi concediati timp de 6 luni de la data revenirii in campul muncii, pentru motive de necorespundere profesionala.

Altfel, daca societatea decide ca se fac restructurari...din pacate se pot restructura orice posturi, se pot concedia orice oameni, fie ei intorsi din cic de numai o zi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aaaaa si ai mei parinti s-au indragostit de Buturel! Ca e asa dragalash, si dulce si cuminte si mananca, si se joaca etc etc

Mamica de copil neastamparat Yannis

Wow ce bine! Nu ni-i imprumutati si noua din cand in cand sa se joace putin cu el si in habitatul lui natural (unde isi arata energia la maxim) si sa respiram si noi 5 minute ?

Mergi la inceput

Cat despre pisica (adica motan), e adevarata vorba ca ce a omorat pisica. Curiozitatea. Statea numai intre ei frate. Multi Tudorei la un loc si nu pleca de acolo. Si el stie ce-l mai trage Tudor de coada. Dar nu invata. Cred ca totusi mai spera o zi cand se vor juca impreuna.
Daca i-am face noi un sfert din ce-i face Tudor (din cand in cand), ne-ar rupe cu gherele. Dar copiilor nu le face nimic. E un motan foarte delicat, trecut recent printro mare cumpana, l-au inghesuit catelele (cele 3) si abia l-am scos din gura lor. L-a apucat gustul explorarii si noi n-am stiut.

Mergi la inceput

Alicredo - eu nu ma pot gandi inca la perioada aceea cand va fi greu sa-i controlam si sa-i ferim de rele. Este prea durerors.

Am avut niste momente de spaima cand am aflat ca in perioada 2010 s-au nascut multi baiesti. Cred ca si in 2011. Pentru ca in istorie, cel putin cea recenta, atunci cand copii majoritari baieti au ajuns la maturitate, s-au inregistrat perioade cu razboaie si agresivitate sociala (cele 2 razboaie mondiale). Cand sunt multi barbati, testosteronul isi face de cap si incep sa devina agresivi, diplomatia dispare si apar razboaiele (adica li se uraste cu binele).
In timpul razboaielor, se nasc mai multe fete, sau atunci cand oamenii sunt stresati. Se pare ca natura stie sa lucreze si sa produca astfel incat sa-si asigure perpetuarea (adica sa aiba material de productie).
Cand oamenilor le este bine, rezulta mai multi baieti. Deci tot barbatii sunt de vina.

Am avut asa o strangere de inima, ca mi se parea cumplit cand vedeam prin filme cum mame disperate isi ascundeau baietii (barbati deja) prin buncare sa nu-i gaseasca armata. Mi se pare ceva de nesuportat.
Am auzit si la radio prin 2010, o stire pe tema asta (oficialitatile anuntam cam acelasi lucru , nu stiu cati au retinut, dar mie mi se pare cam panicarda o astfel de stire).
Sper ca pana vor fi ei mari, lumea sa se schimbe .

Mergi la inceput