oligoastenoteratozoospermie 15
Raspunsuri - Pagina 7
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylygry tanno, multumesc, wow chiar ca ar trebui sa imi revin si sa ma simt mai norocoasa |
exact
velvet spune:
si noi suntem sub tratament,adica sotulsper sa avem cat de cat o imbunatatire.
lylygry,mult succes!
lylygry spune:
velvet, multumesc la fel
Stiu ca am vazut postarile cu "defectiunile voastre" dar am fost destul de bulversata azi... si nu le mai stiu. dar ai putea sa imi spui ce trat ia dat?
sotul meu e suparat, ptr ca pana acum eram doar eu cu probl, acum.....
velvet spune:
lyly,ia carnitina lichida si spermotrend.tratament dat de dr mihalca.si vit E 15 zile.noi luam oricum amandoi cate 10 zile/luna.si dr mihalca ne-a zis sa luam mai mult.nu ne-a spus cat.si am decis noi sa luam 15 zile.
lylygry spune:
sotul meu a luat 4 luni carnitina, printre altele, zilnic.
iti spun si restul:
vit C 1000mg, L-arginina 1g, omega3 1000mg, L-cartinina 440 mg, coenzima q10 120mg, selezin ace, magne b6, magneziu cu B6, B12 si acid folic - toate per zi.
si uite rezultatul, eu am mai postat evolutia si aici si la "fiv", am deschis un topic cu acest nume
lylygry spune:
a, si am deja program pe 09.03 la Mihalca (si la recomand lui Albu, dupa ce a vazut rezult ultimei spermograme)
lylygry spune:
Dragilor, am fost azi la Medsana la Dr Uscatescu si cand a vazut spermograma a ramas si ea masca si a zis ca nu se poate asa ca o repeta luni. Faza tare este ca de la Medsana mi-a dat un plic cu recipient si instructiuni.
Acolo scria,printre altele, ca daca ratezi primul jet, analiza nu se mai efectueaza ptr ca v-a da un rezultat fals. E ce sa vezi, cand a citit sotul meu mi-a spus ca el asa a patit cand a facut analiza. Sa mor si nu alta. Acum macar am speranta ca a fost o greseala si acum v-a aveam o spermograma buna.
velvet spune:
lyly,eu zic ca trebuie sa faceti spermograma la acelasi laborator.cu embriolog.neaparat.
lylygry spune:
velvet, nu stiu ce sa zic...... facem si o vedea cum o iesi. Pana la urma, cum a spus si Uscatescu, sa mai vada si alti ochi, alt laborator
apoi si Mihalca ce-o zice. Va tin la curent..