Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

noutati de la grupul de cercetatori britanici... aviz alicredo! raportul sanatos intre pozitiv si negativ e de 3 la 1! deci pt fiecare gand negativ scoate repede din cutiuta 3 pastilute de ganduri pozitive!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Vin si eu pe fuga sa zic
La Multi Ani
Maia fetita finuta

La multi ani Arwen, cea mai tanara mamica de puf!

Sa recuperez pozele de la sotz si o sa pun.
Noi ne-am simtit tare bine la petreceri!
Mai vrem!
Invitatii nostrii au fost cei mai frumosi si cei mai cuminti! rar asa copii linistiti!
Si la Tomaca mai vrem . Au niste scari interesante, un pod numa' bun pentru nazbatii, o pisica de care s-a indragostit Yannis si 3 catei de care s-au bucurat si Yannis si mai ales Mara.
Si a propos de Mara, Dece a descris perfect, Yannis nu prea i-a dat mare atentie, nu stiu ce a avut la party-ul lui a fost asa mai apatic, mai obosit.... Si Luca.... nu mai zic nimic ca dupa pupicul pe care i l-a dat lui Yannis cand a plans l-am iertat de toate pacatele!

Aaaaa si ai mei parinti s-au indragostit de Buturel! Ca e asa dragalash, si dulce si cuminte si mananca, si se joaca etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI,MAIA,
FETITA FINUTA de mamai finuta!

La multi ani,Arwen!
20 de ani...vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

as fi vrut sa mai spun si eu una alta dar nu prea am chef de vorba...nu ma simt bine de vreo 2 zile...criza de fiere..

ma bucur ca pufii de bucuresti se intalnesc si se iubesc!
pe buturel l-am cunoscut si noi si da, e un dulcel!

si pe MARA...si inteleg de ce o curteaza baietii, e frumoasa foc!

si mie mi-e frica de ispitele lumii in care traim si ma gandesc cu teama in fiecare zi la momentele cand o sa se desprinda de mine, cand n-am sa o mai pot proteja tinand-o toata strans in brate

dar cel mai teama imi e de catastrofe naturale sau razboi...si de boli incurabile..

ii soptesc adesea la ureche ca ea e puternica, rezistenta, inteleapta, sanatoasa..sa-i intre in constient dar mai ales in subconstient!

noapte buna gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina multumesc mult de idei , s-a trezit pe la 19.30 a baut un laptic si apoi la 20.00 a fost fresh, asa ca daca tati nu e acasa iar eu inca nu sunt agitata( adica inca nu sunt ) am spus ca facem noi 2 party in pijama , asa ca o paturica pe jos si picnic nocturn, o gramada de jucarii& co si sa vad cat ma tine treaza

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina multumesc mult de idei , s-a trezit pe la 19.30 a baut un laptic si apoi la 20.00 a fost fresh, asa ca daca tati nu e acasa iar eu inca nu sunt agitata( adica inca nu sunt ) am spus ca facem noi 2 party in pijama , asa ca o paturica pe jos si picnic nocturn, o gramada de jucarii& co si sa vad cat ma tine treaza

al meu s-a trezit odata la 8:30...am fugit de la lucru...si am zis ca il trezesc pe la 18...dar am adormit si eu cu el...frateeee....la 12:30 inca imi sarea in pat si mie la 6 imi suna ceasul!
sper ca totusi pe Ari sa o cuprinda somnul mai rpd! spor

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noutati de la grupul de cercetatori britanici... aviz alicredo! raportul sanatos intre pozitiv si negativ e de 3 la 1! deci pt fiecare gand negativ scoate repede din cutiuta 3 pastilute de ganduri pozitive!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

sar'mana totul e roz in jurul meu acum

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Dece, Mire, Tomaca, Alexutza felicitari pt petrecere reusita.. atat ati rasucit cutitul in rana cu relatarile voastre ... dar ma bucur mult pt pufi ca s-au intalnit si pt voi ca ati avut ocazia sa vedeti gashca in actiune. Bravo!

Larisel bine ai revenit. Hai cu vestile... ce mai faceti? Ce fac mandrele la gradi?

Ruxita felicitari pt autoservirea lui Kay.. un pas important, s-a facut baiat mare.

Sorina bine si frumos ai spus despre tinutul copilului aproape

Simply gata picnicul? Dar ce s-a intamplat?... n-a dormit la pranz si spre seara a picat franta?

Atiq Bravo lui Alex ca nu mai cere lapte peste noapte si o lasa pe mami sa doarma.

Haircut multumim pt tratatia de ieri. Ma bucur ca ati petrecut frumos de ziua Maiei.

Lapte noaptea inca mai bea un biberon in jur in jur de ora 5.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

al meu s-a trezit odata la 8:30...am fugit de la lucru...si am zis ca il trezesc pe la 18...dar am adormit si eu cu el...frateeee....la 12:30 inca imi sarea in pat si mie la 6 imi suna ceasul!
sper ca totusi pe Ari sa o cuprinda somnul mai rpd! spor

te iubim puiule....!!!

Sper ca ai reusit sa-l obosesti cumva pe David si dormi deja.

Noapte buna

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alicredo, Nyny

Noi am fost iesiti astazi la ora pranzului si nu si-a facut somnul de amiaza, pe la 5 a adormit(de obicei eu mai trageam de timp, ba o hilizeala,baie, carti etc si pe la 7 o puneam la nani si stiam ca pana la 6 dimi nu am treaba) ; acum nu am fost pe faza sa mai trag de timp;

acum e 11 si stam la "povesti" , pe mine ma apuca somnul

ati vb frumos si bine punctat de temeri&adolescenta&varsta sexuala

Sorina cred ca esti o mama tare calma

Larisel ma bucur ca ne scrii

Mergi la inceput