oligoastenoteratozoospermie 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

succes,lyly!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Lyly si eu zic la fel ca Velvet: sa faceti spermograma la acelasi laborator, altfel nu aveti acelasi punct de reper (e ca si cum ai compara mere cu pere). Reactivii si modul de citire si interpretare a analizei difera de la un laborator la altul, iar Medsana, spre deosebire de Medlife, nu este o clinica specializata pe reproducere umana asistata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

lyly, de ce nu faceti spermograma la medlife?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly spermatozoizii analizati sunt cativa. Ei pot fi analizati din primul jet, din al doilea...din al 9-lea (desi stim toate ca nr. 9 e un mit - no offence, tannoo). Sotul meu a facut spermograme pe la mai multe laboratoare si, la un moment dat, a avut rezultat de normospermie. Ei bine, in acel moment am amanat un FIV. Dar cand am repetat spermograma la o clinica de fertilizare in vitro, adica, atunci cand a fost facuta de un androlog+embriolog...oligoastenoteratozoospermie severa. N-am crezut si a repetat-o de 3 ori!!! Din pacate, rezultatul nu s-a mai schimbat. Insa, cu tratament, inaintea FIV-urilor, spermograma se imbunatateste si la numar, dar si calitativ (exista miscare normala pentru anumiti spermatozoizi, nu mai sunt atatia cu defecte de cap, etc.). In urma cu un an doar visam sa apelam la IMSI (este ICSI, dar putin mai avansat - adica spermtozoizii sunt vizualizati cu un microscop foarte performant). Pentru IMSI este nevoie de un numar mare d spermatozoizi, care nu se gaseau in probele date de sotul meu. Acum insa sta mai bine si peste o luna demaram un nou FIV cu IMSI.

Te rog eu mult de tot, nu arunca banutii pe o spermograma facuta la Medsana. De fapt, ia-o de buna pe ultima de la Medlife, lasa-ti sotul sa ia tratamentul si cand termina, repetati spermograma. Este exact ceea ce-ti spuneam ieri: cel mai greu e sa ai rabdare

Nu uita nici ca Uscateasca e hematolog!!!
E ca si cum eu m-as duce la dentist si asta mi-ar face o clisma.

Tu trebuie sa-l asculti pe Albu. Asta-i doctorul care te va gravidi. Mihalca da un tratament, cu asta va duceti la Albu si Albu decide care sunt pasii urmatori. Pe Uscateasca o mai vizitezi cand te pregatesti de punctia pentru fiv. Ei bine si atunci vom fi aici si te vom linisti

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

aristica,ce frumos ai vorbit!pe sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

Multumesc tuturor ptr ca va ganditi la mine, o sa discut cu sotul meu... el insista sa faca una si la medsana...
Eu ascult de Albu, el m-a trimis la androlog (oricum, pana sa imi raspunda am si facut program),si vom merge joi, dar mai vrem o spermo..... ca nu imi vine sa cred
Poate e totusi o greseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

asa e lyly, greu pana te obisnuiesti cu ideea. Appi, pe masura ce incepi sa tratezi, te vei bucura ca ai gasit cauzele pentru care nu esti mamica (tatic). Si vei remedia problema asta - uita-te la tannoo

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Lylygry, stiu cum e sa te trezesti dintr-odata cu un rezultat la care nu te asteptai - in asemenea momente iti trec prin minte tot felul de idei, inclusiv ca poate acela e un rezultat gresit.
Totusi, gandeste-te la un lucru: de unde ai avea siguranta ca spermograma de la Medsana e cea corecta? Si cu ce te-ar incalzi sa vezi ca la Medsana ai avea un rezultat mai bun daca nu ai acelasi punct de reper ca sa faci comparatie?
Mai bine incercati sa treceti peste soc si sa imbunatatiti rezultatele ultimei analize de la Medlife, asa cum a zis si aristica. Nu-i o problema care sa nu poate fi rezolvata. Hai, curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

curaj, rabdare si perseverenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

Va multumesc din suflet tuturor ptr ca sunteti alaturi de mine
Sotul meu totusi vrea sa faca si una la medsana, acuma vom vedea... Apoi poate si una la Medlife, chiar daca e greu ptr el, nu se da batut si merge...
Va pup cu drag

Mergi la inceput