oligoastenoteratozoospermie 15
Raspunsuri - Pagina 4
evaioanna spune:
Buna fetelor+Tannoo,
Nu am fost foarte activa pe forum, am avut cam 3 topicuri unde am postat la un moment dat insa de citit am citit mai multe. Vroiam sa le spun celor care isi aduc aminte de mine (mi-am schimbat ID-ul de forum, vechiul era adipink 2000) ca am reusit sa raman insarcinata natural, si asta in timp ce alergam sa ne completam dosarul pentru fertilizarea in vitro prin programul de la stat.
Eu aveam o forma usoara de SOPC (in care ovulam singura), sotul avea deficit izolat de FSH si o spermograma fluctuanta (astenoteratozoospermie moderata in 2009, normospermie in 2010 si teratozoospermie in 2011); in rest nu am descoperit alte probleme, incercam sa avem un copil de 3 ani si jumatate, timp in care am facut multe analize, HSG, Instilatii, histeroscopie, am fost si la Sovata iar in noiembrie facusem o inseminare care nu a prins.
Nu va pierdeti speranta cele care inca nu ati reusit, minuni exista!
velvet spune:
eva,sarcina usoara si un bebe sanatos!imi dai si mie speranta si ma incurajezi!ca am cam cazut de la probleme.si stiu ca nu sunt cele mai mari...
aristica spune:
tano&bety ati vazut ca ne intalnim duminica, 4 martie, orele 12:30, la caru' cu bere?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
evaioanna, felicitari! (eu mi-aduc aminte de tine)
ani, merci ptr urari
tu ce ai mai facut? ceva noutati?
ari, am vazut; eu nu cred ca am sa vin; ma pierd cu firea intre atatea fete ; e luna voastra, asa ca, faceti-va de cap
ANI.G spune:
tannoo nimic nou...deocamdata
stii cum e : speram
vreau sa urez tuturor o primavara calduroasa si rodnica
La multi ani !
racheel spune:
Evaioana, sincere felicitari Sa ai o sarcina usoara, fara greturi
tanno, eu v-am citit din umbra
pe Bogdanel.Este un frumusel si un grasunel
Cate kg are?
Noi suntem tot micute.Am luat cate 500g (media)in greutate pe luna.Avem 6,400 Kg si 67 cm.Papam tot la san.Nu vrea sa ia biberonul.Am incercat in toate felurile.Am schimbat biberoane, tetine si tot degeaba.Azi incepem si noi diversificarea cu morcov fiert.
S-a intors pe burtica de la 4 luni si de pe burtioca pe spate la 5 luni.Acum vrea sa stea in fundulet.O pun dar nu o tin multsa nu o fortez.
Este o cuminte.Se culca la 20.30 si se mai trezeste la pe la 1 si la 4,30.papa cate 2-3 minute asa cu ochii inchisi si gata.
Fetelor, aristica, samira va .Va citesc pe fiecare zi la topicul vostru si tot voi reusiti sa ma binedispuneti.
aristica spune:
tanooooo sar'na de urari si poate vine frumoasa ta sotie
racheel nu te-am vazut de foarte mult timp. Ma bucur ca zanica voastra e bine, mananca si nu va oboseste foarte tare
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
racheel, bogdanel are 9 kg si 70 de cm;
papa piure de legume, carnita, branzica, fructe ... nu refuza nimic ; noaptea nu mai papa de la 2 luni;
face si el miscari de pe burta pe spate, mai lente, ce-i drept
sta si in fundulet, cam 15-20 min pe zi;
la cat se trezeste micuta daca se culca la 20.30?
ari, din partea mea poa' sa stea numai in plimbari; numai ca decizia e la ea ...si cum e cam comoda (sper ca bogdan sa nu fie la fel )...