oligoastenoteratozoospermie 15
Raspunsuri - Pagina 9
tannoo25 spune:
lyly, pai sa nu se dea batut
eu am facut spermograme in fiecare luna, timp de 6 luni, inainte de a incepe fivurile ; ma saturasem sa vad aceeasi faianta rosie in fata ochilor
bine, sper ca la voi sa nu fie cazul de atatea si atatea spermograme, spermoculturi, eco si toate tarasenile ...
lylygry spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR ASPIRANTE, VIITOARE MAMICI SI DEJA MAMICI, ACUM DE 8 MARTIE! MUUUUUUTA SANATATE SI FERICIRE IN FAMILIILE NOASTRE
bog76 spune:
La multi ani fetelor!
Salutari Tannoo!
Revin si eu cu un update la starea noastra. Dupa 5 luni de profertil si napraznic (cel din urma cu intermitente) situatia se prezinta in felul urmator:
volum: 2ml
concentratie 13 mil/ml
motilitate: 84.6%
mobilitate a+b: 69%
pana cum o imbunatatire, insa formele normale au scazut de la 24% la doar 3%.
cam atat...
deocamdata luam si noi o pauza de 3 luni si apoi vom decide cum continuam.
Toate bune va doresc!
bog76 spune:
Salut Tannoo,
Ba da, continui cu profertil, napraznic, omega 3 si polen.
Am trimis rezultatele unei cunostinte, medic in US, si raspunsul unui androlog a fost ca rezultatele astea sunt considerate acolo normospermie, conform normelor WHO din 2010.
Normele noi spun:
concentratie 15 mil (cu marja 13-16 mil)
forme normale (4% cu marja 3-5%)
Cine are chef si rabdare poate citi aici: http://whqlibdoc.who.int/publications/2010/9789241547789_eng.pdf
Insa eu le consider foarte slabe...
Asa ca voi continua cu naturistele mentionate si peste 3 luni probabil vom lua drumul Budapestei (si-asa imi place f mult orasul ).
Clarisse spune:
Multumim pentru urarile de Ziua Femeii!
Azi e ziua voastra, a barbatilor.
La Multi Ani! Sa fiti sanatosi si fericiti!
E timpul pentru cele 44 de pahare!
tannoo25 spune:
sarut mana, fetelor ptr urare,
44 de pahare pe mine m-ar dobori ; asa ca, nu ma gandesc sa le beau ; doar unul am consumat; ar trebui sa-mi fie rusine?
bog, ati luat legatura cu vreun medic de la budapesta?
sper ca orasul sa devina preferatul tau, dupa ce va veni reusita de acolo
am uitat...unde ai facut spermograma?
samira33 spune:
daca-i cu vin rosu de tara sau tuica de prune curata...e bun si un singur pahar.
soata mea prefera naturalele ...de asta sunt documentata.